Keresés

Találatok száma: 191
Előző 2 / 10 Következő
 • 2018.08.17. 07:24
  Zsinórban negyedik győzelmét aratta Fogasy Gergely és Berendi Dávid a Mitropa Kupában, a Baranya Kupán, amellyel továbbra is vezetik a nemzetközi sorozatot.

  Rally

 • 2018.08.05. 09:11
  László Zoltán a jobb 1-ben Végh Róberttel vág neki a hétvégén megrendezésre kerülő Int. Baranya Kupa 2018 nemzetközi rallye versenyen, ahol egy Subaru Impreza STI-vel állnak rajthoz.

  Rally

 • 2016.10.01. 20:33
  GT28-as Garrett turbóval. Kapcsolható a turbónyomásom, versenyen 1.5 bar a max, ezen a nyomáson kb 300 lóerő, de padon nem volt mérve még.. A motoromat HHC Kiss Gyuriék csinálták. Kinek is és miért ajánlod a dragracing.hu-s gyorsulasi versenyeket?- A gyorsulási versenyeket ajánlom a páromnak, és anyukámnak, akik mindenben, és mindenkor támogattak és támogatnak az év során.Szurkoljunk közösen Fabók Fanninak Nemzetközi Évadzáró Honda Találkozó + Évadzáró Gyorsulási versenyen 2016.10.1-2.-án Kiskunlacházán!- Hajósi Miklós -www.hajoka.hu Nemzetközi Évadzáró Honda Találkozó + Évadzáró Gyorsulási verseny 2016.10.1-2. Kiskunlacháza!Fabók Fanni gyorsulási autóversenyzőt kérdezem, az október első hétvégéjén megrendezésre kerülő dragracing.hu-s gyorsulási verseny előtt.

  Drag, Gyorsulás

 • 2016.09.30. 23:29
  vettem.Az idei év elején nagy fejlesztéseket hajtottunk végre a Hondán  az autóba egy új váltó került, és megszabadítottuk közel 250 kilótól. Az autó teljesen megváltozott sokkal gyorsabb lett. Ha jól tudom eljutottál a Hungaroringre is mégpedig egy Suzuki Swift pilótája lehettél pár napig.- Nem csak pár napig, hanem két teljes versenyhétvégén  is tudtam menni a Swift Cup Europe-ban. A 2016-os év elején rendezték a Slovakia Ringen egy Nemzetközi Tehetségkutató versenyt. Ezúton is szeretnék köszönetet mondani a TOP Driver School csapatának és Benyó Miklós-nak, hogy lehetőségem nyílt a Nemzetközi Évadzáró Honda Találkozó + Évadzáró Gyorsulási verseny + Szlalomverseny 2016.10.1-2. Kiskunlacháza!Ifj. Hefler Róbert autóversenyzőt kérdezem, az október első hétvégéjén megrendezésre kerülő 12. Dragracing Kupa szlalomverseny előtt.

  Szlalom, Autós Gyorsasági

 • 2016.08.08. 16:43
  Várkonyi Szabolcs: Nagyon örülök, hogy valaki be mert vállalni egy nemzetközi versenyt, én úgy gondolom, ez a közeljövő. Lényegesen olcsóbb, mint az ERC, de azért általában népes és színvonalas mezőny gyűlik össze, reméljük, itt is így lesz. Persze a kommunikáción kéne változtatni, nagyon későn jelent meg a kiírás, nem látszik online, hogy kik neveztek már, ez mind inspiráció lehet versenyzőknek, ha látják, hogy kategóriatársaik már neveztek. A pályák jók, bár úgy gondolom ilyen verseny tekintetében már abszolút a péntek-szombati versenyzés a megszokott. Remélem, jó mezőny gyűlik össze Május eleje, az Opatija Rallye óta nem indult versenyen a Ritmus A.S.E. párosa, Várkonyi Szabolcs és Csányi Botond. Akkor nem egészen voltak elégedettek, de most újra visszatérnek, méghozzá hazai környezetben, de nemzetközi versenyen, a Mitropa Kupa értékelésbe beleszámító Baranya Kupán.
 • 2015.11.24. 19:09
  Kis Ádám jóval többet várt a hazai és nemzetközi autókrossz-szerepléstől 2015-ben, mint ami végül kijutott neki, de nem tagadja, hogy a technika mellett ő maga sem volt mindig a topon. A versenyző saját szavaival foglalja össze problémás szezonját.Nagy elvárásokkal indultunk neki a 2015-ös szezonnak, régi-új csapattal vágtunk neki az évnek. Az évad első versenye jól sikerült, hisz erős mezőnyben sikerült dobogóra állnunk Csehországban.Sajnos idén sem sikerült teljesítenünk az Európa Bajnokság összes fordulóját, bár terveinkben ez szerepelt. A kilenc forduló helyett csak haton vettünk részt.A ... , hogy a 2016-os esztendőben sok-sok sikert szerezzünk Magyarország számára a nemzetközi autocross porondon.Szeretnénk minden EB fordulóban rajthoz állni, és az évvégi összetett pontversenyben felülmúlni eddigi eredményeinket.Nehéz szezon lesz, de úgy vélem, hogy csapatom minden tagja a maximumot fogja nyújtani, és talán én is feltudok majd nőni a feladathoz, megfelelő felkészüléssel.Köszönjük a támogatóinknak, csapatunk tagjainak és segítőinknek az egész éves segítséget:Belföld Sped Kft., LKL Color Kft., Adip’art Kft., Silk Brother Kft., Préri Horgásztó és Szabadidő Központ, Levianus Kft Kis Ádám jóval többet várt a hazai és nemzetközi autókrossz-szerepléstől 2015-ben, mint ami végül kijutott neki, de nem tagadja, hogy a technika mellett ő maga sem volt mindig a topon. A versenyző saját szavaival foglalja össze problémás szezonját.

