Keresés

Találatok száma: 168
Előző 2 / 9 Következő
 • 2020.09.04. 13:11
  A korábban éveken át szezonnyitónak számító egri versenyt a koronavírus szeptember első hetére száműzte. A tempós pályák tavasszal is nagy feladatot állítanak a versenyzők elé, de az őszi, nyirkos aszfalt talán most még nagyobb kihívást jelent a csapatoknak.Egy értékelt futam, négy célba érkező 208 R2 versenyautó után a Peugeot Kupa mezőnye a harmadik fordulóra már hat párosra gyarapodott. Maricsekék nyerték a szezonnyitót, de már akkor látszott, hogy nem lesz könnyű dolga a rutinos pilótának. A Kupában újoncnak számító Német Gábor és navigátora, Adorján Szabolcs nagyon komoly tempót diktál ... . Tábori Ákos már tavaly is versenyzett Peugeot 208 R2 versenyautóval, de idén lépett be a Kupások közé, csakúgy, mint a gokartozást ralira váltó Viszló Csaba, aki Csökő Zoltán után most Czakó Janekkel vág neki az egri versenynek. Hibjánék komoly meccset vívtak Hangodiékkal, mindkét pilóta szeretné bebizonyítani, hogy egyre jobban ismeri autóját.Az Eger Rally két versenynappal várja az érdeklődőket. Szombat délután a hivatalos rajtceremónia után két hosszú szakaszt kell teljesítenie a mezőnynek. A Dobó térről rajtoló párosok számára külön kihívás lesz, hogy a verseny leghosszabb gyorsaságiját, a 23 ... kilométeres szakaszt másodszorra már sötétben kell teljesíteniük. Vasárnap három rövidebb gyorsasági szerepel a programban, ezeken kell háromszor ’körbeszaladniuk’ a kis Peugeot 208 R2-es autóikkal a Kupában szereplőknek. Vasárnap estére kiderül, ki volt a leggyorsabb az egri viadalon.Természetesen, ahogy korábban is, idén is a PIRELLI a gumiszállítója a Peugeot Kupának. Mezey Tamás, a PIRELLI szakértője szerint a késő esti szakaszon és a vasárnap reggeli első körben lehet taktikázni a gumikkal, de különben viszonylag könnyű dolga lesz a versenyzőknek és talán a nézőknek is, hiszen a hétvégére kellemes ... , 24-28 fokos száraz időt ígérnek az időjárás jelentések. A kupasorozatban a technikai hátteret és a mérnöki segítséget a Tagai Racing Technology biztosítja az indulók számára. Tagai Tamás csapata most is Peugeot Sátortáborral fogadja majd a szervizbe látogatókat.Találkozzunk hétvégén Egerben, a pályák mellett, vagy a Tárkányi úton található szervizparkban!A Peugeot 208 Rally Cup Hungary állása az Eger Rally előtt:1. Maricsek Miklós - Paizs Róbert Rally Cafe Racing Kft Peugeot 208 R2 132. Német Gábor -  Adorján Szabolcs Juhász-Média Kft. Peugeot 208 R2 103. Hibján József -  ... ; Szollár Csaba TMC Rallysport KFT. Peugeot 208 R2 64. Hangodi Bendegúz - Patkó Gábor HQ Racing Sport Kft. Peugeot 208 R2 65. Viszló Csaba -   Csökő Zoltán Topp-Cars Peugeot 208 R2      DNF     

  Rallye1

 • 2019.12.22. 16:16
  környékén a 208 R2-t? Kicsit mellé lőttél a kérdéssel, mert a mogyoródi bulifutamra nem a megszokott Peugeot-val nevezett be a párosunk. A tavalyi évhez hasonlóan idén is szereztünk nekik egy Skoda Fabia R5-öt, amit az elmúlt év Szilveszter Rallye-ján egy szenzációs versenyautónak ismertünk meg. Ezzel biztosan méltó módon búcsúzhatunk 2019-től. Nem csak a fiúk, hanem a lelkes csapatunk, a szponzoraink, a családtagjaink, illetve a barátaink és szurkolóink is megérdemlik, hogy Mixiék újra csapassanak egyet ezzel az űrtechnikával. Sok köszönettel tartozunk mindenkinek 2019-ért.Hagyjuk akkor a Peugeot-t Aligha sikerülhetett volna jobban Csomós Mixi és Nagy Attila idei évada, hiszen a Peugeot 208 R2-jükkel a magyar bajnokságban három bajnoki címet gyűjtöttek be, amiket a Szilveszter Rallye-n egy kiváló Skodával készülnek megünnepelni.

