System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object. at SimpleAdserver.AspNetClient.SimpleAdserverClient.GetZoneContent(Int64 zoneId, String contentTemplate, String emptyTemplate)

Keresés

Találatok száma: 14
Előző 1 / 1 Következő
 • 2017.09.02. 09:40
  , szeretnék a dobogóra állni, de nem a 3. helyre. Mivel ez a szezonban már az ötödik verseny, szeretnék bizonyítani magamnak és a csapatnak is. Tudom, hogy az autó képes a győzelemre, és pedig hozzáteszem a magam részét. Partnereimnek köszönöm a segítséget: PLTS Ipari Kft., Zeusz Exhaust Kft., AT-LOC Hungária Kft.Szurkoljunk közösen Petinek a szeptember harmadikán dömsödön megrendezendő, Magyar Országos Autocross bajnokság ötödik futamán!- Hajósi Miklós -  ... Hétvégén újra felöltöd a tűzálló ruhát és rajthoz állsz az Országos Autocross Bajnokság Dömsödi futamán.Itt korábban indultál-e már, ha igen mekkora előny ez neked, ha nem akkor miként informálódsz a pályáról?- Tavaly voltam két alkalommal tesztelni ezen a pályán, de akkor nagyon rossz állapotban volt. A mostani állapotában a pálya szinte nem hasonlítható össze az akkori állapottal. Nagyon sok munkát és energiát fektetett a pályába Kis Ádám és csapata. Mindenképpen lesz pályabejárás a verseny előtt. Elég tempós a pálya benne egy ugratóval, és több tempós kanyarral. Állni fogsz a gázon ... rendesen?- Nem lesz más választásom és nem is akarom elvenni a gázt, a pálya is amint említettem ideális állapotban van, szóval ami a csövön kifér. Biztos, hogy most is lesz küzdelem a pályán és ugye a gyorsabb nyer, így megteszem, ami tőlem telik. A fiúk ideális állapotba hozták az autót erre a versenyre is. A versenyautód most is a Mitsubishi Colt EVO lesz. Ádám szépen "bejáratta" neked a nyirádi Autocross EB-n, neked már csak meg kell zaboláznod a lovakat, és meg sem állni a dobogóig.  Most miként tervezed a versenyed? - Mindenképpen jobban tervezem, mint a túrkevei versenyt Palotás Péter - Mitsubishi Colt EVODömsöd - 2017.09.03.Levianus MotorsportVilláminterjú Palotás Péter autocross versenyzővel a szeptember harmadikán megrendezendő verseny előtt.

