Hondával a Mitropa kupán

Beszélgetés, a Car Tools Kft színeiben induló Juhász Csaba autóversenyzővel.

Az Ausztriában március végén megrendezendő Rebenland Rally előtt kérdeztük Juhász Csabát.

Immár másodjára vágsz neki az Osztrák Alpoknak egy jó hegyi versenyre.


A Renault Megane N4-el neveztél, de a Honda Civic Type R versenyautóval indulsz. Miért is?
- Szerettük volna kibérelni azt a Megane-t, amit Kiskunlacházán teszteltünk. Sikerült megegyeznünk a tulajdonossal, de sajnos pár nappal ezelőtt hívott minket, hogy nem tudja biztosítani számunkra az autót. Az ok prózai: az európai hókáosz miatt, nem érkezik meg a nagy fék az autóhoz a Renault Sporttól.

Mit lehet tudni az ellenfelekről és a pályákról?
- 18 páros regisztrált eddig a Mitropa Kupába, de a miénk a leggyengébb technika. Szóval szükségünk lesz egy nagy adag szerencsére.

A Mitropa Rally Kupa egy Európa Bajnokságnak is beillik, hisz két verseny Ausztriában, kettő Szlovéniában, három Olaszországban és egy Rally Németországban lesz megrendezve. Mely versenyeken szeretnétek indulni és milyen céllal?
- Az egész sorozatot szeretnénk végigcsinálni, ugyanúgy, mint tavaly. Remélem sikerül mindenhol rajhoz állnunk, hogy év végén elfogadható eredményt érjünk el.

Magyarországon tervezel-e versenyen indulni?
- Sajnos ez időben és anyagilag megterhelő lenne. Ezért szerintem a Rallye1 idén kimarad az életünkből.

Köszönet:
Baad Prof Kft.,Mihidra Kft.,Pikktel Kft.,Nagyhegyesi Takarmány Kft.,Diák Meló,Wolf Montage Kft.,Wenger Kft.,Per-Med Bt.,Tiszaújváros,Transz,Demeter Transz,Ziad-Med Bt.,Moth András vállalkozó,Phobex Kft.,Tempo Transz,Bogdán - Hús,Mfactory,Spoonsports
Mugen - Power,Bio Balls Hungary Kft.,Telekupa Kft.,Dynea Kft.,Forma Autóház Kft.,Tarmer Kft.,Császári József EV,Car - Tools Kft.
Mahiti Kft.,Észak - Trend - Papír,DDZ MED Kft.,Exias Kft.,Komplex - D,T-Rental,Baromfitrans,Profi - Tax Center Kft.,Termix Bt,Eutin Kft
Eastjob,Joanna ,Extend Bt,Ökotransz Kft,Aqua Generál ,P.O.P Kft,Autó M3 Kft,Global Star Kft,Bója,Tiszaújváros Transz Kft,Black Point
Castrol,Baromfiudvar Kft,Távit Kft,Mélyépítő Kft,ASSIST-TREND ÉSZAK KFT,Dexter Transz Kft. 


- Hajósi Miklós -