System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object. at SimpleAdserver.AspNetClient.SimpleAdserverClient.GetZoneContent(Int64 zoneId, String contentTemplate, String emptyTemplate)

Keresés

Találatok száma: 414
Előző 1 / 21 Következő
 • 2018.11.08. 22:01
  Már csak pár nap és ismét felbőgnek a motorok, ezúttal a Nyíregyháza Rallye alkalmából. 

  Rally

 • 2018.01.16. 12:04
  Soós Szabolcsot kérdeztük ,mondj kérlek pár szót a versenyről és egyáltalán arról,hogyan kerültél kapcsolatba ezzel a rendezvénnyel !- 2015 januárja óta nálunk ez egy bevett szokássá vált ,hogy részt vegyünk ezen a téli havas-jeges versenyen. Tudod ez olyan mint egy hétköznapi embernek a fogmosás vagy az öltözködés! Kötelező,nélkülözhetetlen és kell ! Először 2015 -ben vettünk részt egy Suzuki Ignis versenyautóval Géczy Tomi navigátorommal a Kovásznai hóralin amikor is teljes függőséget kaptunk , főleg a pályáktól de mondhatnám a tájat vagy éppen a szervezést is. Mi is rendezünk Bereczki ... Norbi barátommal 1999-óta autóversenyeket a Keleti blokkban de ez más. Rendezés szempontjából egy jól lebonyolított és megszervezett verseny de mégis kellő rugalmassággal és lazasággal kezelik a szervezők ezt a pár napot.Akkor még 1 napos versenyről beszéltünk de mostmár megérett arra a rendezvény ,hogy egy jól felépített módon 3 naposra nyújtották, ami valójában öt nap ! Szerda reggel indulunk ami azt jelenti,hogy egy egész napos autózást követően tesszük meg a Debrecen- Kovászna 600 km távot. Ez ahogy Spici azaz Spitzmüller Csaba mondotta amikor még ő is a Romániai pályákon versenyzett –nem Pár szóban a Winter rallye Covasna versenyről.
 • 2017.03.15. 12:07
  Még csak pár nap telet el a Kumrovec Rallye óta, de a Ritmus ASE csapata nem sokára ismét útra kel a Mitropa Kupa első fordulójára. 

  Rally

 • 2015.09.17. 10:49
  Minden pilóta számára fantasztikus érzés, ha a hungaroringi aszfaltcsíkon gurulhat végig. Arra pedig már jelzők sincsenek, hogy milyen érzés az, ha mindezt kilinccsel előre, óriási gumifüstbe burkolva tehetik meg ellenfeleiktől pár centire haladva az Ayrton Senna-ról elnevezett kanyarban...

  Drift

 • 2015.08.24. 12:26
   Próbálkoztam pár utcai autóval, de zavartak a kötöttségek, végül vettem egy köteg acélcsövet és elkezdtem hajtogatni egy vázat otthon. Iszonyat veszélyes dolog az internet mert az ember nagyon könnyen elhiszi, hogy amit ott lát azt simán megcsinálja saját maga is. Voltak komoly bökkenők és nehézségek, de végül csak összeállt egy autó belőle, ami működik ma is, sőt az első szezonjában 8-as időt ért el (már az új tulajdonosával) ami szerintem nagyon jó eredmény.Sok lehetőséget láttam viszont még a csővázakkal kapcsolatban amit meg szerettem volna valósítani és időközben sikerült olyan Interjú Zsákai Olivér dragversenyzővel a 2015-08-30 - Hungaroringi Extreme Technical Weekend OB előtt.De, mielőtt erről a versenyről kérdeznélek, mesélnél a portálolvasóknak az eddigi  pályafutásodról?- Jó pár évvel ezelőtt beülhettem egy futamra Káldy Péter mellé a Novába. Fantasztikus élmény volt elsőre, mialatt gurultunk visszafelé eldöntöttem, hogy kell építenem egy hasonló gépet.

  Gyorsulás

 • 2014.12.31. 18:46
  Az AK Delta Sport csapata a Szilveszter Rallyn töltötte a karácsony utáni napokat.December utolsó hétvégéjén a Szilveszter Rally-t, a Janner Rally-ra való felkészülésnek szántad.Szombaton, egy teszten vettél részt, míg vasárnap és hétfőn jó pár gyorsot tettél meg a ring körül versenykörülmények között.
 • 2014.10.31. 12:18
  köszönhetően a gazdasági válságnak, már jó pár éve csak hat versenyen tudunk menni. Hozzáteszem, hogy nekünk sem férne be több a büdzsébe, de talán a hét futam és egy mínuszolás ebben a technikai sportban kicsit igazságosabbá tehetné a ponttáblázatot. Még van egy futamunk.Készülünk a Waldviertel Rallye-ra, elemezzük a belsőkamerás felvételeket.Nagy segítséget kapunk Raimund Baumschlägertől. Ő nagyon elhivatott és nagyon szeretné, hogy jól szerepeljünk ezen a versenyen. Minden segítséget megad, amit tud. Az ő korábbi felvételeiből, a beállításaiból, a gumiválasztásban... Nem tudok olyat mondani Herczig Norbi és Igor Bacigál megnyerte a 48.Mecsek Rallye-t. A pilótával váltottunk pár szót a versenyről, a bajnokságról...

  Rally

 • 2014.10.29. 14:34
  pár éve már hogy az Audi csak “házon” belül leginkább csak Németországban tett próbára magát az Audi. Voltak persze kikacsingatások erre-arra, de igazi jelentős arculatváltás eddig még nem. Viszont ha hinni lehet a híreknek, most egy igen komoly fába vágja a fejszéjét a korábban Rally VB-t is megjárt Audi.