  Autocross

 • 2017.08.30. 19:47
  Mielőtt erről kérdeznélek mesélnél az eddigi autocross-os pályafutásodról- Dömsödön a pálya miatt, Dömsödiként ez volt a legközelebbi autocross pálya hozzám. 2008-ban Kecskés Rolandnak volt egy Mitsubishi Eclipse amivel versenyzett. Általa, illetve a dömsödi brigád által ismertem meg ezt a szakágat. Ez évben édesapám vett egy Junior Buggy autocross autót, ami 600 ccm-es volt. Kettő évig amatőrként versenyeztem vele, aztán 2010-től a Magyar Országos Bajnokságban versenyeztem. Kettő 600 -ccm autóm volt akkor. Többször értem el Európa Bajnoki dobogós eredményeket. Ezen sikerek után 2012-ben ... átültem egy S1600-as, Seat Motoros Szöcskébe. 2012-ben Magyar Bajnok is lettem ezzel az autóval úgy, hogy teljes évet futottam az EB-n is junior kategóriában. 2016-ban már Super Buggy-val versenyzem. Ez Mitsubishi EVO VI-os motorral volt szerelve. Próbálkoztam még EVO IX. motoros szöcskével, de nem láttam értelmét.  Édesapám megvásárolt Thomas Anacleto Super Buggyját, ami az EB mezőny topp három autójában benne volt. Kettő darab Suzuki GSX R 1000-es motor hajtja. Ezzel idáig nagyon jól állok a hazai bajnokságban. 2017-ben jelenleg vezetem Super Buggy kategóriát a Magyar Bajnokságban. Nem ... eredményt a dömsödi pályán elérni?- Full gázon autózás és ésszel való versenyzés. Egy jó rajt, majd a féktávok, kigyorsítások és ideális íveken való autózás vezethet a sikerhez.Mit szólsz hozzá, hogy újra lesz dömsödön verseny!- Nagyon vártam, hogy valaki felélessze a pályát csipkerózsika álmából és remélem, hogy Levianus Motorsport csapata és Kis Ádám által, fel fog virágozni a dömsödi autocross. Mire számítasz az rendezés alatt? - Minden jóra. Sok nézőt és megelégedett versenyzőket szeretnék látni vasárnap.Pályakarbantartás történt és történik a versenyig az élvezetesebb küzdelmek végett ... . Mit szólsz a változásokhoz?- Szerintem nagyon jó irányban halad. Az is jó, hogy legalább valaki normálisan kezeli a pályát. Eszközölnek- e változtatást az autón a dömsödi versenyre?- Nem semmit sem. Marad a jelenlegi beállítás, amivel most a Prerovi Autocross EB-n is indulok, ahol ez az interjú is készül.Végezetül milyen eredménnyel lennél elégedett és mit üzensz a kilátogató szurkolóidnak és a nézőknek?- Nyerni szeretnék minden féle képen. Szerintem nagyon jó versenyzés lesz és ez a nézőknek is kedvezni fog, hogy majd a legközelebbi versenyekre is eljöjjenek és szurkoljanak nekem és a ... sporttársaimnak is.Fotó: Zoom Digital TeamVerseny infó: https://www.facebook.com/D%C3%B6ms%C3%B6di-Autocross-Ar%C3%A9na-1473203206092813/Szurkoljunk közösen szeptember harmadikán Szabinak és sporttársainak a Dömsödi Autocross Arénában!- Hajósi Miklós -  Interjú Klenáncz Szabival, aki szeptember harmadikán, Dömsödön a Levianus Kupán áll rajthoz a Super Buggy versenyautójával, az Autocross Országos Bajnokság ötödik fordulóján. A Dömsödi Autocross Aréna eléggé ismerős számodra, hisz a pályafutásod alatt jó párszor versenyeztél már itt. 

  Autocross

 • 2017.08.30. 19:03
  Mit is tudhatunk erről a versenyről és a Dömsödi Autocross Aréna későbbi sorsáról, versenyeiről?Kis Ádámot a verseny rendezőjét kérdezem a verseny előtt:- Igencsak gőzerővel készítjük a pályát a hétvégi versenyre. Rengeteg érdeklődő van, remélem sok versenyzőt láthatunk vendégül. Komoly átalakulásokra számíthatnak a versenyzők, és a tőlünk telhető lehető legtöbbet fogjuk nyújtani részükre. Lesz áram a depóban, sörsátor büfével, csapolt sörrel, szendvicsekkel, hűtött üdítőkkel. A depóban a nézőtéren is hallható lesz a hangosítás. Két speakerrel, és gridlányokkal készülünk. A nézőknek ingyenes ... lesz a belépés, remélem ők is minél többen kilátogatnak a megújuló Dömsödi Autocross Arénába. Mindenkit szeretettel várunk!Versenyinfók: https://www.facebook.com/D%C3%B6ms%C3%B6di-Autocross-Ar%C3%A9na-1473203206092813/Szurkoljunk közösen szeptember harmadikán a résztvevő versenyzőknek a Dömsödi Autocross Arénában!2017.09.03. vasárnapi időterv:7:00 – 18:30 Versenyiroda nyitva tartása7:00 – 07:50 Amatőr adminisztratív és technikai átvétel7:50 - 8:20 Amatőr szabadedzés8:20 – 8:50 Amatőr időmérő edzés7:30 – 7:45 Gépkönyvezés OB7:45 - 8:45 Adminisztratív és technikai átvétel OB8:50 I. Felügyelő ... Testületi ülés9:00 – 9:30 OB Szabadedzés9:30 – 10:00 OB 1.időmérő edzés10:00 -10:15 Pályakarbantartás10:15 – 11:00 Amatőr I. előfutam11:15 OB I. előfutam12:00 Amatőr II. előfutam12:45 OB II. előfutam13:30 Pályakarbantartás14:00 Amatőr III. előfutam14:45 OB III. előfutam15:30 II. Felügyelő Testületi ülés15:45 OB elődöntő, Döntő futamok16:30 Amatőr elődöntő, döntő futamok10 perccel a döntők után III. Felügyelő Testületi ülés30 perccel a döntők leintése után Díjátadó ünnepségForrás: www.autocross.huVan egy verdád s nincsen pályád, a Dömsödi Autocross Aréna RÁD vár!- Hajósi Miklós - Szeptember 3-án Dömsödön kerül megrendezésre az első Levianus Kupa, ahol a Magyar Autocross Országos Bajnokság és az Amatőrök is részt vehetnek.

