System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object. at SimpleAdserver.AspNetClient.SimpleAdserverClient.GetZoneContent(Int64 zoneId, String contentTemplate, String emptyTemplate)

Keresés

Találatok száma: 517
Előző 1 / 26 Következő
 • 2018.07.28. 20:27
  Szia Atti! Úgy látszik folytatódott a pech sorozat, és a Székesfehérvár Rallye-t ismét feladni kényszerültetek egy technikai probléma miatt. Mi történt?- Sziasztok! Igen, sajnos ismét nem sikerült befejeznünk a versenyt, pedig az első gyorsaságin abszolút első időt tudtunk menni! Nagyon jól kezdtük el a futamot, de a technika ismét közbe szólt.Mi történt?- A második gyorsasági szakasz elején már furcsa rezonanciát éreztem, de nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, a futóműre gyanakodtam. Aztán „krepegni” kezdett a motor, valószínűleg csapágyas lett, de ez már csak egy következmény. Az A Határ Attila – Deák Henrietta párosnak sajnos nem sikerült befejezniük a Székesfehérvár Rallye-t, a technika ördöge ismét közbe szólt.

  Rally

 • 2018.05.08. 18:22
  benneteket versenyezni!- Én is köszönöm, igyekszünk valami megoldást találni!Reklámpartnereink:Fun Carter Kft, Strapa Pack Kft, Molvi Trade Kft, Dr. Marcus, Fémtiszta Kft, Pet - Pack Kft, Golf Kft, Lajosházi Csaba E.V., Target Sales Group Kft, Copy n' More Kft, Jász és Jász Kft, T+F Kft, GNSZ Kft, Brillant Autósbolt A Rallye 2 mezőnyében rajthoz álló Szőke András – Somodi Attila párost is megtréfálta egy túlságosan is „felhordásos” kanyar, így idő előtt voltak kénytelenek befejezni a Miskolc Rallye-t.

  Rally2

 • 2018.03.06. 11:41
  Gergely:Felkészülési versenynek szántuk a horvát bajnokság idei első versenyét, a Kumrovec rally-t. Az időjárás mondhatni megtréfálta a résztvevőket, havas, vizes, csúszós pályával kellett megbirkóznia a résztvevőknek! Arra mindenképp jó volt, hogy újra ültünk az aszfalton még számunkra új Hyundai i20 R5-ben. A versenyt a 7. helyen fejeztük be, tesztelési céllal vágtunk neki, a jövőhéten megrendezésre kerülő Rebenland Rallyra, ami a Mitropa Cup első állomása! Nekem a kettő között van még egy Mexicói kiruccanásom a világbajnokságra, ahol ismét fotózok, majd gyakorlatilag egyből indulunk ausztriába!Reméljük ott Az abszolút 7. helyen fejezte be a 7. Kumrovec Rallye-t a Várkonyi-Makai kettős, aki első versenyét teljesítette „aszfalton” a Hyundai i20 R5-el.

  Rally

 • 2018.01.11. 08:48
  Sikeresen abszolváltátok a Szilveszter Rallye összes gyorsasági szakaszát. Elégedettek vagytok?- Igen! Szerencsére gond nélkül, és elég jó időket futva sikerült teljesíteni a Szilveszter Rallye-t. Azt hiszem maximálisan elégedettek vagyunk. Jó volt a verseny, a pálya is tetszett és persze a szervizbe a hangulat is nagyon jó volt!Volt valami technikai problémátok?- Az autó végig hibátlan volt. A szervizbe a fiúk csak „kerekeztek”, és átnézték az autót! Itt meg is ragadnám az alkalmat, hogy megköszönjem nekik az egész éves önzetlen és profi szervizhátteret! Köszi Sajt, Frenky, Laci!Ha jól tudom Furák Ádámnak és alkalmi navigátorának, Géringer Zoltánnak a várakozásokon felüli eredményekkel sikerült zárnia a 2017-es év utolsó versenyét, a Szilveszter Rallye-t. Hatalmasat autóztak a srácok!

  Rally

 • 2018.01.08. 20:34
  Molnár István és Fekete Zsolt is sikeresen abszolválta a Szilveszter Rallye-t, az abszolút 11. helyre sikerült behozniuk az EVO VIII-at.

  Rally

 • 2017.12.18. 12:48
  Sikeresen teljesítette Várkonyi Szabolcs és Várkonyi-Cser Mónika a 21. Mikulás Rallye-t a Hyundai I20 R5-el.

  Rally

 • 2017.07.29. 20:43
  Vincze Ferenc és Bazsó Attila 30 másodperc büntetéssel kezdte a bajnokság ötödik futamát, a 24. Veszprém Rallye-t

  Rally OB

 • 2017.07.29. 20:13
  Gyuriczky Zsolt - Böröczi LeventeCitroen C2R2 - MAFC37. Casentino Rally2017.07.07-08Július 7-8-án rendezték meg Toscana gyönyörű hegyvonulatai között a 37. Cesentino Rally-t.

