Friciéknek fel kellett adniuk a Janner Rallye-t


Túl gyorsan ért véget a Turán Motorsport számára az évadnyitó Jänner Rallye.

Turán Frici és Zsiros Gabi remek hangulatban, jól felkészülten állt rajthoz, ám a rendkívül csúszós utak a kelleténél jobban megtréfálták őket.

„Fantasztikus hangulat, rengeteg néző, tökéletes körülmények – így indultunk neki a mai versenynapnak” – kezdte Turán Frici, rallyversenyző. „Az első gyorson nem kíméltük az autót, minden tökéletesen működött. Azonban az egyik kanyarban váratlanul megcsúsztunk és leestünk az útról.”
Szerencsére a versenyzőknek nem esett baja, az autó bal hátulja nekicsapódott egy fának és annyira összetört, hogy a csapat nem tudja folytatni a hétvégi versenyt még szuperrallyban sem.

<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/LTB8_qtPSxQ" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

„Híresen jó szerelőgárdánk van, ezt a törést, azonban még ők sem tudják holnapig kijavítani” – tette hozzá csalódottan Zsiros Gabi, navigátor.
A Turán Motorsport a versenyzést tekintve ugyan nem a legszerencsésebben indította az évet, hisz’ az Európai Rally Bajnokságnak ez csak az első futama volt. A tervek szerint a fiúk folytatják a szezont az ERC-ben.
Köszönjük a támogatóinknak!

Forrás: Just Creative

Köszönjük a Partnereinknek!