  Autocross

 • 2017.07.29. 20:07
  Szeghalmon ott folytattad, ahol Molca-n abba hagytad. Mármint a kupagyűjtést. Ismét harmadik lettél, igaz egész nap neked állt a zászló. Immár a harmadik Autocross Országos Bajnoki futam van mögötted. Miként értékeled a Szeghalmi meneteledet?- Az időmérőn és az előfutamokon is nekem állt a zászló, sikerült mindenkit magam mögött tartani, ehhez hozzájárult, hogy nagyon jó volt az autó és a pálya is számomra ideális állapotban volt. Már a rajtnál sikerült előnyre szert tennem és ezt meg is tudtam tartani az előfutamokon, sőt körről körre tudtam növelni az előnyömet. Ez nagy lendületet adott a Magyar Autocross Országos BajnokságPalotás Péter - Mitsubishi Colt EVOSzeghalom - 2017.07.08-09.Levianus Motorsport Interjú Palotás Péter autocross versenyzővel a Szeghalmi OB után.Magyar Autocross Országos Bajnokság

  Autocross

 • 2017.07.09. 12:32
  Magyar Autocross Országos BajnokságPalotás Péter - Mitsubishi Colt EVOSzeghalom - 2017.07.08-09.Levianus Motorsport A hétvége ismét az autocross-ról fog neked és csapatnak szólni. Újra rajthoz állsz a Mitsubishi Colt EVO-val a Szeghalmi katlanban. De mielőtt erről kérdeznélek mesélj a Molcai versenyről, hogy miként is sikerült egy számodra teljesen idegen pályán körbe találnod? - Nagyon jól sikerült a Molcai hétvége, igaz eltörölték a szabadedzést, és az eső is nagyon esett első nap így pályaismeret nélkül vágtunk neki az időmérőnek, de sokat sikerült fejlődni. A szakadó esőben Palotás Péter autocross versenyzőt kérdezem a Szeghalmi Autocross Magyar OB verseny előtt.Autocross Bajnokság

  Autocross

 • 2017.05.31. 10:04
  Magyar Autocross Országos BajnokságPalotás Péter - Mitsubishi Colt EVOSzeghalom - 2017.05.20-21.Levianus MotorsportPalotás Péter:Izgalommal és nagy lendülettel érkeztem meg Szeghalomra, hogy a Colt EVO üléséből tapasztaljam meg az idei első versenyt. Sajnos nincsenek jó emlékeim erről a pályáról, mert tavaly az első versenyemen itt borultam fel, így igazából először magamat kellett legyőznöm. Megérkezéskor láttam, hogy hosszú napnak nézünk elébe mert nagyon sok versenyző jött el, de jó volt a szervezés és gördülékenyen mentek a futamok egymás után. Reggel, még a kissé szeles időben leadtuk a Péter a hétvégén a Magyar Autocross Országos Bajnokság nyitó futamán vett részt a Levianus Motorsport versenyzőjeként. A versenyt a szeghalmi autocross pályán rendezték meg.A pilóta beszámolóját olvashatják a Mitsubishi Colt EVO üléséből nézve, hogy miként sikerült teljesíteni neki a versenyt.

