System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object. at SimpleAdserver.AspNetClient.SimpleAdserverClient.GetZoneContent(Int64 zoneId, String contentTemplate, String emptyTemplate)

Keresés

Találatok száma: 507
Előző 1 / 26 Következő
 • 2018.07.28. 20:27
  Szia Atti! Úgy látszik folytatódott a pech sorozat, és a Székesfehérvár Rallye-t ismét feladni kényszerültetek egy technikai probléma miatt. Mi történt?- Sziasztok! Igen, sajnos ismét nem sikerült befejeznünk a versenyt, pedig az első gyorsaságin abszolút első időt tudtunk menni! Nagyon jól kezdtük el a futamot, de a technika ismét közbe szólt.Mi történt?- A második gyorsasági szakasz elején már furcsa rezonanciát éreztem, de nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, a futóműre gyanakodtam. Aztán „krepegni” kezdett a motor, valószínűleg csapágyas lett, de ez már csak egy következmény. Az A Határ Attila – Deák Henrietta párosnak sajnos nem sikerült befejezniük a Székesfehérvár Rallye-t, a technika ördöge ismét közbe szólt.

  Rally

 • 2017.12.18. 12:48
  Sikeresen teljesítette Várkonyi Szabolcs és Várkonyi-Cser Mónika a 21. Mikulás Rallye-t a Hyundai I20 R5-el.

  Rally

 • 2017.07.29. 20:43
  Vincze Ferenc és Bazsó Attila 30 másodperc büntetéssel kezdte a bajnokság ötödik futamát, a 24. Veszprém Rallye-t

  Rally OB

 • 2017.07.19. 09:25
  Molnár István, és navigátora Fekete Zsolt is sikeresen abszolválta a Veszprém Rally-t

  Rally2

 • 2017.05.10. 22:39
  Nagyon jól érezték magukat Csabáék az ORC 2. futamán, az 5. Steelvent Ózd Rallye-n. Sajnos a kategória első 5-be nem sikerült behozniuk az EVO-t. "Az a helyzet hogy fogynom kellene, ezzel a súllyal sajnos nem fogunk tudni jobb időt menni." - mondta Csaba.A szervezéssel is maximálisan elégedettek voltak, hiszen alig volt csúszás. "Minden nagyon flottul működött. Azt látom, hogy az ORC pozitív irányba változik a tavalyi (tavaly előtti) dolgokhoz képest. Nem emlékszem olyan versenyre, ahol az IE-ben max 3 autó lett volna." - tette hozzá Csaba."Voltak pici mentális problémák, jobban össze kellett Lajosházi Csaba és navigátora, Takács Gábor is sikeresen abszolválta az 5. Steelvent Ózd Rallye-t. Bár a várt eredmény elmaradt, cseppet sem szomorúak a srácok!

  Rally

 • 2017.04.26. 14:45
  Mondhatni, hogy Csaba teljesen rendbe jött a tavalyi térd sérülése után, semmi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy a licenszes kategória 2. helyére sikerült behozniuk az EVO-t."Az első gyorsasági szakasz nem sikerült túl jól, de a többin lényegesen jobb időt sikerült autóznunk. Az első arról szólt, hogy megtaláljam a pedálokat és a kormányt - mondta Csaba.Az autó most is tökéletesen működött, talán egy kis bosszúság, hogy a teljesen új, 0 km-es féktárcsa elrepedt. "Nem is értjük a dolgot. Vadi új féktárcsáról beszélünk, Karcsi ment verseny előtt 5 km-t vele. A gyorson sem mentünk bele Lajosházi Csaba és Takács Gábor is sikeresen abszolválta a hétvégi Kazár Rallye-t. Csaba ezt a futamot tesztnek szánta az Ózd Rallye előtt.

  MARB, Rallysprint

 • 2017.04.10. 21:09
  A Nagy Tamás - Schmidt Ádám Historic mezőnyben versenyző rally páros, a HELL 23. Miskolc Rallye-t kiemelkedően jól teljesítette.

  Historic

 • 2017.03.10. 09:38
  Csaba élete egyik legjobb versenyén van túl, nagyon jól érezték magukat az Osztrák szomszédainknál.Csaba egy picit azért tartott ettől a futamtól, hiszen a tavalyi XLavina Rallye Sprinten történt térd sérülése miatt kérdéses volt, hogyan fogja bírni az egyáltalán nem rövid szakaszokból álló Scheerosen Rallye-t. "A térdem bírta, bár vasárnapra bedagadt. Ellenben nem fájt, és az erővel sem volt gond. Ha éreztem volna, hogy nem az igazi, rögtön kiállunk." - mondta Csaba.Az Osztrákoknál nem sózzák az utat, hanem finom szemcsés kaviccsal szórják fel. Ennek hatására "drazsés" állagú az útfelület ... , ami azért tud meglepetést okozni versenytempóban.Csabáék Hankook gumikat választottak, ami nagyon jó döntésnek bizonyult, ugyanis 1 garnitúra gumival végig tudták csinálni a kb. 100 km-es versenytávot. "Nem melegedett túl a gyorsok végére sem, a kopás minimális. Nagyon jól bírta. Jó ez a gumi!" - mondta Csaba.Az eredmények tekintetében sikerült az EVO-t behozniuk az abszolút 13. helyre, mellyel teljesen elégedett Csabi és Taki is. "Voltak nagyon látványos féktávok, a tempósokat is nagyon komolyan áttoltuk! Volt egy pici megforgásunk, de nem bánom, mert utána inkább a nézőknek autóztunk azon a A 2017-es év első ARC futamát, a Schneerosen Rallye-t is sikeresen abszolválta a Lajosházi Csaba - Takács Gábor páros.