  Rally

 • 2017.07.19. 09:25
  Molnár István, és navigátora Fekete Zsolt is sikeresen abszolválta a Veszprém Rally-t

  Rally2

 • 2017.04.10. 21:09
  A Nagy Tamás - Schmidt Ádám Historic mezőnyben versenyző rally páros, a HELL 23. Miskolc Rallye-t kiemelkedően jól teljesítette.

  Historic

 • 2017.03.10. 09:38
  Csaba élete egyik legjobb versenyén van túl, nagyon jól érezték magukat az Osztrák szomszédainknál.Csaba egy picit azért tartott ettől a futamtól, hiszen a tavalyi XLavina Rallye Sprinten történt térd sérülése miatt kérdéses volt, hogyan fogja bírni az egyáltalán nem rövid szakaszokból álló Scheerosen Rallye-t. "A térdem bírta, bár vasárnapra bedagadt. Ellenben nem fájt, és az erővel sem volt gond. Ha éreztem volna, hogy nem az igazi, rögtön kiállunk." - mondta Csaba.Az Osztrákoknál nem sózzák az utat, hanem finom szemcsés kaviccsal szórják fel. Ennek hatására "drazsés" állagú az útfelület ... , ami azért tud meglepetést okozni versenytempóban.Csabáék Hankook gumikat választottak, ami nagyon jó döntésnek bizonyult, ugyanis 1 garnitúra gumival végig tudták csinálni a kb. 100 km-es versenytávot. "Nem melegedett túl a gyorsok végére sem, a kopás minimális. Nagyon jól bírta. Jó ez a gumi!" - mondta Csaba.Az eredmények tekintetében sikerült az EVO-t behozniuk az abszolút 13. helyre, mellyel teljesen elégedett Csabi és Taki is. "Voltak nagyon látványos féktávok, a tempósokat is nagyon komolyan áttoltuk! Volt egy pici megforgásunk, de nem bánom, mert utána inkább a nézőknek autóztunk azon a A 2017-es év első ARC futamát, a Schneerosen Rallye-t is sikeresen abszolválta a Lajosházi Csaba - Takács Gábor páros.

  Rally

 • 2015.01.01. 16:07
   Immáron 16. alkalommal rendezték meg a magyar autósport hagyományos óévbúcsúztató rendezvényét, a Szilveszter Rallye-t. A Hungaroringen és a környező utakon zajló verseny, amely az MNASZ hivatalos versenynaptárában is helyet kap, idén is nagy népszerűségnek örvendett: olyan sokan jelezték indulási szándékokat, hogy a szervezőknek tulajdonképpen két nap után le kellett zárniuk a jelentkezéseket. A H-Moto Team színeit képviselő trió azonban ott lehetett a viadal rajtjánál. A pilóta Rimár Tamás volt, aki már nem először szerepelt – ráadásul eredményesen – a Szilveszter Rallye-n, míg a ... – az eredményt nagyrészt természetesen Tamásnak köszönhetjük, elvégre ő vezette az autót, nem kisebbítve persze a mi érdemeinket sem. A hangulat a hideg ellenére is remek volt a csapatnál, az összesen hét gyorsasági szakaszon felmerült problémáinkat – az egyik kerekünk például folyamatosan eresztett – is sikerrel leküzdöttük, ezért úgy vélem, jól sikerült Szilveszter Rallye-t tudhatunk a hátunk mögött.” Németh Balázs„Nagy élmény volt részt venni a hétvégi Szilveszter Rallye-n, hiszen ez volt az első raliverseny az életemben, amelyen rajthoz álltam. Beugró navigátorként segítettem a csapatunk Sajtóközlemény - Szilveszter Rallye, Rimár Tamás-Gaylhoffer Gábor-Németh Balázs, 2014.12.31. A hétvégén került sor a hazai autósport hagyományos évbúcsúztató eseményére, az idén már 16. alkalommal megrendezett Szilveszter Rallye-ra Mogyoródon, amelyen a Rimár Tamás, Gaylhoffer Gábor, Németh Balázs hármas egy Opel Astra GSi-t terelgetve a kategóriájuk harmadik helyén végzett.
 • 2014.10.31. 12:18
  Herczig Norbi és Igor Bacigál megnyerte a 48.Mecsek Rallye-t. A pilótával váltottunk pár szót a versenyről, a bajnokságról...

