System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object. at SimpleAdserver.AspNetClient.SimpleAdserverClient.GetZoneContent(Int64 zoneId, String contentTemplate, String emptyTemplate)

Keresés

Találatok száma: 35
Előző 1 / 2 Következő
 • 2017.04.12. 23:24
  2017.04.16-04.17-én, azaz Húsvétkor nyitjuk a magyarországi rallycross szezont!

  Rallycross

 • 2016.11.30. 10:54
  jó ha a vége jó, és egy parádés utolsó szakasszal búcsúztunk, aminek hála megtartottuk az abszolút 7. helyet. Szeretném megköszönni a pilótámnak ezt a születésnapot, valamint a csapatnak az autót, mert valóban csak a versenyzésre kellett koncentrálnunk, illetve Martin és Gábor barátomnak a fotókat és azt, hogy ott voltak velem ezen a különleges napon. Nincs megállás, hétvégén Mikulás Rally, a fényképezőm pedig a táskában marad.Támogatók: Hetech Trend, Vasút Komplett, Droidx, GDP Guru, Autoflex Ker., Villumen, Airvent, Carwax, Di-Fer csoport, ZFW Hortiservice, Sütödetech, VPT Group.Fotók

  Rally

 • 2016.06.01. 10:00
  A május 15-16-i versennyel méltó módon ünnepelték meg a versenyzők a Rabócsiring 20. születésnapját, hiszen a Pünkösdi Rallycross Parádé hihetetlen küzdelmeket hozott minden kategóriában. Mind a profi versenyzők, mind az amatőrök egymásnak feszültek és nem hagyták legyűrni magukat. A nézők és a pilóták is azt kapták, amit imádnak: 110% rallycrosst.

  Rallycross

 • 2016.05.11. 22:26
  Legkeményebb pilóták, legnagyobb ütközetek!Május 15-16-án folytatódik a rallycross őrület Máriapócson Közép-Európa legerősebb bajnokságával!Aki figyelemmel kísérte a bajnokság első két fordulóját, az biztosan osztja állításunkat, miszerint az idei évben a rallycross talán minden idők legszínvonalasabb bajnokságává avanzsált. A mennyiség (130 induló) mellett a minőség is elérte az európai top mércét és a rendezvények színvonala is hasonló szintre lépett!

  Rallycross

 • 2016.03.21. 12:23
  2016.03.27-03.28-án, azaz Húsvétkor újabb rekordnevezéssel nyitjuk a szezont!A minden idők legerősebb magyar mezőnye mellett Közép-Európa top pilótái is Máriapócson folytatják az idényt.Már csak az előnevezések alapján is, közel 140 pilóta várja a rajtot!

  Rallycross

 • 2015.05.22. 18:21
  Interjú a Szlovák Tomas Bagos autóversenyzővel, a Pünkösdi Rallycross futam előtt.Május 24-25.-én Pünkösdkor a Máriapócsi Rabócsiringen szállsz újra harca a sporttársak ellen.De mielőtt ezzel kapcsolatban kérdeznélek, mesélnél a Húsvéti Rallycross Parádéról, ahol egy Skoda Felicia-val versenyeztél elég látványosan.

  Rallycross

 • 2015.05.03. 16:21
  Kora délután  indult el az utcai parádé Forma 1-es csapatok felvonulásával: Ferrari (Kimi Raikkönen), Red Bull (Daniil Kvyat, David Coulthard).A csúszás miatt sajnos eltörölték a programunkat, és nem tudtunk pályára kerülni. Idén is rengeteg néző és érdeklődő kilátogatott a majálisra. Beszámoló a 2015 április 24-26.-ai hungaroringi Autós Gyorsasági Országos Bajnokságról. Magyar János:Szombati és vasárnapi eredmények:A szombati és vasárnapi időmérő edzésen mindkét nap az FIA Zóna 4. helyre, illetve a Magyar Abszolút 2. helyre kvalifikáltam magam. A szombati versenyen az FIA Élménybeszámoló Magyar Zoltán tollából:A Nagy Futam 3-at úgy értékelném:Magyar Racing Team Sportegyesület a Nagy Futam nulladik napján, azaz április 30.-án egész napos kiállításon vett részt a Formula BMW-vel, majd május 1.-jén reggeltől indult a légi show, látványos légi parádé.

  Gyorsasági

 • 2015.04.23. 08:15
  Interjú Tóth Attila rallycross versenyzővel.Egy igen sikeres Rallycross verseny után vagy. Az "Új" autó jól muzsikált neked a Húsvéti Rallycross parádén a Rabócsiringen.

  Rallycross

 • 2015.04.02. 18:49
  Interjú Tóth Attila autóversenyzővel a húsvéti Rabócsiringi Rallycross parádé előtt.Húsvétkor egyesek locsolkódnak, mások Rallycrossra járnak. Így teszel te is, hisz újra felöltöd a verseny overált, és rajthoz állsz Máriapócson a RabócsiRingen a húsvéti versenyen.