  Autocross

 • 2014.10.08. 16:41
  Várfürdő Kupa, Terep rallye országos bajnokság, kelet Europai zóna versenyen való közreműködés, Újkígyós-Pusztaottlaka-Újkígyós szakasz biztosítása,Viharsarok Ring mint nézői pont szerepelt a verseny napon. 48 nevező magyar, osztrák, cseh, lengyel és szlovák versenyző.Terepjárókból és quadokból álló mezőny három alkalommal teljesíteték a szakaszt és egy borulásnak is szemtanúi lehettünk a Viharsarok Ringen.A fő szervezők a legjobban szervezet szakasznak titulálták a Viharsarok Ringet.Augusztus 19. Pusztaottlaka Likefest kupa aug. 15-20.-ig, autócross és quad short track verseny.Amatőr területi ... fogathajtó nyílt nap rendezésére kaptunk lehetőséget (megvalósítása 2014 tavaszán történik).Hagyományosan 2014-ben hét verseny hétvégét tartottunk Pusztaottlakán, a Viharsarok Ringen. A hét versenynapból öt önálló autócross és quad verseny volt. Kettő versenynapunk az Országos Gyorsasági Roncs derbi bajnokság része volt, amivel több, mint két éves álmunk vált valóra.Hivatásos MotoCross versenyzőnk (Verbai Ádám Medgyesegyháza) országos hatodik helyezést ért el.Fogathajtó tagjaink (Janiga András és csapata) különdíjjal és dobogós helyezéssel tértek haza megyei versenyeinkről.Sporteszközeinkkel ... néző volt kíváncsi. Volt quad futam és terepjáró bemutató az offroad gödröknél. Nem feledkeztünk meg a gyerekekről sem , - egész napos programokat, játszóházat biztosítottunk nekik.Ekkorra egyesületünk létszáma már elérte a 35 főt.A következő rendezvényünk 2008. 08. 30. és 31-én volt, amely egy meghívásos verseny volt, ahol autócross kategóriában 24 autó, quadban 10 fő és a terepjárók között 6 autó állt a rajtvonalhoz. A rendezvény csúcspontja a roncsautó taposás volt.A területi bajnokságban szereplő második versenyünket, amely egyben az évadzáró rendezvényünk, valamint a bajnokság végső ... -mániásokból sikerült minél többet egy helyre csábítunk. Természetesen ezen a rendezvényen sem feledkeztünk a minket követő generációról, így rendezvényünk második főszereplőinek gyermek napot tartunk számtalan meglepetéssel.2009. június 14-én 1200 néző részvétele mellett bonyolítottuk le a területi autócross és quad bajnokság 3. fordulóját2009. augusztus 16-án számban kicsit kevesebb, de annál lelkesebb 960 fős közönség jelenléte tette színvonalasabbá a területi autócross és quad bajnokság 6. fordulóját2009. szeptember 5-én és 6-án a Pusztaottlakai Önkormányzat felkérésének eleget téve ... sportban tevékenykedők felkérésének eleget téve Lovassport szakosztályt hoztunk létre. Most már három szakosztály működik az egyesületen belül, úgy mint autócross (Király Csaba vezetésével), Quad (Bencsik Péter vezetésével) és Lovassport (Tóth Pálné Zsófi vezetésével). Továbbra is várunk tagokat a régi és az új szakosztályokba is. Lovassport szakosztály megalakulásával egyesületünk felvete a kapcsolatot a Magyar Lósport SzövetséggelÚj nevünk: Viharsarok autó-motor és Lovas Sportegyesület, rövid nevünk nem változott, továbbra is: Viharsarok AMSE.2011. tavaszától a Magyar Lósport Szövetség tagja Autocross és Quad verseny. 2014.10.12. Viharsarok Ring. Pusztaottlaka.Burkus János - Autocross versenyzőSzöcske, audimotoros.1800ccmösszkerék hajtásMikor kezdted a versenyzést és milyen eredményeket tudsz magadénak?- 2011. október 01-02.-án megrendezésre kerülő, Tepertő fesztiválon indultam elsőnek, ahol Tuning kategóriában 2. helyezést értem el.

