System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object. at SimpleAdserver.AspNetClient.SimpleAdserverClient.GetZoneContent(Int64 zoneId, String contentTemplate, String emptyTemplate)

Keresés

Találatok száma: 9
Előző 1 / 1 Következő
 • 2018.10.04. 18:17
  a vonalvezetésén variálnak, ezért áll olyan közel hozzám. A rendezőség nagyon segítőkész, bármiről is legyen szó. A depóban a hangulat általában baráti, családias.Az autocross-t mint szakágat kinek és miért is ajánlod?- Az autocross-t mint szakágat bárkinek ajánlanám, aki szereti az autóssportokat, a sarat, a port...Szurkoljunk közösen Farkas Marcellnek az október 7.-i Kecelringi Pintér Kupa VII. fordulóján!- Hajósi Miklós - Interjú Farkas Marcell autóversenyzővel, a hétvégi Kecelringi Pintér Kupa VII. fordulója előtt.Pintér Kupa Kecel

  Autocross

 • 2017.06.17. 07:27
  autocross versenyen?- Nekem az a célom, hogy maradjon egybe az autó a verseny után is, de persze mint mindenkinek nekem is az első hely a célom.Támogatóid?- Édesapukám bontója a Keceli Farkas Autóbontó a legfőbb támogatóm.Szurkoljunk közösen Farkas Ferkó autocross versenyzőnek a június 18-án Kecelen megrendezésre kerülő Pintér Kupán!- Hajósi Miklós - ... .Mielőtt Pintér Kupáról kérdeznélek elmondanád, hogy hány éves is vagy és mióta versenyzel az autocross szakágban? Mesélnél az eddigi versenyzésedről eredményeidről?- 14 éves vagyok, 2011-ben volt az első versenyem akkor még egy Trabantal kisebb sikerrel (egy évet versenyeztem vele). Négy év szünet után a 13. szülinapomra kaptam egy 1.3-as Suzuki Swift-tet amivel előtte a bátyám versenyzett, egy évet versenyeztem vele kisebb nagyobb sikerrel, általában 2-4 helyen végeztem. Ebben az évben találtunk egy Audi A4-et, mellyel eddig mindegyik versenyen sikerült elhoznom az első helyet.A bátyád is ... meg meg fordul a Kecel Ringen. Milyen érzés a bátyó árnyékában versenyezni? Miben is tud neked segíteni?- Jó érzés, de mindig az célom, hogy elérjem az ő időmérő idejét. Jó, hogy mindig mondja, hogy hol saras, hol gödrös, mit kerüljek ki...stb.Most milyen autóval fogsz indulni, mit is tudhatunk róla?- Audi A4-et mellyel eddig mindegyik versenyen sikerült elhoznom az első helyet. 1.8-as turbós motor pöfög benne, összkerék meghajtású.Ezen a versenyen van kanyar bőven, van-e kedvenced?- Célegyenes végén lévő kanyar, meg a pódiummal szemben lévő hosszú kanyar.Mi is a célod általában a te korodban az Interjú Farkas Ferkóval a június 18-i Kecelringi Pintér Kupa előtt

  Autocross

 • 2016.09.30. 23:22
  -derbi. A pályák, versenyközben változó talaja miatt pedig változatos.Ha lehetne hármat kívánni a keceli autocrossal kapcsolatban melyek lennének azok?1, Több verseny.2, Maradjon még nagyon sokáig meg ez a lehetőség.3, Több versenyző.Szurkoljunk közösen Kurucz Tominak az október másodikán Kecelen, a Kecelringen megrendezésre kerülő Pintér kupa 5.fordulóján!- Hajósi Miklós -www.hajoka.hu ... Mi a véleményed a Keceli pályáról rendezésről, hangulatról?- Maga a pálya, egy nagyon jó elrendezésű, szépen karbantartott terület. A talaja az itteni adottságokból kifolyólag, a gödrösödés miatt nem túl szerencsés. A rendezés és a hangulat véleményem szerint tökéletes. A pályával kapcsolatban még annyit hozzá szeretnék fűzni, hogy ritka az ilyen „amatőr” pálya, ahol ilyen volumenű a pályakarbantartás.Mesélnél az addigi versenyzői pályafutásodról?- A versenyzői pályafutásom 1995-ben kezdődött, az akkora DUNA-KUPA autocross sorozatban. Ebben a sorozatban akkoriban nem volt ritka, hogy az ... versenyt?- Több alkalommal sikerült indulnom a Keceli pályán. Egy-két balesettől eltekintve, szinte mindig jó szájízzel távozunk a verseny végén. A helyezéseket tekintve szerencsére nagyrészt dobogón végzek.Milyen eredményt vársz magadtól?- Minden versenyre úgy érkezek, hogy az első helyet várom magamtól. Ez az egyetlen helyezés, amit nem kell megmagyarázni.Van e kedvenc kanyarod a pályán?- A kanyarok tekintetében mindkét menetiránynál a célegyenesre ráfordító kanyar a kedvencem. Szoktad-e használni az ugratót?- Az ugratót mindkét irányból használom. A fordított menetiránynál, szinte minden esetben Pintér kupa 6.fordulóKecelring - 2016.10.02.Kurucz Tamás autocross versenyzőt, egy BMW IX pilótáját kérdezem az október másodiki verseny előtt.