  Autocross

 • 2015.04.15. 17:28
  Interjú Karai Kristóf Quadversenyzővel a Csehországi Crossracing Cup előtt.Lassan elkezdődik a 2015-ös Nemzetközi szereplésed a Quadsport-ban.2015 április 19-én Sasvár–Morvaőr (Šaštín-Stráže) városában kerül megrendezésre az első megmérettetésed az MX&QUAD Kupasorozatban.

  Quad

 • 2014.12.31. 19:11
  Várkonyi Szabolcs – Berendi DávidHonda Civic Type-R R332. Internationale Jänner Rallye2015.01.04-06Még szinte ki sem hűlt a Honda motorja a Szilveszter Rallye óta, és ti már is egy nemzetközi versenyre készültök navigátoroddal Berendi Dáviddal. 2015. január 4-6 között kerül megrendezésre Ausztriában a 32. Internationale Jänner Rallye, amely a Shakedown-al veszi kezdetét a maga 1,99 kilométerével.

  Rallye ERC

 • 2014.09.11. 09:37
  Interjú Német László rallyversenyzővel, a 40. Kassa Rally után!A 40. Kassa volt a múlt hétvégén, ahol egy előkelő harmadik helyet szereztétek meg.Ez volt az első nemzetközi versenyetek?- Különös évforduló volt ez számunkra. 2007-ben a 33. Tempus Becep Kassa Rally-n indultunk és az volt az első közös versenyünk együtt Janival. Akkor Ladával mentünk és szép emlékeink vannak arról a versenyről. Reméljük, hogy „kapcsolatunk” túléli a bűvös 7. évet!

  Rallye Országos Bajnokság

 • 2014.09.10. 10:59
  Interjú Német Gábor rallyversenyzővel, a 40. Kassa Rally után!A 40. Kassa Rallyt Szabó István navigálása alatt teljesítetted. Ez volt az első nemzetközi versenyetek? - Igen ez volt az első, de összességében is csak a második versenyünk volt.  Nagyon vártuk már a versenyt, hiszen az elmúlt években többször volt alkalmunk itt versenyt nézni, és már akkor is nagyon tetszettek a pályák. 

  Rally OB

 • 2014.09.09. 10:49
  Fülig érő mosollyal tért haza a Veréb Zoltán, Papp Tamás páros az első közös nemzetközi historic versenyükről. A srácok az első perctől az utolsóig élvezték a cseh rendezőség és a rengeteg szurkoló szeretetét.

  Rally

 • 2014.08.28. 20:32
  A Gender Racing Team versenyzői az elmúlt hétvégén az MNASZ Hankook – Duna Autó Autós Gyorsasági OB utolsó előtti bajnoki fordulóját teljesítették a Dunaszerdahely mellett található Slovakiaringen, ahol ismét népes nemzetközi mezőny jött össze a formula autók kategóriájában.

  Gyorsasági

 • 2014.04.03. 20:12
  Interjú Tóth Józseffel az április 12-13-án megrendezésre kerülő, Szallerbeck Nemzetközi Évadnyitó Honda Találkozó + Drag Országos Bajnokság előtt.

  Drag

 • 2013.11.14. 19:22
  Élménybeszámoló Szántó Nikolettől.Október utolsó hetében indultunk útnak, hogy részt vegyünk a Madridban megrendezett Gymkhana Grid döntő futamán.A versenyre a nemzetközi széria legeredményesebb pilótái kaptak meghívást.A hátsó, és összkerékhajtású kategóriában egyaránt nagy nevekkel találkozhattunk.
 • 2013.08.31. 23:39
  Interjú Kárai Tamás Autocross Európa Bajnokkal, a szeptember hetedikén megrendezésre kerülő Kakucsringi Rallycross verseny előtt!Autocross vagy Rallycross? Melyik és miért tetszik neked?- Természetesen az autocross áll a szívemhez közelebb. Ebben a szakágban kezdtem meg versenyzői pályafutásomat és ebben értem el nemzetközi sikereket is. A rallycross hasonlít ugyan az autocrosshoz, de teljesen más felkészültséget és vezetési stílust igényel. 

