System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object. at SimpleAdserver.AspNetClient.SimpleAdserverClient.GetZoneContent(Int64 zoneId, String contentTemplate, String emptyTemplate)

Mauritániába ért a Budapest-Bamako mezőnye

Eddig nem látott biztonsági intézkedések közepette ért Mauritániába a mezőny, ahol kemény sivatagi etappal folytatódott ma reggel a verseny.

Mauritánia 2013. Február 3. — Szombaton 50 autós konvojokban, katonai felvezetéssel érkezett meg a Budapest-Bamako 2013 mezőnye az első mauritán táborhelyre. A Bivouacot körülvevő aranysárga homokdűnéken közel 200 mauritán fegyveres vigyázta a futam biztonságát. A szombati nap pihenőnap volt, és nem voltak versenyfeladatok.

Reggel 9-kor a Ráktérítőn az erdélyi Carpathian 4×4 Team indulói faragott székely kopjafát állítottak. A rövid ünnepségen a csapatok a magyar és a székely himnuszt is elénekelték.

A marokkói-mauritán határ között elterülő, ENSZ által ellenőrzött, elaknásított katonai bufferzónán biztonságosan haladt át a mezőny. Este 7-ig az összes csapat átlépte a határt, és elfoglalta a helyét a táborban. “Az idén szigorúbb a biztonság. Minden csapat csak a hivatalos táborokban töltheti az éjszakát és sokkal több a katona és rendőr. Mauritániának presztízs kérdés, hogy a Bamako biztonságban haladjon át hazánkon” – mondta a Mauritán Turisztikai Minisztérium államtitkára, Idoumou Abderahmane.

A mai nap folyamán a túra és a versenykategória külön útvonalon folytatja a futamot. A versenyzőkre egy 570 kilométer hosszú homokos, dűnés sivatagi etap várt. Este 7-kor a célidő előtt fél órával még csak 6 versenyző ért célba. Az első 5 helyezett már az esti táborban van. Az Ulrich házaspár, a Subaru Racing, a Gumis Ember és a Csányi Racing is szerencsésen befutott. A 002-es Redda Posta a céltól 120 kilométerre elakadt. Elfogyott az üzemanyaguk és jelenleg a Szahara csillagos egének leple alatt várják, hogy egy 30 kilométerre lévő városkából valaki üzemanyagot szállítson nekik.

A túra kategória résztvevői pedig az Atlanti óceánnal randevúznak ma este. Délután 6-kor Gyurkó Gábor elmondása szerint az apályra várakozott vagy 50 csapat, hogy a táborhelyre ki tudjanak érni.

Forrás: budapestbamako.org

System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object. at SimpleAdserver.AspNetClient.SimpleAdserverClient.GetZoneContent(Int64 zoneId, String contentTemplate, String emptyTemplate)