  Rally

 • 2014.10.29. 14:43
  , így legközelebb 2 hónap múlva, az év végi Szilveszter Rallys örömautózáson, a hungaroringen indulunk.Köszönöm a riportot és jó pihenést Nektek!Köszönet a támogatásért:Vitex Plus s.r.o., Livewire Energy Kft., LiveWire Rally Team, Paragraf-MGI s.r.o., Rics-Cont Business Kft.,Print Profi, Piramis Építőház Kft., Power Racing Kft., Bayer Trans Kft., Tartós-Produkt Kft., Europe Market s.r.o., Digital Fire Kft., FAIR Diszkont, Ensure Pénzügyi Szolgáltató Kft, Duex Meta Kft., Wellness-Info Kft., Aura System Kft., Quasar Database Systems Kft., Z-T Mezőker Kft.LiveWire Rally Team sajtófőnök: Krizsán A LiveWire Rally Team versenyzőpárosa Ferjáncz András és Földi Niki legyűrte a hétvége kihívását az I. MANNOL Pilisvörösvár Rallye-n. A hosszú etapokkal együtt kb. 400 km-t hajtották a Honda Type-R-t, de sikeresen, karcolás és szinte problémamentesen teljesítettek.

  Rally

 • 2014.10.28. 15:06
  visszajelzéseket, mint a korábbi autó, ez a verseny elején furcsa volt. Hamarabb el is kell váltani a IX-est, nem kell annyira forgatni, de a második reptéri szakaszra már hozzá szoktam.A pécsváradi egy nagyon érdekes pálya, azon keveset mentem, de talán az tetszett a leginkább, precízen autóztunk rajta, a szűk részeken igazi ralisan lehet közlekedni. A hosszú gyors pedig azért volt jó, mert sokat mentünk, majd negyed órát ültünk az autóban.Összességében nagyon jó érzés, hogy teljesítettük a Mecsek Rallye-t, örülök, hogy karcmentesen meg tudtuk csinálni ezt a versenyt. Szakaszról szakaszra gyorsultunk az új Hiba nélkül teljesítette az Országos Bajnokság ötödik futamát a Mecsek Rallye-t a Maricsek Miklós - Kovács Szabolcs kettős. A Maricsek Racing Team párosa az első nap még magázódott az új versenyautóval, de szombatra teljesen összebarátkoztak a Mitsubishi Lancer EVO IX-sel. A kaposvári - pécsi kettős az abszolút 18. és a hármas kategória ötödik helyén zárta a 48. Mecsek Rallye-t.

  Rally OB

 • 2014.10.13. 12:37
  A francia versenyeken előbb egy első, majd egy harmadik helyet szerzett, így a vasárnapi első futam után, melyet szintén megnyert, akkora előnyre tett szert, hogy már az utolsó verseny előtt biztossá vált a 29 éves versenyző első Eb-címe.„Nagyon boldog vagyok, bár még csak négy éve vagyok a csapatnál, de az idén végre sikerült megnyerni az Eb-t. Természetesen sok munka van ebben az eredményeben, az idei szezon pedig tökéletesen alakult a számunkra” - mondta az MTI-nek Kiss Norbert

  Gyorsasági

 • 2014.08.21. 23:22
  A Német rallye Shakedown -ján szüretelt a fiatal belga fiú !

  WRC

 • 2014.08.08. 09:25
  esetleg legyőzni neves vetélytársunkat a hétvégén. Mennyire fogod odatenni magad?- Biztosan gyorsnak kell lennünk, hogy legyőzhessük Ottoboni-t, de mindent megfogunk tenni, hogy a Tax döntő után a Magyar Himnusz szóljon. Ottoboni indulása mennyire segíti a felkészülésedet a Cseh futamra?- A Prerovi Európa Bajnoki futamra való felkészülés szempontjából mindenképpen örülünk, hogy egy EB-s vetélytársunk is eljön a túrkevei zóna futamra.Jelenleg hol állsz az EB sorozatban?- Jelenleg kilencedik helyen állunk a prerovi futam előtt az EB összetett pontversenyében, épp az olasz Ottoboni előtt.Támogatók Kis ÁdámLevianus Motorsport.Autocross OB Zóna futam2014.08.10.TúrkeveA hétvégén, Túrkevén fogod a Mitsubishi Colt EVO-t terelgetni a TAX kategóriában.

  Autocross

 • 2013.01.11. 17:23
  A Citroennel versenyző Mikko Hirvonen már összetörte a DS3 WRC-t a Monte Carlo Rally tesztjén.

  WRC

 • 2013.01.04. 17:18
  Túl gyorsan ért véget a Turán Motorsport számára az évadnyitó Jänner Rallye.
Előző 1 / 26 Következő
System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object. at SimpleAdserver.AspNetClient.SimpleAdserverClient.GetZoneContent(Int64 zoneId, String contentTemplate, String emptyTemplate)