Keresés

Találatok száma: 21
Előző 1 / 2 Következő
 • 2023.09.21. 11:29
  Nagy örömmel osztom meg veletek a hírt, hogy egy Hyundai i20 N Rally2-es autóval indulok a rali Európa-bajnokság (FIA ERC) hazai fordulójában, amelyet Nyíregyháza központtal a Zempléni-hegységben és környékén rendeznek meg október 6–8. között.Pályafutásom egyik legnagyobb kihívása előtt állok, amelyben egy nagyon tapasztalt navigátor, Tagai Róbert lesz a segítségemre, hogy a legtöbbet ki tudjam hozni magamból és az autóból.-közölte Michelisz Norbert a saját Facebook oldalán az örömhírt !  Makai Gergely / MGR Images 
 • 2021.10.20. 09:06
  napi gyorsaságik nagyon felhordásosak voltak, ezért kellően megtisztelték őket, így a 4. helyen zárták a napot, kis lemaradással.Másnap a 8 gyorsból 5-öt megnyertek és végig hatalmas csatában voltak a sokszoros szlovén bajnok és poreci győztes Rok Turkék Hyundai I20 R5-ével és az utolsó gyorsra 2,3 mp hátránnyal álltak oda. Sajnos ez a gyors az első körben egy baleset miatt etap lett, így Kristófnak nem volt meg a kellő magabiztossága ahhoz, hogy előnyre fordítsa hátrányát, míg Turk számtalanszor ment már ezen a gyorson, én már 10 éve is nagyokat küzdöttem itt vele.Így maradt a 2. hely, amivel

  Rally

 • 2019.06.03. 21:22
  Juhász Csaba - Juhász ZsoltHyundai i20 R5 - Juhász Média Kft.34. AMTK Velenje - 2019.05.24-25.Az első napra hat gyorsot mértek rátok a rendezők, amiben a jó öreg kézifékes, visszafordítós TRC Jezero is benne volt. Miként alakult az első napotok?- Nem túl jól. Az első két gyorson sem sikerült acélos időeredményt produkálnunk, aztán a harmadik gyorsasági szakasz rajtjában jött a meglepetés. A rajt pillanatában kék füst szállt fel a motortérből, és a kocsi lefulladt. Sikerült beindítani és elrajtolni a szakaszon, de a rengeteg füsttől néha nem is láttunk az autóban. A szakasz után etapon ... tőlük és robogtunk a következő szakasz felé. Ahol a füstölés tovább erősödött, néha a látótávolság minimális volt az utastérben. Sikerült teljesítenünk az utolsó két szakaszt és a szervizben elkezdődött az autó helyreállítása.  Másnapra miként sikerült versenykész állapotba hozni a Hyundai i20 R5-öt?- Sajnos nem volt alkatrészünk a javításhoz, de egyébként a szlovén Hyundai Teamnek sem volt ilyen alkatrésze a szervizkamionban. Magyarországról hoztak alkatrészt, de ez csak hajnalban érkezett meg. Így nem álltunk be az éjszakai parc fermbe. Ezért kaptunk öt perc büntetést. Másnak

  Rallye

 • 2019.03.07. 12:52
  A Juhász Csaba - Juhász Zsolt ralipárost 2019-ben ismét láthatjuk majd autóversenyeken, mégpedig egy Hyundai i20 R5 versenyautóval.