  Rallycross

 • 2015.03.31. 13:58
  Április 5-6-án debütálsz a Húsvéti Rallycross Parádén a RabócsiRingen egy számodra is új autóval. Mit is tudhatunk róla?- Ez egy Peugeot 208 típusú autó, ami a régi 206-os motorját és váltóját kapta meg. WRC üvegszálas szélesítésekkel és karosszéria elemekkel és további "okosságokkal" lett a súlycsökkentés elérve. A motort lejjebb helyeztük el és az első futómű is egyedileg teljesen átalakítva épült meg. A Nyirád Motorsport - Fuxtec " FAST AND FUX" csapat színeiben fogsz versenyezni az idén. Mik a 2015-ös terveid a Rallycrossban?- Természetesen befejezni a futamokat. Azt hiszem ennél többet ... megrendezésre kerülő Rallycross Parádén!- Hajósi Miklós -www.hajoka.hu

  Rallycross

 • 2015.03.28. 22:00
  Izgalmakban nem volt hiány ami az Eger rallye első napi versenyét illeti. Rengeteg kilátogató néző előtt vette kezdetét a verseny az Egri Dobó téren. Igaz az időjárás nem fogadta kegyeibe a versenyzőket és a nézőket de parádés hangulat volt a rajtdobogónál. A szombati versenynap előtti éjszakán leesett eső igencsak izgalmassá tette a felhordásos ,saras ,szappanná vált pályákon való autózást. A gumitaktika vette kezdetét az ORB mezőnyében. Janika megforgása, defektek,kicsúszások és adok-kapok volt a főszereplője a nyitánynak.Herczig 3 szakaszgyőzelemmel és három ezüsttel kezdett , így több

  ORB

 • 2015.03.27. 11:16
  Rabócsiring Húsvéti Rallycross Parádé

  Rallycross

 • 2015.03.27.
  Máriapócs Rallycross Húsvét Nemzetközi Parádé Szabó Viktória Rallycross
 • 2014.11.19. 13:57
  , a fék és a szekvenciális váltó pedig parádés!”Az mindig örömteli, ha sok szurkoló látogat ki egy rallye versenyre, az viszont már kevésbé, ha nem tudják, hogy hogyan kell viselkedni a pálya szélén…„A nézőkkel annyira nem vagyok megelégedve. Lehetett hallani mendemondákat, hogy fagyállóval fellocsolták a pálya egyik kanyarját, hogy látványosabb legyen a verseny. Öt - hat autó be is esett abba a kanyarba, mi is majdnem leestünk az útról, de szerencsére sikerült megoldanunk azt a helyzetet.”Ahogy azt előzetesen tervezte Kicsy fokozatosan gyorsult a vasárnap:„Figyeltük az időket, az volt a cél

  Rally

 • 2014.09.21. 22:40
  Parádés siker a Ciprus szigeten !

  ERC

 • 2014.05.03. 17:35
  A szombati időmérőn egy fantasztikus Q1 -es 3.helyével került be Norbi a Q2-be. Viszont a 12 legjobb közül nem tudott elrajtolni ,ugyanis egy kerékvetőnek köszönhetően elgörbült az egyik lengőkar a versenyautóban. Top 5 idő ment el ami Norbi kezében volt. A Q3 -ba két Honda és három Citroen került be igen vegyesen. De most ők tényleg csak altatnak bennünket? Vagy ennyire jók?! Egy bizonyos ! Nekünk ismét nem sikerült , hacsak a vasárnapi versenynap nem hoz valami meglepőt ! Csodák vannak /reméljük/ parádés előzésekkel és a kiszámíthatatlan időjárás még bármit hozhat. Hajrá Norbi ! 
 • 2013.10.01. 17:56
  pályákat, és az autónknak is kedvez. Viszont számunkra is meglepő volt az idők közti különbség, ugyanis minden gyorsasági szakaszon bent hagytunk pár másodpercet, mert a sok csúszás miatt hideg gumival és hideg fékkel tudtunk csak rajtolni, és nem éreztük úgy, hogy a legjobb formánkat hoznánk. A prológon jól poroltatok. Nektek, hogy tetszett a laktanyai parádé?- Támogatjuk a prológokat a versenyek alkalmával, mert ráhangolódunk a másnapi viadalra, de sajnos az ilyen jellegű, és parkolókban megtartott prológok nem kedveznek az autónknak, ezért a kötelező köröket teljesítjük, de sem a nézőknek

  RTE, Rali Túra Bajnokság, Rallysprint

 • 2013.03.15. 21:43
  Beszélgetés versenyzőkkel, a Március 31-én kezdődő Húsvéti Rallycross Parádé előtt.

  Rallycross

 • Rallycross

Előző 1 / 2 Következő
System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object. at SimpleAdserver.AspNetClient.SimpleAdserverClient.GetZoneContent(Int64 zoneId, String contentTemplate, String emptyTemplate)