  Autocross

 • 2015.10.14. 09:32
  technikáját kiismerve az előzésekre.Támogatóid?- Elsősorban szüleim és családom, akik nélkül nem sikerült volna az eddigi eredményeket elérni.Szurkoljunk közösen Bencének, az október 18-án a Kecelringen megrendezendő Pintér Kupa V. fordulóján! - Hajósi Miklós -www.hajoka.hu ... Mesélnél az addigi versenyzői pályafutásodról?- Az idei volt az első teljes évünk a keceli autocross sorozatban, előtte három évet versenyeztünk az Országos Gyorsasági Roncsderbi keretein belül, széria géposztályban, ahol 2013-ban sikerült egy harmadik helyet elérni, 2014-ben pedig a bajnokság élére állni. A következő szezon még kérdéses, több terv, elképzelés is van, köztük a Nyirádi autocross sorozat, de a gyorsasági roncsderbi másik kettő kategóriája sincs kizárva. Már indultál ezen a pályán. akkor hogy tetszett, milyen eredménnyel zártad a versenyt?- Két évvel ezelőtt indultam Interjú Horváth Bence autocross versenyzővel az október 18-i Kecelringi Pintér Kupa előtt.Mi a véleményed a Keceli pályáról rendezésről, hangulatról?- A keceli pálya a kezdetektől fogva tetszett, a rendezésben év elején voltak kisebb fennakadások, de azóta zökkenőmentesen, családias hangulatban történik minden. 

  Autocross

 • 2015.10.13. 23:29
  szerelem az autót, ha valamiben segítségre van szükségem akkor Herczeg Csaba és Hohn Ádám segít ki, ha alkatrészre van szükségem akkor KECELI FARKAS AUTOBONTÓ, amit családi vállalkozásban működtetünk, gumikérdésben pedig a DIOS-GUMI  KFT. segít!Szurkoljunk közösen Farkas Dávidnak az október 18-án a Kecelringen megrendezendő Pintér Kupa V. fordulóján!- Hajósi Miklós -www.hajoka.hu ...  Mesélnél az addigi versenyzői pályafutásodról?- Tavaly szeptember 28.-án volt az első versenyem Dömsödön, ott harmadik lettem, utána jött Kecel majd Decemberben mikuláskupa Dunaföldvár, idén 3 versenyen indultam kecelen, idő hiány miatt vidékre nem tudtam menni.Már indultál ezen a pályán. akkor hogy tetszett, milyen eredménnyel zártad a versenyt?- Tudomásom szerint most ovál pálya lesz amin még nem mentünk, két hosszú egyenes két gyors nagy íves kanyarral egy dobbantóval. Nagy kihívás lesz 120 feletti tempót fogunk autózni, negyedik helyezéseket szereztem idén. Milyen eredményt Interjú Dáviddal az október  18-i Kecelringi Pintér Kupa előtt.Mi a véleményed a Keceli pályáról rendezésről, hangulatról?- Véleményem szerint Kecelen a legjobb a pálya minősége, itt van a legjobban karbantartva az amatőr szakágon belül. Idéntől teljes mértékben keceli rendezőség van, kezdeti nehézségek voltak, de már jól működik minden. Olyan ez mint egy nagy család!