  Rally

 • 2018.08.17. 07:35
  , meglátszik az a sok kilométer, amit R5-ösben töltöttek, ebben sajnos még van bepótolni valónk.Négy hét múlva Nova Gorica Rallye, ami remek verseny, oda szeretnénk vinni egy mérnököt is, hogy ne járjunk így még egyszer.Makai Gergely:A verseny előtt pontokat és serleget kívántam a Mitropa kupa magyarországi versenyéhez és ez egész jól sikerült. Azt gondolom, a lehetőségekhez képest jól teljesítettünk, persze tudjuk, hogy hol és min tudnánk javítani még a jővőben.Nagyon hiányzott már a sebesség, az adrenalin és minden pillanat, amit a Hyundai i20 R5 versenyautó ad nekünk. Végig jó volt a ritmusunk és az

  Rally

 • 2018.05.15. 20:02
  Végre száraz aszfalton is megkezdhette az ismerkedést a Várkonyi-Makai duó a Korda Racing által biztosított Hyundai i20 R5-el az Opatija Rallye-n, ahol az abszolút 8. és a Mitropa Kupa 4. helyén végeztek.

  Rally

 • 2018.05.04. 20:16
  ;i20 R5 versenyautónkkal.Az útvonal lapon csak minimális változás lett, szóval ismerős pályák lesznek számunkra, már csak az időjárásnak kell végre egyszer a naposabb oldalát mutatnia! Ja, igen, Argentínában éppen esik!Támogatóink segítségét köszönjük: Hetech Trend, Vasút Komplett, Droidx, GDP Guru, Autoflex Ker., Villumen, Airvent, Riwax, Di-Fer csoport, ZFW Hortiservice, Sütödetech, VPT Group, ATRA Kft., Sun&Fun Holidays, CATA, RD InterBox Trans Kft., Hyundai Hungary, Garzonszépítők Kft.

  Rally

 • 2018.03.22. 16:26
  gyorsasági szakaszt Én is szívesen elfelejteném, mert a sötétben, szakadó hóban szinte semmit nem láttunk, hiába játszottunk a lehetőségekkel. Ugyanakkor tagadhatatlan, hogy igazi rallyként éltem meg Rebenland-ot, a hosszú szakaszok felhozták a tavalyi emlékeket, rengeteg kanyarral, amennyi Magyarországon összesen nincs, és sokkal jobban érzem magaménak a feladatomat, mint egy éve. Sokkal nyugodtabb és összeszedettebb volt a munkám, talán most mondhatom el magamról, hogy navigátor lettem.A Hyundai i20 R5 azért lassanként csak megmutatja, mit tud így is: számunkra nem csak külsőleg vonzó, hanem egyben Mindhárom úriembert a pokolba kívánja a Ritmus Ase párosa, akik nagyon nem akarják megkönnyíteni a Hyundai i20 R5-el való ismerkedést, hisz a 2 héttel ezelőtti versenyhez hasonlóan ismét extrém saras, havas, esős és 0 fok körüli időben került sor a 7. Rebenland Rallye-ra, a Mitropa Kupa első 2018-as versenyére. 

  Rally

 • 2018.03.14. 20:27
  Mitropa Kupán belül van nemzetek harca is. A Hyundai i20 R5 remek, csak nekem kell hozzászoknom. Mindenesetre nagyon várom a versenyt, ami az egyik nagy kedvencem a Mitropa versenyei közül. Az elsődleges elvárásom a Mitropa első 3-ban végezni, de jó lenne a top 10-ben is az összetettben.Makai Gergely:Nagyon várom a versenyt, végre idén nem minden új, hanem ismerős helyekre megyünk, ez mindenképpen megkönnyíti a helyzetünket akkor is, ha az autó új számunkra. Már a múlt heti versenyem sem izgultam, nem úgy, mint tavaly, szinte minden verseny előtt, sokkal magabiztosabban állok a navigáláshoz, remélem A múlt heti, nagyon nehéz, téli körülmények után, remélhetőleg valamennyivel kedvezőbb időben, egy nagyon kemény mezőnyben kell helytállnia a Várkonyi-Makai Hyundai i20 R5 triónak a 7. Rebenland Rallye-n, ami a Mitropa Kupa 2018-as első állomása egyben.