  Rally

 • 2019.01.06. 22:20
  20. Szilveszter RaliTim Gábor - Timár TamásPeugeot 208 R22018.12.27-29December 27-29-én került megrendezésre a 20. Szilveszter Rali a Hungaroring területén, ahol ők is tiszteletüket tették, most egy Peugeot 208 R2-vel.December 27-én egy délutáni teszttel indítottatok Mire volt ez elég?- Köszi a kérdést, sok mindenre elég volt. Hamar belejött a tesztbe Tim Gabi, mentünk is kilencszer azon a kis szakaszon, bár olyan egyszerű volt a pálya, mint a fatengely. Sok flikk-flakk nem szerepelt benne. A tapasztalatokat persze begyűjtöttük. Másnap délelőtt két gyors várt a fiaidra és a Peugeot 208 ... R2-re, abból egyet szemerkélő esőben teljesítettetek. Hogy sikerült végig találnia Gábornak és Tamásnak a pályán? - Jól választottunk gumit, persze a legutóbbi versenyről maradtakból, még a vágási fok is kiadta szépen. H7-be a 29 indulóból a második helyen zártunk. A hátrányunk kb. 10 másodperc volt, ezzel tértünk nyugovóra az első nap. Kicsit  tanulgatták a legények a csúszkálást, jól jön ez majd jövőre a bajnokságban. Szoros csatának ígérkezett a következő nap. A verseny utolsó napjára maradt még négy gyors, ebből kettő körgyors volt. Sikerült jót csapatniuk?- Igen, itt ... 208 R2 is a Berényi Racing kiváló munkájának köszönhetően! Információim alapján igen jól sikerült nektek a 20 Jubileumi Szilveszter Rallye.  Te hogyan látod?- Végeredmény a H7-es kategóriában 29 indulóból az első és az R2 kategóriában is első lett a Tim Gábor - Tímár Tamás kettős. Ne felejtsük el az abszolút helyezésünket sem, mely pompázatos, hiszen az előkelő 14. helyen végeztek a legények, megelőzve egy tucatnyi összkerekes autót. Végezetül miként értékeled a Szilveszter Ralit?- Jó kis verseny volt. Sokat tanultunk a három nap alatt. Értékeljük az autó viselkedését, még a 208 ... -ast hasonlítjuk az Adam R2-vel. No és a jövő évi költségvetésbe próbáljuk beilleszteni. Ha mégis márkaváltásra kerülne sor, az igen nagy szervezést, és emelt összeget jelentene, ezért még tervezési fázisban van. Az autókat összehasonlítva viszont az látszik, hogy a motorerő és a stabilitás a Peugeot javára írandó. A többi paraméter egyezőnek látszik. A márciusi  rally kezdésig, minden ki fog derülni! Köszönjük támogatóinknak a segítséget: SPURI Az autó energiaitala, VIP-REX habarcs, betontechnológia, Altrapack Kft., Astrapack Kft. Olajág Petrol Kft. Keveweld Kft., Boncz Bt., Hajnal

  Rally

 • 2017.07.09. 14:43
  Szőke András, és navigátora, Somodi Attila is részt vesz a hétvégén megrendezésre kerülő Veszprém Rallye-n. A srácok eddig a MARB mezőnyét erősítették, ez lesz az első R2 futamuk.

