System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object. at SimpleAdserver.AspNetClient.SimpleAdserverClient.GetZoneContent(Int64 zoneId, String contentTemplate, String emptyTemplate)

Keresés

Találatok száma: 584
Előző 1 / 30 Következő
 • 2019.03.13. 12:53
   Kristóf már vezetett R5-ös autót tavaly, a Mikulás Rallye-n, ahol remekül szerepelt, de aszfalton valószínűleg nehezebb feladat vár rá és Csányi Botondra.Klausz Kristóf: Köszönjük a lehetőséget a csapatnak, már nagyon szerettem volna kipróbálni egy R5-öst aszfalton, csak azt sajnálom, hogy így nem tudom a Forddal összehasonlítani. Legalább azt elmondhatom, hogy a pályákat ismerjük, így igazából az autóra koncentrálhatok. Sok tervünk van az idénre, ettől a versenytől sok függ, hogy hogyan sikerül, így megpróbáljuk a lehető legtöbbet kihozni az autóból. Az alap beállításai rendben vannak ... lesz. A Mikulás Rallye-n kipróbálhattunk egy Fiesta R5-ot. Most viszont a cseh márka lesz soron. Sok tapasztalatunk nincsen, viszont a teszt után mar érezhető, hogy az autók között nagy különbségek nincsenek. Izgatottan várjuk a versenyt. Tavaly és tavaly előtt is indultunk, mindig jó eredménnyel jöhettünk haza, igy bízok abban is, hogy ismét megálljuk majd a helyünket a mezőnyben. Közel 170 verseny kilométer vár majd ránk a szűk, jó minőségű, de extrém módon levágható pályákon. A verseny előtt lesz még egy hivatalos Shakedown, ahol mindenképp szeretnénk még tapasztalatokat gyűjteni.Partnereink Mivel még nem tudjuk biztosan, mitől volt Kumrovec Rallye-n előjött szédülés Várkonyi Szabinál, ezért a csapat nem akart kockáztatni és úgy döntött, hogy az egyébként is támogatott Klausz Kristóf kapja meg a lehetőséget és vezetheti a Skoda R5-ös autót a Rebenland Rallye-n Ausztriában.

  Rally

 • 2018.08.02. 09:21
  Ismét megnyerte az „N” csoportos autók versenyét a Ritmus ASE párosa, a Szilágyi-Váradi duó a 44. INA Delta Rally-n egy Mitsubishivel, míg a horvát értékelésbe egy 2. és egy 3. helyet hoztak haza.

  Rally

 • 2017.07.29. 19:59
  . Következett a "fekete leves"? Az ötös, hatos gyorson nem spórolt Laci, de időeredményileg az abszolút 4-3-ik helyre volt elég csak, amit mentek a 24. Veszprém Rally-n. Mi is történt?- Az ötödik gyorson jó gazda módon majd ugyanazt mentünk. Azt gondoltuk elég lesz. Nem lett elég, ezzel az előbbi tempóval. Sajnos. De nem volt mit tenni, az utolsó gyorsra számítottunk igazán. A pálya romlás és ehhez nekünk javítunk egy kicsit és pipec lesz!  Sajnos a biztonság határán ennyit lehetett kihozni az Adamból, hiszen azért ne felejtsük el, kiegyensúlyozott, majdnem ugyanazt az időket autóztuk végig. Mi nem

  Rally2

 • 2017.04.10. 21:09
  A Nagy Tamás - Schmidt Ádám Historic mezőnyben versenyző rally páros, a HELL 23. Miskolc Rallye-t kiemelkedően jól teljesítette.

  Historic

 • 2016.04.12. 16:52
  Először is gratulálok a kategória harmadik helyhez az Országos Rally Bajnokságban! Kovács Géza navigálásával a Lada VFTS-el álltatok rajthoz a 11. Eger Rallye-n. Tizenhat gyors várt rátok a szombati napon alatt, illetve örömteli célceremónia.De nem volt olyan egyszerű nektek eljutni oda. Mi is történt, hogy szuper rallyzni kellett? - A technika ördöge, hogy az első gyorsasági közepén összeolvadtak a gyertyák. A szakaszról alig tudtuk behozni az autót, hogy szuper rallyzni tudjunk másnap, de a szerelők bebizonyították rátermettségüket és verseny kész állapotba hozták az

  Eger Rallye

 • 2016.04.10. 21:31
  11. Eger Rallye a Pirelli KupértNagy Tamás  - Kalapács Zsolt       Főtaxi SC - Moszkvics 403 RallyeInterjú Nagy Tamás Rally versenyzővel a 11. Eger rally után.

