System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object. at SimpleAdserver.AspNetClient.SimpleAdserverClient.GetZoneContent(Int64 zoneId, String contentTemplate, String emptyTemplate)

Keresés

Találatok száma: 8
Előző 1 / 1 Következő
 • 2016.04.25. 20:05
  Az első futam után ugyan néhányan szomorúan hazaindultak (miután Michelisz Norbert autója elfüstölt rögtön a felvezető körben), de ők bánhatták, mert a második verseny parádés küzdelmeket hozott, amelyen a Honda gyári csapatának magyar versenyzője látványos előzésekkel fűzte át magát a mezőny nagy részén, s bár végül az utolsó körben egy technikai hiba miatt a hatodikról a 10. helyre csúszott vissza, senki sem neheztelt rá. Mert a túraautó-világbajnokság hazai futamán ezúttal is szívét-lelkét kitette az aszfaltra. Ja, és itt említsük meg nyomban, hogy a Zengő-csapat fiatal pilótája, Ficza ... tapssal búcsúzott a bajnoktól. Következett a túraautó-világbajnokság nyitóversenye, amelyen, azt gondoltuk, már az öröm ad majd okot a tapsra, nem pedig az emlékezés. Végül így is lett, de sajnos nem Michelisz Norbert sikerének szólt a tombolás, mert az ő Hondája a felvezető körben elfüstölt. „Talán ez volt a leginkább csalódást keltő pillanat az életemben. Hihetetlenül rossz érzés volt itthon, hazai közönség előtt technikai hiba miatt kiállni, egyelőre nehéz is túltenni magam rajta. Amikor beszálltam a darus kocsiba, beszéltünk arról, hogy sok szép pillanatom volt itthon, előbb-utóbb

  WTCC

 • 2014.10.29. 14:49
  Hétvégén Japánban ismét sikerült dobogóra állnia Michelisz Norbinak, így a túraautó világbajnokság összetett pontversenyében az ötödik helyen áll. Norbi jelenleg a Zengő Motorsport színeiben versenyez, de a Blikk értesülései szerint a Honda a gyári csapatába hívja, egy 250 ezer eurós A 77 millió forint körüli összeg, bár sokszorosa a magyar versenyző jelenlegi bérének, nem kiemelkedően magas, sőt. A gyári pilóták fizetése 250 ezer eurótól indul és egészen 500 ezer euróig, azaz 154 millió forintig terjed évente. Norbi idén a legeredményesebb Honda-sofőr a WTCC-ben, annak ellenére, hogy ő nem Hétvégén Japánban ismét sikerült dobogóra állnia Michelisz Norbinak, így a túraautó világbajnokság összetett pontversenyében az ötödik helyen áll. Norbi jelenleg a Zengő Motorsport színeiben versenyez, de a Blikk értesülései szerint a Honda a gyári csapatába hívja, egy 250 ezer eurós fizetési ajánlattal.

  WTCC

 • 2014.10.22. 15:01
  megszokhattuk.Szombaton reggel 8:30-tól lesz látható az EuroSport műsorán az időmérő, majd vasárnap reggel 6:45-től az első, 7:45-től pedig a második futam közvetítése., élőben.A világbajnokság állása1.ARG LÓPEZ José María       384 pt.2.FRA MULLER Yvan             291 pt.3.FRA LOEB Sébastien            251 pt.4.PRT MONTEIRO Tiago       170 pt.5.HUN MICHELISZ Norbert  142 pt.6.ITA TARQUINI Gabriele   134 pt.7.NLD CORONEL Tom            130 pt.8.GBR CHILTON Tom         Kis pihenőt követően Japánba utazik a WTCC mezőnye. A suzukai pályán J-M. Lopeznek minden esélye megvan arra, hogy megszerezze élete első világbajnoki címét, hiszen Yvan Müller lemaradása már-már behozhatatlan. Ez a teljesítmény különösen szép lehet abban a tekintetben is, hogy az argentin versenyző első szezonját teljesíti a Túraautó Világbajnokságon csak úgy mint csapata, a Citroen.

  WTCC

 • 2014.10.20. 13:35
  második sikerét aratta az Audi RS5-el. A dobogóra még Rockenfeller és Green állhattak fel. Az utolsó kör sem telt el izgalmak nélkül. Adrien Tambay és Vitaly Petrov összeakadtak és mindketten a gumifalba kötöttek ki.  Az egyéni és a csapat világbajnokság sorsa már eldőlt a hockenheimi hétvége előtt, azonban a legjobb gyártónak járó trófea még gazdára várt. A hármas Audi-sikernek köszönhetően 2014-ben a négykarikás márka lett az első a gyártók között.  A hockenheimi futam végeredménye:1. Mattias Ekström (Abt Audi)   1:08:37.6042. Mike Rockenfeller (Phoenix Audi)   +2.4023 Utolsó futamához érkezett a német túraautó-bajnokság (DTM) 2014-es sorozata. A hockenheimi aszfaltcsíkon a svéd, Mattias Ekströmöt intették le elsőként a kockászászlóval.

  Gyorsasági

 • 2014.10.13. 13:21
  A túraautó-világbajnokság idei tízedik fordulóját rendezték meg Sanghajban a hétvégén. Az első futamon négyes Citroen-siker született: José María Lopéz, Ma Qing Hua, Yvan Muller és Sebastien Loeb jóvoltából. A második versenyen a Hondás Mehdi Bennanit intették le elsőként.

  WTCC

 • 2013.02.21.
  /Circuits) Az FIA eljárás alkalmazása az FIA Túraautó Világbajnokság és az FIA GT Bajnokság álló- rajtos rendezvényein kötelező, az adott sorozat időmérési/értékelési követelményeinek alkalmazásával együtt. c) A gördülő rajt rajtjele A formációs kör alatt a vonalnál a piros lámpasor kigyullad. A rajtjelet a piros fényt kioltó zöld lámpák felkapcsolásával adja meg a rajtbíró. Amennyiben a formációs kör végén, amikor a rajtvonalhoz közelednek az autók, valamilyen probléma adódik, a piros lámpák bekapcsolva maradnak. 2.5. BEAVATKOZÁSOK A PÁLYÁN 2.5.1. Feltételek Egy baleset alkalmával az első beavatkozás ... orvosi szolgálatnak összhangban kell állnia az e fejezetben foglaltakkal. Ezen kívül, meg kell felelniük az érintett ország érvényben lévő jogi előírásainak. Az alábbi előírások (amelyeket a jelen H függelék végén található összefoglaló táblázat tartalmaz) valamennyi nemzetközi eseményre vonatkoznak. Az FIA Formula 1 Világbaj- nokság (a továbbiakban: F1), az FIA GT1 Világbajnokság (a továbbiakban: GT1), az FIA Túraautó Világbajnokság (a továbbiakban: WTCC) és az FIA Endurance Világbajnokság (a továbbiakban: WEC) az alábbi előírások szigorúan kötelezőek és semmi szín alatt nem válhatnak opcionálissá MNASZ
 • 2013.01.11. 10:20
  WTTC Michelisz Norbert Zengő Zoltán Honda Túraautó Világbajnokság

  WTTC, Túraautó Világbajnokság

Előző 1 / 1 Következő
System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object. at SimpleAdserver.AspNetClient.SimpleAdserverClient.GetZoneContent(Int64 zoneId, String contentTemplate, String emptyTemplate)