  Rally2

 • 2017.06.26. 21:52
  Berényi László - Pap TamásSztárt Alkot Kft - Opel Adam R2Székesfehérvár Rallye2017.06.09-11.Hat gyors várt a versenyzőidre a Fehérvár Rally-n. Több mint tízen voltak összesen a hatos kategóriában, tehát volt kikkel küzdeni. Már a Csákberényi gyorson kategória második helyet tudhattak magukénakBerényi Laciék az Opel Adam R2-vel. A következő Csákberényi szakaszon már 10 másodperccel jobbat jöttek a fiúk. Ennyire bejött nekik ez a szakasz?- Rendben lett volna, minden, de a lendületüket megtörte a Csomós Mixiék balesete. Megálltak, és utána rohanni kellett volna. Mi pedig lecsurogtunk, mert azt Kategória és abszolút második helyen ért célba a Székesfehérvár Rally-n a Berényi László - Pap Tamás rally páros az Opel Adam R2-vel.Beszélgetés Farkas Kálmán csapatvezetővel az ISEUM Rally után, a Székesfehérvár Rally előtt.

  Rally2

 • 2017.05.08. 13:07
  Balázs Kornélnak nem igazán a tervek szerint sikerült a hétvégén megrendezett M6LOG Salgó 2017 R2 futam, sajnos egy bukás miatt nem sikerült teljesítenie a szakaszokat. Kornélt faggattam a történtekről.

  Rally2

 • 2016.08.18. 08:35
  Sokszor adnak ilyen címet a beszámolóknak, de a Ritmus A.S.E. csapatára ez most teljességgel igaz.Egy utolsó pillanatban jött kérés miatt, a Várkonyi-Csányi Peugeot 208 R2 páros navigátor tagját kölcsönkérte Ranga Peti a Skoda Fabia R5-be. 

  Rally

 • 2016.05.25. 10:28
  Várkonyi Szabolcs - Csányi BotondRitmus ASE - 25. Opatija RallyPeugeot 208 R2 - 2016.05.06-07.Nem teljesen úgy sikerült a Ritmus Ase párosának a várt Opatija Rallye, ahogy szerették volna. Voltak bíztató eredmények, de összességében nem a várt eredmény született.

  Rally

 • 2016.05.02. 08:46
  Várkonyi Szabolcs - Csányi BotondRitmus ASE - 25. Opatija RallyPeugeot 208 R2 - 2016.05.06-07.Várkonyi Szabolcs:  A formában tartani nem a legjobb szó, nem voltam magammal megelégedve egyik idei versenyünkön sem, így inkább a formába hozás és önbizalomszerzés a megfelelő kifejezés. Bár ismerem az Opatija Rallye pályáit, még egyszer sem mentem rajtuk versenytempóban. Három éve nevezek, tréningezek és mindig valami olyan jött közbe, hogy még egy gyorsot sem teljesítettem. Remélem, ez most megszakad és tényleg egy jót tudunk autózni az amúgy élvezetes, gyors és egyszerre technikás pályákon Az ír és a belga ERC futam között egy Mitropa Kupa futammal próbálja formában tartani magát a Ritmus Ase párosa, Várkonyi Szabolcs és Csányi Botond, méghozzá ismerős terepen, az Opatija Rallye-n a május 6-7.-i hét végén, ismét a Peugeot 208 R2-vel.

  Rally

 • 2016.03.31. 10:52
  11. Eger Rallye 2016. 04.01-03.Arable Racing KftOpel Adam R2Szabó István navigálásával, Német Gábor egy új Opel Adam R2-vel áll rajthoz a 11. Eger Rally-n.Tizenhat gyors fog rátok várni a két verseny nap alatt, illetve pénteken egy rajtceremónia. 

  Eger Rallye

 • 2016.03.16. 10:42
  40 Rally Islas Canarias El Corte Inglés Várkonyi Szabolcs - Csányi BotondPeugeot 208 R2 - 2016.03.10-12.Várkonyi Szabolcs: Vegyesek az érzéseim. Egyrészt gyönyörű helyeken jártunk, remek minőségű utakon versenyeztünk, rengeteg néző volt a pályák mellett, összességében mégsem tetszett a verseny. A pályák vonalvezetése nekem nagyon nem jött be, ez a viszonylag kis tempó és a rengeteg unalmas kanyar, amit 1-esben és 2-esben kellet abszolválni 30 méter egyenes után felváltva jobbra, balra, nekem nem okozott élvezetet, nagyon fárasztó is volt, tetézve mindezt a rendkívül érdes aszfalttal, ami Nagyon nehéz versenyen van túl a Ritmus Ase csapata a Peugeot 208 R2-vel, akik az ERC nyitófordulóján vettek részt a Kanári Szigeteken. Az ERC 2WD 7. helye sikeredett most, ennél jobb eredményre számítottak, de ez van, most erre tellett.