  Rally

 • 2015.08.21. 10:12
  . Köszönjük Partnereink segítségét!www.infovaros.hu,  Tiszaújváros Transz. Phobex Kft. Mfactory. Spoonsports. Mugen - Power. Bio Balls Hungary Kft. Dynea Kft. Mahiti Kft. DDZ MED Kft. Komplex - D, ML-Log Kft. POP Kft. Eastjob. Mihidra Kft. Pikktel Kft. Zsoma-Ker Kft. Öko Transz. Kartel 97Bt. Bezama Kft. Adó-Dó Plusz Kft., Product T-Pride Kft., R-Pex2000 Kft.,  H.B c.e. Mérnöki Szolgáltató Építő és Kereskedelmi Kft. aquageneral.hu. Kelet-Atlasz Kompresszor Kft. Baromfiudvar 2002 Kft. Castrol. Unilub Kft. Assist-Trend Észak Kft. BB-Logistic.eu Interjú Juhász Csaba autóversenyzővel.Egy igazi túlélő verseny után vagy navigátoroddal, Juhász Zsoltival.Előkelő kategória második helyen fejeztétek be a 41. Kassa Rally-t.

  Rally OB

 • 2015.04.23. 08:18
  Kis Ádám, a Livianus Motorsport autocross pilótája, az Ádándi rallycross pályán tesztelte a Mitsubishi Colt EVO-t, április 21-én.Ádám beszámolóját olvashatják a Gaszi Sport Videó felvétele alapján.

  Autocross

 • 2015.01.01. 16:07
   Immáron 16. alkalommal rendezték meg a magyar autósport hagyományos óévbúcsúztató rendezvényét, a Szilveszter Rallye-t. A Hungaroringen és a környező utakon zajló verseny, amely az MNASZ hivatalos versenynaptárában is helyet kap, idén is nagy népszerűségnek örvendett: olyan sokan jelezték indulási szándékokat, hogy a szervezőknek tulajdonképpen két nap után le kellett zárniuk a jelentkezéseket. A H-Moto Team színeit képviselő trió azonban ott lehetett a viadal rajtjánál. A pilóta Rimár Tamás volt, aki már nem először szerepelt – ráadásul eredményesen – a Szilveszter Rallye-n, míg a ... – az eredményt nagyrészt természetesen Tamásnak köszönhetjük, elvégre ő vezette az autót, nem kisebbítve persze a mi érdemeinket sem. A hangulat a hideg ellenére is remek volt a csapatnál, az összesen hét gyorsasági szakaszon felmerült problémáinkat – az egyik kerekünk például folyamatosan eresztett – is sikerrel leküzdöttük, ezért úgy vélem, jól sikerült Szilveszter Rallye-t tudhatunk a hátunk mögött.” Németh Balázs„Nagy élmény volt részt venni a hétvégi Szilveszter Rallye-n, hiszen ez volt az első raliverseny az életemben, amelyen rajthoz álltam. Beugró navigátorként segítettem a csapatunk Sajtóközlemény - Szilveszter Rallye, Rimár Tamás-Gaylhoffer Gábor-Németh Balázs, 2014.12.31. A hétvégén került sor a hazai autósport hagyományos évbúcsúztató eseményére, az idén már 16. alkalommal megrendezett Szilveszter Rallye-ra Mogyoródon, amelyen a Rimár Tamás, Gaylhoffer Gábor, Németh Balázs hármas egy Opel Astra GSi-t terelgetve a kategóriájuk harmadik helyén végzett.
 • 2014.10.31. 12:18
  Herczig Norbi és Igor Bacigál megnyerte a 48.Mecsek Rallye-t. A pilótával váltottunk pár szót a versenyről, a bajnokságról...