  Rally

 • 2018.03.06. 11:41
  Gergely:Felkészülési versenynek szántuk a horvát bajnokság idei első versenyét, a Kumrovec rally-t. Az időjárás mondhatni megtréfálta a résztvevőket, havas, vizes, csúszós pályával kellett megbirkóznia a résztvevőknek! Arra mindenképp jó volt, hogy újra ültünk az aszfalton még számunkra új Hyundai i20 R5-ben. A versenyt a 7. helyen fejeztük be, tesztelési céllal vágtunk neki, a jövőhéten megrendezésre kerülő Rebenland Rallyra, ami a Mitropa Cup első állomása! Nekem a kettő között van még egy Mexicói kiruccanásom a világbajnokságra, ahol ismét fotózok, majd gyakorlatilag egyből indulunk ausztriába!Reméljük ott Az abszolút 7. helyen fejezte be a 7. Kumrovec Rallye-t a Várkonyi-Makai kettős, aki első versenyét teljesítette „aszfalton” a Hyundai i20 R5-el.

  Rally

 • 2018.03.02. 22:52
  aszfalton még nem mentem a R5-el. Természetesen tesztelünk előtte, de nem valószínű, hogy tudunk hasonló körülményeket produkálni, mint amik kint várnak ránk. Mindenesetre nagyon várjuk a debütálásunkat R5-el. Már lassan 3 hónapja nem ültünk versenyautóban, nagyon hiányzik már a közeg mindkettőnknek. Makai Gergely:Hétvégén megkezdjük a 2018-as szezont az új Hyundai i20 R5 versenyautóval.Fantasztikus, hogy egy ilyen komoly technikával és háttérrel vehetünk részt a versenyeken, köszönjük partnereinknek a bizalmat!A Kumrovec Rally remélhetőleg egy jó felkészülési verseny lesz számunkra. Szeretnénk az Az egész éves versenyszezonnak egy Hyundai i20 R5-el vág neki a Ritmus ASE párosa, Várkonyi Szabolcs, Makai Gergellyel az oldalán, aki tavaly debütált a navigátori székben fotós pályafutása mellett.

  Rally

 • 2017.12.18. 12:48
  Sikeresen teljesítette Várkonyi Szabolcs és Várkonyi-Cser Mónika a 21. Mikulás Rallye-t a Hyundai I20 R5-el.

  Rally

 • 2017.12.07. 09:08
  Ismét a Hyundai i20 R5-el áll csatasorba a Ritmus ASE, azonban a navigátor ülésben ideiglenes változás lesz, ugyanis Várkonyi Szabolcs ismét a feleségével, Várkonyi-Cser Mónikával az oldalán áll rajthoz a 21. Mikulás Rallye-n, míg Makai Gergely most koordinátorként, illetve fő szakmájában, fotósként segíti a csapatot.

  Rally, Mikulás Rallye

 • 2017.11.29. 09:32
  sebességi fokozatokra, szinte mindenhol eggyel a Mitsubishi fokozatok alatt kell menni. Mindenkinek köszönjük, aki hozzásegített ehhez az élményhez, különösképpen a Korda Racingnek. Folytatás a Mikulás Rallye-n alig két hét múlva!!Makai Gergely:Hihetetlen. Talán ezzel az egy szóval lehetne kifejezni azt, hogy milyen volt az első benyomásunk a Hyundai i20 R5-ről. Kíváncsi voltam, hogy mennyi idő kell majd nekünk "belakni" az autót, de ez a lehetőségekhez képest hamar ment. Türelmesnek kell lennünk, ahogy Korda Erik is mondta, ezt fel kell építeni, lépésről lépésre. A shakedownon nem csak az autó, de a ... gumi is újdonság volt számunkra, a DMACK márkának szavaztunk bizalmat, ami nagyon jól működött a száraz időben!A versenyre megérkezett az eső, ezért a pálya erősen saras és ázott volt, talán könnyebb dolgunk lett volna szárazon, de így sem panaszkodunk! Voltak apróbb hibák, de azt gondolom ezt a versenyt az ismerkedésre szántuk, ami az abszolút 6. hely tekintetében nem is rossz eredmény! Jöhet a kérdés, Hyundai i20 R5? A válaszom: YES PLEASE!Támogatóink segítségét köszönjük: Hetech Trend, Vasút Komplett, Droidx, GDP Guru, Autoflex Ker., Villumen, Airvent, Carwax, Di-Fer csoport, ZFW Az abszolút 6. helyre kormányozta a Ritmus ASE párosa, Várkonyi Szabolcs és Makai Gergely a számára új Hunday i20 R5-öt, a nagyon erős mezőnyben a 8. Rallye Show Santa Domenicán.

