Füstbe ment teszt!

Rövidre szabott riport Bütösi Zsolt autóversenyzővel, az Ózdi Rallysprint után.

Bütösi Zsolt - Radványi József

LADA 21074

Látványos első gyorsot láthattak tőletek a kilátogató nézők a Királdi körgyorson. Hogy éreztétek magatokat, és miként éltétek meg a sok néző szurkolását?

- Ahogy mondtam is előtte, egy tesztnek szántam ezt a versenyt ami jó döntés volt részünkről mert ugyanis ezt a sok kínoztatást amit a kocsival tettünk, egy hengerfej tömítés szakadás koronázta meg. Biztosan fogunk még jönni máskor is versenyezni sprintbe. Ennyi csupasz férfi se...get szerintem még soha nem láttam! Gyönyörű volt mondhatom, de legalább jót röhögtünk rajta.

A második gyors is feltűnőre sikerült: Mi is történt valójában?

- Hengerfejes lett az autó. Nem örültem neki hogy ismét nem tudtunk befejezni ezt a versenyt se,de még mindig jobb hogy most jött elő ez a baj, mint majd Miskolcon.

Összességében, hogy értékeled ezt a versenyt?

- Jó volt itt versenyezni, viszonylag sokan voltak, és jó a társaság is, itt a sprint versenyeken. Most teljes erőbedobással dolgozunk, sajna nem az autón, de biztos vagyok benne, hogy ott leszünk Miskolcon. A motort már kivettük, kap egy nagyrevíziót, ha már szét lett szedve. Miskolc után akartuk, de nem baj előrébb hozódott így egy kicsit. A Miskolci gyorsok túlnyomóan este lesznek, és szerintem itt fog eldőlni a sorrend is. Ezért elgondolkoztam hogy még fejlesztünk egy kicsit a lámpákon. Remélem lesz rá időm is, szeretném ha jól látnánk úgy a szélesen mint a keskeny úton.

Legközelebb hol találkozhatnak veled a szurkolók?


- Várom már a Miskolci versenyt és nagyon reméljük már, hogy véget ér ez a széria és végre meglátjuk a célt.


Köszönet a Támogatóinknak:

ZSOMAR-KER KFT, ITself Europe Kft, ProCert Kft, T-Forex Kft, Global Star Kft, T-Rental Kft, Lénárt-Tech Kft, Rubin Kft, Best Tyre Kft, Horváth Kft, Balomo Kft, RBG Kft, Szilvási Roland Nemzetközi Szállítmányozás, Profi, Tax Center Bt, Tecnitop-Service Kft, Atbezso Kft, Fogad-Lak Kft, Mexium Kft, Bezama Kft, Best Consulting Kft, hajoka.hu, duen.hu, csengusz, ladaracing, rvo

- Hajósi Miklós -

www.hajoka.hu

.