  Rally

 • 2014.10.29. 14:43
  , így legközelebb 2 hónap múlva, az év végi Szilveszter Rallys örömautózáson, a hungaroringen indulunk.Köszönöm a riportot és jó pihenést Nektek!Köszönet a támogatásért:Vitex Plus s.r.o., Livewire Energy Kft., LiveWire Rally Team, Paragraf-MGI s.r.o., Rics-Cont Business Kft.,Print Profi, Piramis Építőház Kft., Power Racing Kft., Bayer Trans Kft., Tartós-Produkt Kft., Europe Market s.r.o., Digital Fire Kft., FAIR Diszkont, Ensure Pénzügyi Szolgáltató Kft, Duex Meta Kft., Wellness-Info Kft., Aura System Kft., Quasar Database Systems Kft., Z-T Mezőker Kft.LiveWire Rally Team sajtófőnök: Krizsán A LiveWire Rally Team versenyzőpárosa Ferjáncz András és Földi Niki legyűrte a hétvége kihívását az I. MANNOL Pilisvörösvár Rallye-n. A hosszú etapokkal együtt kb. 400 km-t hajtották a Honda Type-R-t, de sikeresen, karcolás és szinte problémamentesen teljesítettek.

  Rally

 • 2014.10.28. 15:06
  visszajelzéseket, mint a korábbi autó, ez a verseny elején furcsa volt. Hamarabb el is kell váltani a IX-est, nem kell annyira forgatni, de a második reptéri szakaszra már hozzá szoktam.A pécsváradi egy nagyon érdekes pálya, azon keveset mentem, de talán az tetszett a leginkább, precízen autóztunk rajta, a szűk részeken igazi ralisan lehet közlekedni. A hosszú gyors pedig azért volt jó, mert sokat mentünk, majd negyed órát ültünk az autóban.Összességében nagyon jó érzés, hogy teljesítettük a Mecsek Rallye-t, örülök, hogy karcmentesen meg tudtuk csinálni ezt a versenyt. Szakaszról szakaszra gyorsultunk az új Hiba nélkül teljesítette az Országos Bajnokság ötödik futamát a Mecsek Rallye-t a Maricsek Miklós - Kovács Szabolcs kettős. A Maricsek Racing Team párosa az első nap még magázódott az új versenyautóval, de szombatra teljesen összebarátkoztak a Mitsubishi Lancer EVO IX-sel. A kaposvári - pécsi kettős az abszolút 18. és a hármas kategória ötödik helyén zárta a 48. Mecsek Rallye-t.

  Rally OB

 • 2014.10.13. 12:37
  A francia versenyeken előbb egy első, majd egy harmadik helyet szerzett, így a vasárnapi első futam után, melyet szintén megnyert, akkora előnyre tett szert, hogy már az utolsó verseny előtt biztossá vált a 29 éves versenyző első Eb-címe.„Nagyon boldog vagyok, bár még csak négy éve vagyok a csapatnál, de az idén végre sikerült megnyerni az Eb-t. Természetesen sok munka van ebben az eredményeben, az idei szezon pedig tökéletesen alakult a számunkra” - mondta az MTI-nek Kiss Norbert

  Gyorsasági

 • 2014.08.21. 23:22
  A Német rallye Shakedown -ján szüretelt a fiatal belga fiú !

  WRC

 • 2014.08.08. 09:25
  esetleg legyőzni neves vetélytársunkat a hétvégén. Mennyire fogod odatenni magad?- Biztosan gyorsnak kell lennünk, hogy legyőzhessük Ottoboni-t, de mindent megfogunk tenni, hogy a Tax döntő után a Magyar Himnusz szóljon. Ottoboni indulása mennyire segíti a felkészülésedet a Cseh futamra?- A Prerovi Európa Bajnoki futamra való felkészülés szempontjából mindenképpen örülünk, hogy egy EB-s vetélytársunk is eljön a túrkevei zóna futamra.Jelenleg hol állsz az EB sorozatban?- Jelenleg kilencedik helyen állunk a prerovi futam előtt az EB összetett pontversenyében, épp az olasz Ottoboni előtt.Támogatók Kis ÁdámLevianus Motorsport.Autocross OB Zóna futam2014.08.10.TúrkeveA hétvégén, Túrkevén fogod a Mitsubishi Colt EVO-t terelgetni a TAX kategóriában.

  Autocross

 • 2013.08.20. 13:50
  Bulijoe odatette a vasat a Tatabánya Ralin Ismét túl vagyunk egy Rali Túra bajnoki futamon, Buránszki Joe-t kérdezem a Tatabánya RTE futam után. 

  RTE, Rali Túra Bajnokság, Rallysprint

 • 2013.01.11. 17:23
  A Citroennel versenyző Mikko Hirvonen már összetörte a DS3 WRC-t a Monte Carlo Rally tesztjén.

  WRC

 • 2013.01.04. 17:18
  Túl gyorsan ért véget a Turán Motorsport számára az évadnyitó Jänner Rallye.
Előző 1 / 26 Következő
System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object. at SimpleAdserver.AspNetClient.SimpleAdserverClient.GetZoneContent(Int64 zoneId, String contentTemplate, String emptyTemplate)