Móczár Péter programja

Móczár Péter Általános Alelnök-jelölt programja

Tisztelt Tagság! Tisztelt Sporttársak!

Felkértek és jelöltek az MNASZ általános alelnöki feladatainak az ellátására, ezért szeretném, még a január 20-i közgyűlés előtt megismertetni Veletek a jövőbeni elképzeléseimet, programomat.

A Szövetség Alapszabálya 36.§ (1) bekezdésben foglalt általános alelnöki feladatok ellátása mellett, a továbbiakat kívánom megvalósítani:

  1. Az elnökség gyorsabb, hatékonyabb döntéseinek meghozatala érdekében az Elnök Úrral és a tagokkal történő rendszeres kapcsolattartás.
  2. A titkárság munkájának az elősegítése érdekében a napi kapcsolattartás, az esetlegesen felmerülő problémák megoldásához javaslatok a szükséges elnökségi döntésekhez.
  3. A szövetség tagjaival, bizottságaival, rendezőivel, versenyzőivel igény szerint a napi kapcsolattartás biztosítása, személyesen, esetleg telefonon. A panaszokkal, kérésekkel kapcsolatos témák megbeszélése, a testületi döntéseket igénylő ügyek előkészítése, véleményezése, a gyorsabb döntések elősegítéséhez.
  4. A szövetség nevében a társadalmi kapcsolatok ápolása, a hatósági ügyintézések elősegítése, különös tekintettel a rallye szakág rendezvényeinek sikeres megvalósításához, a szükséges engedélyek időben történő megszerzése.
  5. A szövetség éves adminisztratív működéséhez szükséges anyagi források megszerzése, támogatók, szponzorok bevonásával.
  6. A médiával történő kapcsolattartás, ezen belül, megállapodást kötni televízióval és újsággal (kölcsönös reklámozás formájában) térítésmentesen rendszeres megjelenést biztosítani a hazánkban rendezett, nemzetközi és OB futamokról.
  7. Az MNASZ és a Hungaroring Zrt. közötti megállapodás módosítása úgy, hogy a szakágak igény szerint, havonta egy alkalommal, tesztelés céljából, térítésmentesen (a biztonsági feltételek és személyzet költségeinek a vállalásával) a Zrt. által kijelölt időpontokban a pályát igénybe vehessék.
  8. Lehetőségek szerint állami és szponzori támogatások révén anyagi források megszerzése a rendezők részére, 2013. évben a Budapest Rallye megrendezése érdekében. A Fővárosi Önkormányzat és a Pest Megyei Kormányhivatal erkölcsi támogatásával valamint a hatósági engedélyezési eljárás biztosításával.

A felkérésem óta eltelt időben részben tájékozódtam a szövetség bizottságainak munkájáról. Örömmel tapasztaltam, hogy a szakági bizottságok és most már az RSB is Pénzes Zsolt vezetésével kitűnően végzik a feladataikat.

Megválasztásom esetén az első elnökségi ülésen az ATB hatékonyabb működése érdekében az általam szakmailag nagyra becsült Cselényi Balázs vezetői kinevezését fogom javasolni.

Szívesen válaszolok minden felmerülő kérdésre az MNASZ honlapján (fórumában) valamint a saját Facebook oldalamon „az MNASZ a tagságért” csoporthoz csatlakozóknak.

Sporttársi üdvözlettel
Móczár Péter