  Rallycross

 • 2013.07.19. 11:23
  Mitropa Rallye Cup - 33 ° Rally del CasentinoCar Tools kft - Renault Megane N4Juhász Csaba - Juhász Zsolt  Beszélgetés Juhász Zsolt autóversenyzővel, aki navigátorként vett részt egy Nemzetközi Rallye versenyen Olaszországban.

  Rally

 • Autó Tuning Fesztivál Underground 2 Kelet-Magyarország legnagyobb nemzetközi szezonnyitó Autó Tuning találkozója!2013. Április 14. (VASÁRNAP) DEBRECEN PLAZA MÉLYGARÁZS!10000 négyzetméteres fedett helyszínen hozzuk el nektek az igazi amerikai stílusú tuningtalálkozók érzését. 2013 új, nemzetközi és hazai tuningolt autókülönlegességei mellett soha nem látott show elemekkel, egész napos izgalmas programokkal, Mr. BUSTA LEMEZBEMUTATÓ és DEDIKÁLÁS, NEMZETKÖZI tuning autó szépségverseny, Autó Hifi HANGNYOMÁSMÉRÉS, Országos RC DRIFT Verseny, valamint elhozzuk nektek DEBRECEN legkeményebb BODY ... szépségversenyre.Tedd próbára a decibel mérőt a hivatalos hangnyomás versenyen!Lesz nálunk:- Nemzetközi tuning autó szépségverseny több kategóriában- Hivatalos autó hifi hangnyomásverseny- Külföldi és hazai tuning cégek, műhelyek kiállítása és vására- Erotikus autómosás- Body Building bemutató Debrecen legkeményebb testépítőivel- Nemzetközi RC Drift és technikai bajnokság- Hastánc bemutató- Koktélshow- Harcművészeti bemutatók - Mr. Busta Lemezbemutató Koncert és Dedikálás!Luxusautók, versenyautók, sportkocsik, motorok és még számos látványosság reggeltől estig!Gyerekeknek, gyereksarok arcfestéssel és különböző
  Debrecen

  találkozó, kiállítás

 • 2013.01.01. 17:21
  A Turán Motorsport a tervek szerint 2013-ban újra nemzetközi porondon méretteti meg magát. Ugyan a teljes szezon programja még csak a „tervező asztalon“, ami biztos, hogy az új évet az ERC első állomásán, az ausztriai Jänner Rallye-n köszönti majd a magyar versenyző páros.A Jännerrallye-t először 1969-ben rendezték meg, és minden alkalommal nagy népszerűségnek örvendett, százezres nagyságú nézőközönséget vonzott a pályák köré. Anyagi okokból 15 éven keresztül szünetelt a verseny, de 2002-ben a nagy visszatérés alkalmával azonnal 60 ezres tömeg volt kíváncsi a futamokra. A Jännerrallye újra ... sikeres lett, és átlagosan 10 nemzet több mint 100 versenyzője vett részt a megmérettetéseken. 2009-ben a Jännerrallye az ERC állomásává vált, 2012-ben pedig nézőszám rekordot döntött 140 ezer érdeklődővel.2013-ban a 30. alkalommal megrendezésre kerülő Jännerrallye nem csak ERC állomás, hanem a Nemzetközi Osztrák Rally Bajnokság és a Nemzetközi Cseh Médiasport Rally Bajnokság helyszínéül is szolgál.Az adminisztráció és a pályabejárás már 2013. január elsején, kedden kezdetét veszi. Január 3-án, csütörtökön, pedig a Shakedown, majd aznap este az ünnepélyes rajtceremónia következik. Pénteken 10 ... gyorsasági szakasz várja a versenyzőket, szombaton a fennmaradó 8 szakasz és az esti díjátadó teszi felejthetetlenné a napot.„Azzal a Subaru Impreza R4-essel indulunk, amit alaposan kipróbáltunk a Mikulás Rallye-n. Igyekszünk, hogy az osztrák pályákra is megtaláljuk a megfelelő beállításokat, és gumit is jól válasszunk. Izgalmas lesz újra nemzetközi mezőnyben autózni, és remélem, hogy jó eredménnyel nyitjuk az új évet!“ – mondta Turán Frici. A pályák részben kavicsosak, részben murvásak, de az időjárás valószínűleg hóval örvendezteti meg a csapatokat. A teljes versenytáv 825 kilométer, ebből a

  Rallye ERC

Előző 2 / 10 Következő