  Rally

 • 2017.07.30. 15:41
  Bajnokság és a Hegyi Kupa magyar indulói mellett szlovák és lengyel versenyzők is rajthoz álltak a versenyhétvégén. A túraautók mezőnyében igazi különleges versenygép volt a lengyel DUDA Grzegorz Hyundai i20 WRC-je melyet először láthattak Magyarországon élőben az autósport rajongók. A formula autók kategóriájában a szlovák BERES Josef junior egy Honda motoros Tatuus PY012-es versenygéppel vágott neki a 34. Mátrai Hegyiversenynek és ha már ott volt, akkor 2perc 25,216másodperccel meg is futotta a pálya felújítása óta a leggyorsabb időt!A hazai versenyzők közül a gyorsasági autós mezőny korelnöke Bódis

  Hegyi verseny

 • 2015.01.25. 18:35
  . Aki nem azoknak pedig legyen elég a végeredmény ami úgy kezdődik az idén ahogy tavaly abbamaradt !1. Sébastien Ogier - Ingrassia JulienVolkswagen Polo R WRC 2. Jari-Matti Latvala - Miikka AnttilaVolkswagen Polo R WRC 3. Andreas Mikkelsen - Ola FloeneVolkswagen Polo R WRC 4. Mads Östberg - Jonas AnderssonCitroën DS3 WRC 5. Thierry Neuville - Nicolas GilsoulHyundai i20 WRC6. Dani Sordo - Marc MartíHyundai i20 WRC 7. Elfyn Evans - Daniel BarrittFord Fiesta RS WRC 8. Sébastien Loeb - Daniel Elena Citroën DS3 WRCMagyar szemszögből is kiváló eredmény született hiszen a Lukács Kornél- Mesterházi