  Rallye ERC

 • 2016.02.24. 16:04
  indulóval lehet számolni minden kategóriában.Csányi Botond: Új év, új tervek. A 2016-os évadot magyar színekben és magyar csapattal teljesítjük ugyan, de külföldi bajnokságot céloztunk meg. Többek között négy ERC futamon szeretnénk indulni, mégpedig a Kanári szigeteken, Írországban, a Belga Ypres Rallyn, valamint a Lengyel EB futam szerepel a terveink között. Az autó a tavalyi évhez hasonlóan egy Peugeot 208 R2 lesz, amelyet a Takács Motorsport fog számunkra felkészíteni. Márciusban kezdetét veszi a szezon a Rally Islas Canariassal. 1500-1600 méter magasan fogunk autózni festői körülmények között 2016-ban magyar színekben ismét az ERC-t választja Várkonyi Szabolcs, ezúttal Csányi Botond navigálásával. Az autó marad a már bevált Peugeot 208 R2, azonban idén az is itthonról, a Takács Motorsport által felkészítve. 

  Rallye ERC

 • 2016.01.06. 22:04
  Csomós Miklós és Nagy Attila a Szilveszter Rallye-n immáron a második alkalommal állította csatasorba a vadonatúj Renault Twingo R2-t. A hungaroringi viadal nem úgy alakult a Full-Gas MSE kettőse számára, ahogy azt előzetesen eltervezték, mert már a verseny első napját követően szuper ralizni kényszerültek.

  Szilveszter Rally

 • 2015.11.01. 12:02
  Interjú Várkonyi Szabolcs Rally versenyzővel a verseny előtt.Várkonyi Szabolcs - Balog ZoltánSuzuki Swift S160016. Poreč Rally - 2015.11.05-07.November elején a horvátországi Poreč és környéke ad otthont a rallynak.Idén Honda Civic Type R és Peugeot 208 R2 versenyautóval láthattunk a rally pályákon, most pedig egy erős Suzuki Swift S1600-ast fogsz terelgetni.A kis nyomtávjával, erős motorjával igaz méregzsáknak tűnik. 

  Rally

 • 2015.09.30. 08:31
  Október első hétvégéjén Balog Zoli navigálásával egy Peugeot 208 R2 versenyautó pilótájaként veszel részt a  42. Croatia Rally-n.  Tizenkét gyors, 191 versenykilométer vár rátok. Pénteken négy, szombaton pedig nyolc szakaszt kell teljesítenetek.Abszolút negyedik hellyel és a 2WD-s győzelemmel zártad a 41. INA DELTA RALLY versenyt. Ez mekkora plusz motiváció számodra erre a versenyre?- Talán ez a verseny fogja megmutatni, mennyire szoktuk meg az autót, mondhatni, erős mezőny lesz, lesz kivel versenyezni.

  Rally

 • 2015.07.27. 11:35
  A Stefani Baranya Kupán láthatunk legközelebb indulni téged és navigátorodat.Ki fogja diktálni az itinert és most melyik autóval fogsz nekivágni a száz kilométer versenytávnak?- Most a felségemmel fogok indulni a Peugeot 208 R2-vel, már nagyon szeretné kipróbálni ő is, nem mondhattam nemet.