  Autocross

 • 2014.03.07. 19:51
  meglepetésünkre a sógoroknál is megszereztük a bajnoki címet Touring kategóriában. Hisz a magyar és osztrák autocross bajnokság futamai szinte teljes évben közösek voltak. Fölényesen nyertük a bajnoki címet., melyről utóbb értesültünk csak. Itt szeretném megköszönni Támogatóim és csapatom teljes évi erőfeszítéseit és kitartását mellettem. Remélem eredményeimmel megháláltam. 2014-es terveidről szeretnélek kérdezni, hol, merre, milyen autóval, és bajnokságban szeretnéd megmérettetni magad? - 2014-ben remélhetőleg új autóval vágunk neki az OB és a Európa Bajnokság futamainak, mely Mitsubishi Colt lesz ...  - A CEZ-t sikerült megnyernünk, bár nem zártunk probléma mentes évet, mert minden versenyen szereltünk, sajnos majdnem minden futam előtt. Köszönet a szerelő csapatomnak a magas színvonalú munkáért. Magyarországon mind a két Nyirádi versenyen jól éreztem magam, hisz ebben az évben versenyeztem először ott. Külföldi pályák közül Prerov (CZ) a pálya gyorsasága miatt kedveltem meg. Molca (SK) az elért eredmény és a festői környezet miatt tetszett. Megnyertem a T&H (Touring Autocross) kategóriát. A legpechesebb versenyünk a Nyirádi EB volt, melyen az autó megmakacsolta önmagát, egészen ... lévő gumikkal, melyek erősen kopottak voltak, szinte slick állapotúak, a harmadik előfutamot az utolsó előtti helyen fejeztük be.Ha már autocross, ismerjük meg Kis Ádám pályafutását 2013-ig. Mesélnél arról hogy miért is az autocross, illetve volt-e autósportos előzménye, hogy idáig eljutottál?- 2009-ben ismerkedtem meg a sporttal, barátaim révén, nézőként. Ugyanebben az évben szeptember hónapban egy 1.6 Nissan Sunny volánja mögött találtam magam a Dömsödi Autocross Arénában. Első versenyemen negyedik helyen végeztem. Ugyanebben az évben decemberben Dunaföldváron megnyertem a Mikulás Kupát ... , EVO szívvel. Ezzel az autóval Touring kategóriában fogok indulni. A 2014-et tanulóévnek szánjuk, mivel számomra ez egy új építésű autó. Össze kell szokjak az autóval, és ki kell szűrjük az autó gyermek betegségeit, melyek reméljük nem lesznek. Célunk, hogy a szezon végére az autó versenyképes legyen az EB élmezőnyében.Illetve, hogy jómagam is komoly fejlődésen menjek keresztül, fejlődjön vezetési tudásom, fejben össze tudjam rakni a futamokat, döntőket. Célunk a bajnoki cím megvédése az Országos Bajnokságban. Nemzetközi szintéren a tisztes helytállás, és a körülményeinkhez képest a legjobb Interjú Kis Ádám 2013-as Autocross Bajnokkal a 2014-es Európa Bajnoki futamok előtt.Kedves Ádám!Touring Autocross kategóriát magasan nyerted Magyarországon 2013-ban, Nyirád, Túrkeve, Dömsöd, Szeghalom pályákon.Mitsubishi EVO VI-al indultál 2013-ban FIA CEZ Autocross Championship-ben. Milyen eredménnyel versenyeztél? Mely pályákon érezted jól magad, és miért? Illetve hol végeztél  2013-ban a FIA CEZ Autocross Championship-ben?