  WRC

 • 2014.10.31. 11:27
  A Hyundai Shell World Rally Team értékes információkat a szezon utolsó aszfaltos futamán. A csapat Hyundai i20 WRC-je folyamatosan fejlődik. Dani Sordo ás Thierry Neuville az zárónapo a negyedik és a hatodik helyről kezdték, majd nagy csatákban az ötödik és a hatodik helyen fejezték be.Hayden Paddon pályafutása első szakaszgyőzelmét aratta és szezonja egyetlen aszfaltos futamán a kilencedik helyen zárt.A Hyundai Shell World Rally Team elérte elsődleges célját az 50. RallyRACC-Rally de Espana futamán, ugyanis mindhárom autója az első tízben végzett és értékes tapasztalatokkal zárta a ... futamot.A csapat pilótái a nyitónapon két szakaszgyőzelmet is arattak és megszilárdították a pozícióikat a hétvége során. A futam alatt a csapat folyamatosan finomította a Hyundai i20 WRC beállításait a szűk aszfaltos Costa Daurada szakaszain.A Hyundai első alkalommal vett részt kevert felszínű WRC futamon, amely végig komoly kihívások elé állította a Hyundai Shell World Rally Team-et. Két szakaszgyőzelmet aratott a csapat pénteken. Az elsőt Hayden Paddon szerezte meg az SS3 szakaszon, míg  a másodikat Thierry Neuville érte el az  SS6 gyorson. Neuville egy szakasz erejéig vezette az ... összetettet is. A csapat pilótái remek tempóban autóztak ekkor. A szombati és vasárnapi aszfaltos szakaszokon a beállításokra összpontosított, amelyek az autó egyensúlyt javították, a kanyargós és az abroncsokat komolyan igénybevevő aszfaltos szakaszokon.Dani Sordo (# 8 Hyundai i20 WRC, navigátor: Marc Marti) óriási csatában volt a zárónapon Mads Ostberggel a negyedik helyért. A Hyundai Shell World Rally Team pilótájának végül be kellett érnie az ötödik hellyel, 8.9 másodperccel lemaradva norvég riválisa mögött, így Sordo harmadik alkalommal finiselt a legjobb ötben. Saját, szenvedélyes szurkolói előtt ... autózhatott Sordo, korábbi tapasztalatainak köszönhetően nagyrészt problémamentesen és egyenletesen.Sordo: Keményen nyomtam az egész hétvége alatt. Az ötödik hellyel nem vagyok elégedett, az autó megbízható teljesítményével viszont igen. Sokat tanultunk az autó egyensúlyával kapcsolatban, miközben rengeteg hasznos információt gyűjtöttünk, amelyek segítik majd az aszfaltos teljesítményünket. Idén harmadik alkalommal sikerült a legjobb ötben zárni, ami nem rossz egy fiatal csapat számára. Köszönet a szurkolóimnak, akik minden szakaszon frenetikusan támogattak.Thierry Neuville (#7 Hyundai i20 WRC ... jártunk Spanyolországban, folyamatosan finomítottuk a beállításainkat, aminek köszönhetően, összességében jól haladunk. Alig várom, hogy elkezdjünk a felkészülést a Wales Rally GB futamára.Hayden Paddon (# 20 Hyundai i20 WRC, navigátor: John Kennard) a kilencedik helyen zárta futamot, úgy, hogy eddig mindössze csak a tavalyi spanyol futamon indult aszfalton. A futam emlékezetesen indult a 27 éves új-zélandi pilóta számára ugyanis a pénteki murvás nyitónapon pályafutása első szakaszgyőzelmét aratta a harmadik szakaszon.Paddon: Összességében pozitívan zártuk a versenyt. Sikerült az elsőHyundai i20 WRC

  WRC

 • 2014.10.20. 14:54
  mögöttük jövők számára, ami különösen nehéz lesz a versenyhétvégére jósolt száraz időjárási körülmények között.Még két futam hátravan az idei Rali Világbajnokságból, de a Hyundai elkezdte tesztelni az i20-as új verzióját. Még júliusban az a hír járta, hogy a Hyundai új autója nem lesz kész a 2015-ös szezonkezdetre, de ennek ellentmond a szinte teljesen új autó őszi tesztje. A francia Bryan Bouffier ülhetett be az autóba Németországban, ahol a rendszereket próbálta ki és fontos információkat gyűjtött a következő fejlesztési tesztekre. A Hyundai emellett még arra készül, hogy hamarosan bejelenti jövő

  Rally

 • 2014.10.09. 10:39
  A Belga Rally Bajnokság (BRC) utolsó előtti versenyén, az East Belgian Rallyn Thierry Neuville tesztelt a Francia Rally-ra és magabiztosan szerezte meg a győzelmet a Hyundai i20 WRC-vel.A BRC utolsó versenyén, a Condroz Rallyn két nagy név is ott lesz, hiszen Kris Meeke és Paul Nagle Citroen DS3 R5-tel, míg Petter Solberg és Phil Mills Citroen C4 WRC-vel indul.A brit versenyző korábban, 2006-ban már indult a Condroz Rallyn egy Citroen C2 R2-vel, azonban akkor nem sikerült a célba érés. Meeke utoljára 2009-ben az egykori IRC bajnokság keretein belül az Ypres Rallyn indult Belgiumban, akkor

  Rally

 • 2014.08.21. 23:22
  A Német rallye Shakedown -ján szüretelt a fiatal belga fiú !

  WRC

Előző 1 / 2 Következő