  Autocross

 • 2015.06.05. 08:48
  dobogó III. fokára állnom. 2014.-ben ismét a III. helyet sikerült megszerezni az összesítésben.Már indultál ezen a pályán. akkor hogy tetszett, milyen eredménnyel zártad a versenyt? - Ebben az évben indultunk a Pintér Kupán is, és itt III. helyen végeztünk.Ezen verseny melyik bajnokságodba szól bele, és hogy állsz benne? - Jelen pillanatban a Pintér Kupa sorozatban III. helyen állok a kategóriámban. Milyen eredményt vársz magadtól? - Ebben az évben is szeretnék a dobogóra állni.Az autocross-t mint szakágat kinek és miért is ajánlod? - Szeretném ezt a sportot azoknak az embereknek ajánlani, akik ... Nagyon tetszett a verseny, de nem gondoltunk rá, hogy mi is versenyezzünk. Kis idő elteltével a feleségeink és a gyerekeink biztatására döntöttünk úgy, hogy belevágunk. Ők adták az inspirációt a név és a rajtszám kiválasztásához. Mindkettőnk lánya 2001-ben született, így lett ez a rajtszám, a HE-VI pedig a lányok keresztnevének első 2 betűje. Heni és Vivi. 2014-ben kezdtük a versenyzést a DTSE szervezésében megrendezett Duna Kupa versenysorozattal. Már akkor is egy Mitsubishi Colt-tal álltunk rajthoz. Ezt az évet az összesített pontok alapján, a IV. helyen zártuk. 2013-ban már sikerült a ... Lászlónak a Keceli autocross versenyen 2015.06.14-én!- Hajósi Miklós -www.hajoka.hu Interjú Lászlóval a június 14-i Keceli autocross verseny előtt.Mesélnél az addigi versenyzői pályafutásodról?- Valamikor 2011. nyarán a mi családunk és a barátom (szerelőm) családja egy vasárnapi programként kilátogattunk a keceli autocross versenyre. 

  Autocross

 • 2015.04.14. 12:15
  , azóta versenyzek. A mostani versenyautóm egy Trabant 601.Mit lehet tudni a jelenlegi autódról? - Az autóm egy kétütemű Trabant, széria váltó, házilag épített motor. pl: hengerek, kipufogó.Nem utolsó sorban milyen céllal öltöd fel a versenyzői overált április 19-én?- Nagyon szeretnék dobogón végezni, ha minden igaz sokan leszünk, de nem adom fel. Most még a régi kasztnival indulok.Szurkoljunk közösen Sanyinak a Keceli Pintér Kupa autocross versenyen!- Hajósi Miklós -www.hajoka.hu ... Ezt az autósportot, és a megújult Keceli pályát kiknek tudnád ajánlani? - Keceli pályát ajánlom mindenkinek, mert egy gyors technikás pálya. Remélem, sokan eljönnek és kipróbálják. Autocross versenyzőnek lenni egy életérzés.Miként telt az utolsó versenyed óta az életed? - Az utolsó verseny óta sokat fejlesztettük a motort, és új kasznit vetem, sok munkával ment az idő, amely remélem, meghozza a gyümölcsét.Április 19-én elkezdődik számodra a 2015-ös autocross versenyszezonod. Mesélnél az eddig autóversenyzői pályafutásodról? - 2010-ben kezdtem az autóversenyzést szöcskével roncsderbin Interjú Túrú Sándor autocross versenyzővel, az április 19.-i Pintér Kupa autocross verseny I. Fordulója előtt.Számodra mit jelent autocross versenyzőnek lenni?- Én már kisgyerekként imádtam ezt a sportot, csak akkor nem volt rá anyagi keret. És amikor összejött rá, megvalósítottam az álmom! Nagyon boldog vagyok, hogy versenyezhetek.Túrú Sándor Autocross Kecel