  Rally

 • 2014.11.19. 13:57
  A hatalmas köd miatt a szombati teszten, ahogy Kicsy fogalmazott nem tudtak igazi tempót menni, csak ismerkedtek a C2 R2-vel, ami majd egy év kihagyás után nem könnyítette meg a váci pilóta dolgát.„A licences kategóriába neveztünk, de adminisztratív okok miatt átsoroltak minket a MARB mezőnybe. Nekem fura ez a sprintverseny, hogy hideg gumival kell oda állni a rajthoz. Ezt az autót úgy lehetett volna igazán kihasználni, ha be van melegedve a fék, meg van melegítve a gumi, akkor lehetett volna igazán jót autózni. Fehéraszfaltos volt a pálya, ami rettenetesen csúszott. Az autó az tip-top volt A MARB értékelést tekintve az abszolút tízedik, a saját kategóriájában pedig a hatodik helyen végzett a számukra teljesen új Citroen C2 R2-vel Holecz Krisztián (Kicsy) és Csáky Richárd a múlt hétvégi Felsőnyárád - Sajókaza Rally Sprinten.

  Rally

 • 2014.10.30. 11:50
  menni, ami most kicsit más volt, mint eddig, mert sikerült egy új 208-ast bérelnünk. Egy nagyon nehéz és kemény versenyen vagyunk túl, de nagyon boldogok vagyunk, hogy mi lettünk a legjobbak a kategóriában és a két kerék hajtású autók között is.Legközelebb hol találkozhatunk veletek, milyen versenyen és milyen autóval?- A következő bajnoki futamon szeretnénk indulni, ami még képlékeny, de rajta vagyunk az ügyön (az idő nekünk dolgozik), az autó még számunkra is meglepetés, de R2 marad az biztos.Támogatóink: Kvartis, Kurmai, Marsteel, Truckland, Pavliscsák trans, Max trans, Middle Course, Zeamano Német László - Szegő JánosCitroen C2 R2 MAXCrash-Men Team Kft38. Mecsek Rallye2014. október 17-19.Interjú Szegő Jani rallyversenyzővel, a 48-ik Mecsek Rallye után.Egy sikeres Mecsek Rally után vagy pilótáddal, Német Lacival.

  Rally OB

 • 2013.02.04. 19:01
  . 3. Fenti döntés következtében, elfogadásra az Intéz Bizottság elé terjesztett versenynaptár tervezet az alábbiak szerint módosul:2013. 04.05-07.  Eger Rallye  ZT+ORB+R2+Histo Eger - Laroco MSE2013. 05.10-12.  Miskolc Rallye  ORB+R2+Histo Miskolc - D-Moto kft.2013. 07.12-14.  Veszprém Rallye  ORB+R2 Veszprém - Laroco MSE2013. 08.24-25.  Baranya Kupa  R2+Histo Komló - Marco Racing Team kft.2013. 09.06-07.  Kassa Rallye  ORB + ZT Kassa (SK) - Laroco MSE2013. 10.04-06.  Budapest Rallye ORB-R2 Budapest – RSB, a rendező később kerül ... megnevezésre2013. 11.07-09.  48.Mecsek Rallye Histo EB+ORB+R2 – RSB, a rendező később kerül megnevezésreBudapest, 2013. február 4.        Pénzes Zsolt    szakágvezető sk

  Rally OB, Rallye2

 • 2012.12.23. 12:09
  MNASZ 2013.évi előzetes versenynaptár tervezete2013. 04.05-07. Eger Rallye 2013 ZT+ORB+R2+Histo Eger Laroco MSE2013. 05.10-12. Miskolc Rally ORB+R2+Histo Miskolc D-Moto kft.2013. 06.01-02. Bükfürdő Rallye 2013 ORB+R2 Bükfürdő Marco Racing Team kft.2013. 07.12-14. Veszprém Rallye 2013 ORB+R2 Veszprém Laroco MSE2013. 08.24-25. Baranya Kupa 2013 R2+Histo Komló Marco Racing Team kft.2013. 09.06-07. Kassa Rallye 2013 ORB + ZT Kassa (SK) Laroco MSE2013. 10.04-06. Budapest Rallye ORB Budapest Rallye szakág2013. 11.07-09. 48.Mecsek Rallye Histo EB+ORB Pécs J-Group Fotoprint Hungary kft    A

  MNASZ, Rally OB, Rallye2, Historic

Előző 2 / 9 Következő