  Eger Rallye

 • 2016.04.10. 21:28
  pálya széléről, amit ezúton is nagyon szeretnék nekik megköszönni! SZENZÁCIÓSAK VAGYTOK!Gondoltad volna a verseny előtt, hogy ilyen sikeresek lesztek?- Különösebb célt vagy követelményt nem állítottam magam elé. Igyekeztem úgy a rajtvonalra állni, hogy minden tőlem telhetőt megtegyek, ahhoz, hogy a legjobb eredményt érhessem el. Nem sikerült tökéletesre, de úgy gondolom telhetetlennek sem szabad lenni.Legközelebb hol találkozunk veletek?- Legközelebb a Miskolc Rallye-n szeretnénk elindulni a Rallye 2 mezőnyében. Remélem oda is legalább ennyien ellátogatnak a nézők mint Egerbe!Támogatóim segítségét

  Eger Rallye

 • 2016.04.08. 21:12
  széléről, amit ezúton is nagyon szeretnék nekik megköszönni! SZENZÁCIÓSAK VAGYTOK!Gondoltad volna a verseny előtt, hogy ilyen sikeresek lesztek?- Különösebb célt vagy követelményt nem állítottam magam elé. Igyekeztem úgy a rajtvonalra állni, hogy minden tőlem telhetőt megtegyek, ahhoz, hogy a legjobb eredményt érhessem el. Nem sikerült tökéletesre, de úgy gondolom telhetetlennek sem szabad lenni.Legközelebb hol találkozunk veletek?- Legközelebb a Miskolc Rallye-n szeretnénk elindulni a Rallye 2 mezőnyében. Remélem oda is legalább ennyien ellátogatnak a nézők mint Egerbe!Támogatóim segítségét köszönöm

  Rally2, Eger Rallye

 • 2015.09.24.
  Tiba Anita
 • 2014.11.07. 13:49
  között is zajlanak majd. Nagyon fontos, hogy érezzem az autót, tudjam a viselkedését, helyes ívek, féktávok megtalálása, minél nagyobb tempó és határokon való autózás. - A teszt után, nagy reményekkel vágok neki a következő FRT-s megmérettetésemnek, november 8-án, Kiskunlacházán.Tudom, hogy két külön autó és más más pálya, de mi az, amit kamatoztatni tudsz majd az FRT-n?- A két versenyautó között különbséget kell tenni. A Kupás Opel Astra a gyorsasági szakágban versenyzett, míg az Opel Tigra viszont kifejezetten rally-ra alkalmas. Mind a két autónak megvannak az előnyei és a hátrányai is az Kovács Sanyi - Opel TigraMogul - Vígh Racing TeamFRT verseny - Kiskunlacháza2014.11.08.Interjú Kovács Sanyival a Kiskunlacházi FRT futam előtt.Egy két napos, Opel Astrával való teszt után két héttel már élesben is megméretteted magad egy Opel Tigra nyergében Kiskunlacházán az FRT-n.

  amatőr autóverseny

 • 2014.02.17. 15:56
  Kilinccsel előre az FRT-n!Egyenesen egy méter sem, avagy kilinccsel előre!Szűcs Alex élménybeszámolója az FRT Kupa után.
 • 2013.10.30. 14:34
  rossz, kezdtem jól érezni magam az autóban.  Régen versenyeztem a Hondával, de kezdtem visszaszokni az autóhoz. A második szakasz egy hosszabb körgyorsasági volt. Kezdtünk egyre jobban belemelegedni a versenyzésbe, amikor hirtelen az autó átállt vészprogramba és nem engedte a fordulatszámot 3000 fölé. Mivel  ezt a pályán nem tudtuk orvosolni, ezért kiálltunk  a versenyből. Ha jól tudom a Mecsek Rally is tervben van még az idén. Addigra kiderítitek, hogy mi is történt a Hondával?- Igen, szeretnénk indulni a Mecsek Rally-n, de ez attól is függ ,hogy a kedvesem megszüli-e addig az

  ADAC 3-Städte-Rallye

 • 2013.05.28. 11:25
  Rövid interjú, Füge Krisztiánnal a Salzburgring-i WTCC, Suzuki betétfutama után.

  Gyorsasági

 • 2013.03.26. 11:33
  Riport Juhász Csaba a Car Tools Kft autóversenyzőjével, az Ausztriában megrendezett Rallye verseny után.

  Rally

Előző 1 / 30 Következő
System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object. at SimpleAdserver.AspNetClient.SimpleAdserverClient.GetZoneContent(Int64 zoneId, String contentTemplate, String emptyTemplate)