  Forma 1

 • 2014.09.16. 22:57
  Egy pár percig jó kedvünk lehet a RAlly szó kapcsán ! 

  ERC

 • 2014.09.09. 12:54
  Érdekes szemszögből láthatjuk a Kassa Rallyn elrajtoló Rallye2-es kategória pár indulóját. A hangok miatt muszáj megnézni! 

  Rallye

 • 2014.03.26. 13:39
  Mit jelent számodra a Gyorsulás mint sport?- A tökéletes ön és sajátverenytechnika / autó ismeret, adrenalin, motiváció, koncentráltság, kitartás, sikeresség fogalmait. Gyorsaság, koncentráció, tökéletesség pár másodperc, az időegység töredéke alatt. Technikai sportágat ahol ha lassabb is az autód, de te jó vagy akkor bárkit, bármikor megverhetsz. Nyerhetsz itt amatőr és profi bajnokságot, összetettet, EB-t, King of Europe-t...bármit amire készen állsz! Én már megcsináltam ebből sok mindent a Dragracing és MNASZ szervezés alatt.Milyen érzés tölt el közvetlen a rajtban?- Adrenalin bomba Kiskunlacházán Március 29.én elkezdődik a Poco Loco gyorsulási verseny.Ezen alkalomból pár kérdést intézünk versenyzőkhöz.Aki kérdez Dragracing.hu, aki válaszol Fapuma.Fapuma (Vanó Gábor)

  Drag

 • 2014.03.26. 13:29
  Kiskunlacházán Március 29.én elkezdődik a Poco Loco gyorsulási verseny.Ezen alkalomból pár kérdést intézünk versenyzőkhöz.Aki kérdez Dragracing.hu, aki válaszol Radics Ákos.

  Drag

 • Debrecen, Salakpálya
  2014.03.20.
  Kiss Nóra küldött nekünk pár fényképet a 2014.03.16.-i K Z Invest kupa autós salakshowról.
 • 2013.09.25. 18:37
  Egy nem mindennapi versenyhétvégén vagyunk túl. Volt Prológ és jó pár gyorsasági szakasz. Somogyi Márk a Speed Rally Team Rallyversenyzőjét kérdezem a IV. PM Peugeot Vác Rali után. Kedves Márk!A Prológ hogy ízlett neked és a Micunak? - Egy beugró navigátorom volt a prológra aki életében először ült ilyen autóban Hajdi Bernadett személyében. Kicsit féltem az elején hogy nehogy pár perc büntetéssel kezdjük a versenyt a helytelen menetlevél kezelés miatt, de meglepődve tapasztaltam, hogy az általában szeleburdi leányzó milyen gyorsan megtanulta és a tanultakat helyesen használva Egy nem mindennapi versenyhétvégén vagyunk túl. Volt Prológ és jó pár gyorsasági szakasz. Somogyi Márk a Speed Rally Team Rallyversenyzőjét kérdezem a IV. PM Peugeot Vác Rali után.Kedves Márk!A Prológ hogy ízlett neked és a Micunak?

  RTE, Rali Túra Bajnokság, Rallysprint

 • 2013.08.22. 09:18
  Füge Krisztián - Suzuki SwiftPROEX AC2000 Racing TeamSzlovákia Ring -  Autós Gyorsasági versenyA hétvégén a Szlovákia Ring ad otthont a Gyorsasági szakág versenyhelyszínének.Füge Christ kérdezem pár nappal a verseny előtt.

  Gyorsasági

 • 2013.08.14. 18:23
  Záró autósként is élveztük!4. Mipa Color Kupa TatabányaImre Krisztián - Mocher Tamás és a LadaKrisztiánt kérdezem a verseny után pár nappal.

  RTE, Rali Túra Bajnokság, Rallysprint

 • 2013.07.22. 21:49
  Ranga Lacinak tettem fel pár kérdést az utolsó gyorsasági rajtjában ahol már a sisak a fején volt !

  Rallysprint

 • 2013.06.18. 21:03
  Aki egy pár percet szeretni önfeledten szórakozni azoknak ajánljuk boldog szeretettel.... a felvétel vágatlan és sípolásmentes, tehát a hatos karikát vegyék figyelembe kérem !/ fiatalkorúak és idősbek kérem ne nézzék !/ Köszönjük.

  RTE

 • 2012.12.26. 21:03
  Füredi András a megszokott jó hangulatban mesélt az előkészületekről, amiből megtudhatjuk, hogy csütörtökön egy teszt várja a versenyzőket, nézőket. Péntektől pedig megkezdődik az év utolsó versenye, rekord számú nevezővel, WRC-autókkal.

  Rallysprint, Amatőr rally

 • 2007.05.14.
  A Talbot & Lada Rallye Team hat versenyzője nevezett be a máriapócsi Drift versenyre,de a rajthoz csak négyen tudtak oda állni mert a többiek BMW-je sajnos nem lett kész. A csapat fotósa Nagy Norbert jóvoltából készült egy pár kép a felkészülésről és a versenyről...egy pár képet pedig más oldalakról tettem hozzá.. Legközelebb remélem többen tudunk indulni a profik közt..
Előző 1 / 21 Következő
System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object. at SimpleAdserver.AspNetClient.SimpleAdserverClient.GetZoneContent(Int64 zoneId, String contentTemplate, String emptyTemplate)