  Autocross

 • 2014.10.02. 22:01
  autók is.Különlegességképpen egy brutális BMW tart kaszkadőr bemutatót, a szünetben offroad autó bemutató várható.A Pintér kupa, döntő futamát is most rendezik meg, ami egy futamból áll, ezen minden kategória indulhat.Az edzés 10 órától, versenyek 12 órától kezdődnek.Támogatók:Pintér Művek, Lavati ZRT, Lecsó Autószerviz, Badacsonyi Partyservice, Robág Gumi, Lehoczki Ferenc.- Hajósi Miklós -www.hajoka.hu ... Már indultál ezen a pályán. akkor hogy tetszett, milyen eredménnyel zártad a versenyt?- Eddig három alkalommal indultam a Keceli pályán. Kétszer megnyertem és egyszer sajnos, difi törés miatt kényszerültem feladni a versenyt. A pálya minősége és színvonala mindig tökéletes. Szeretek itt versenyezni.Ismét lesz Cross Taxi?- Természetesen most is lesz taxizás. De most, nem csak a taxival szeretne a Keceli rendezőség kedveskedni a kilátogatóknak, hanem most először lesz egy BMW kaszkadőr bemutató is!Ezen verseny melyik bajnokságodba szól bele, és hogy állsz benne?- DTSE által rendezett bajnokság Lehoczki Péter Autocross versenyzőt kérdem a Keceli verseny előtt.Október12-én ismét felöltöd az autocrossos overálodat, és nekilendülsz a suzukiddal a Keceli versenynek.Lehoczki PéterSuzuki Swift GtiKecel Autocross.2014.10.12.Kecel

  Autocross

 • 2014.09.23. 22:06
  bajnokságodba szól bele, és hogy állsz benne?- Tudomásom szerint két fronton is lesz verseny, a kategóriákra osztott Duna Kupa, és a Pintér Kupa, amely pénzdíjazású. Arról hogy hogyan állok a bajnokságban, annyit mondanák, hogy több nehézséggel is szembe találtam magam, amely miatt 4-ik helyen állok a saját (kis) kategóriámban, de nyílt még a bajnokság és ezen változtatni szeretnék.Az utolsó versenyed óta történtek-e fejlesztések az autón?- Fejlesztések nem voltak. A kocsiban a gyári 1295 ccm-is, 16 szelepes Daihatsu motor van. Mellette azt is megemlíteném, hogy karbis, és nem injektoros, de nagyon ... offroad autó bemutató várható.A Pintér kupa, döntő futamát is most rendezik meg, ami egy futamból áll, ezen minden kategória indulhat.Az edzés 10 órától, versenyek 12 órától kezdődnek.- Hajósi Miklós -www.hajoka.hu ... Október 12-én ismét felöltöd az autocross-os overálodat, és nekilendülsz a versenyautóddal a Keceli versenynek. Egyszer már indultál ezen a pályán. akkor hogy tetszett, milyen eredménnyel zártad a versenyt?Elöljáróban mondanál magadról pár szót?- Akkor mutatkoztam be, mint újonc, és második helyezést sikerült elérnem. Mondanom sem kell óriási élmény volt, álmodni sem mertem jobb kezdésről.Ismét lesz Cross taxi? - Az én kocsim egy üléses gép, szóval én nem tudok ebben részt venni, de gondolom, hogy lesznek többen i akikkel ki lehet próbálni a versenyzés élményét.Ezen verseny melyik ... szeretnék állni. Sok fog múlni a starton mivel a keceli pálya igencsak technikás, és több kiváló versenyző van jó kocsival. Akárcsak a kategóriámat nézve, Lehoczki Petinek nagy esélye van az első helyre, de Lajkó Iminek is kész lett tudomásom szerint a suzukija, és számítani lehet a kettőjük párharcára, de mellettük én is bizonyítani akarom a rátermettségemet!Támogatóim:- Első helyen emelném ki Flaisz Józsefet (Lecsó), aki az elejétől kezdve a legnagyobb segítséget nyújtotta, de rengeteg apróbb segítséget, és sok-sok tanácsot kaptam, főleg a sportban résztvevő emberektől, amit itt is szeretnék Tóth IstvánDaihatsu 1300777 Racing TeamAmatőr Autocross versenyKecel. 2014.10.12.Interjú Tóth István autocross versenyzővel a Keceli verseny előtt.

  Autocross

Előző 1 / 1 Következő
System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object. at SimpleAdserver.AspNetClient.SimpleAdserverClient.GetZoneContent(Int64 zoneId, String contentTemplate, String emptyTemplate)