  Autocross

 • 2013.04.03.
  versenyhétvége után Marton Gergely. A Magyar Országos Rallycross Bajnokság következő futamát két hét múlva, április 13-14-én rendezik a Nyirádi Motorsport Centrumban. ... autóversenyzőként!) a felnőttek között is megállja a helyét. Felnőtt a feladathoz! Pedig egyből alaposan belekerült a sűrűjébe! A húsvéti, máriapócsi szezonnyitón ugyanis a Super National kategória a döntőket leszámítva együtt futott a Super 1600-as kategóriával, így Gergő élete első felnőtt Rallycross versenyén olyan tapasztalt, rendkívül eredményes és gyorskezű versenyzők ellen mérhette össze tudását a pályán, mint a nyolcszoros magyar bajnok Bánkuti Gábor, a szintén magyar bajnok Majerszky Gábor, Ujházi Béla (Super 1600), valamint a Rallycross- ban és Autocross-ban is többszörös magyar bajnok Luigi (Lajos ... a nagy tumultusban Gergőnek sikerült okosan besorolnia a 2. helyre. Nem sokáig követte Luigit, a tavalyi bajnokság 2. helyezettje (a 2012-es nyílt magyar bajnokságot a cseh Roman Castoral nyerte) ugyanis – tőle szokatlan módon – az 1. kör utolsó kanyarjában egy leheletnyivel lesodródott az ideális ívről, hagyott egy kis helyet maga mellett belülről (vélhetően már a defektje következményeként), Gergő pedig a lehetőséget egyből meglátva, ahogy kell, szemfülesen betette mellé a Skodát a belső ívre, rá a rázókőre, és megelőzte őt. Közben a két autó összeért ugyan, de az eset a versenybírák ... Marton Gergely: Győztes kezdés! Az M-F Motorsport fiatal reménysége, a csupán 15 éves Marton Gergely fantasztikus, érett versenyzést bemutatva – saját várakozásait is messze túlszárnyalva – megnyerte élete első olyan Országos Rallycross Bajnoki futamát, melyet már a felnőttek között, a Super National kategóriában teljesített. Gergő, a csapat és az új Skoda Fabia Mk1-es tehát jelesre vizsgázott a nyitányon, és bizonyította a kétkedőknek, hogy nem volt túl nagy a váltás, és Gergő igenis megérett arra, hogy fiatal kora és kevés versenytapasztalata ellenére (a tavalyi volt a legelső éve ... Gyula), a Magyar Kupa tavalyi abszolút bajnoka, Csendes Zsolt, Gergő tavalyi junioros riválisa, Klausz Kristóf, vagy épp a lengyel Witold Starobrat. Vagyis egyből a történések kellős közepén találta magát, ráadásul egy új autóval, és hát meglehetősen cudar időjárási körülmények között, hiszen többnyire egész hétvégén vizes, sáros pályán kellett helytállnia a mezőnynek (hétfőn még mutatóban egy kis hóesés is volt!). A feladat tehát nem volt egyszerű, de Gergő a lehető legjobb és legcsattanósabb választ adta minden kihívásra, ami ezen a hétvégén elébe került. Vasárnap reggel, a szabadedzésen Rallycross
 • 2013.03.21.
  RÉVÉSZ KUPA VERSENYKIÍRÁS FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA AUTOCROSS TRÓFEA I. FUTAMA MNASZ AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG I. FUTAMA MNASZ RALLYCROSS NYÍLT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG II. FUTAMA OSZTRÁK AUTOCROSS NEMZETI BAJNOKSÁG I. FUTAMA SZLOVÁK AUTOCROSS BAJNOKSÁG, I. FUTAMA AMATŐR RALLYCROSS VERSENY, I. FUTAM A verseny helyszíne: Nyirád Motorsport Centrum Időpontja: 2013. 04.13-14. Fejezetek 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. Időbeosztás és helyszínek Rendezés Rendező Pálya A verseny tisztségviselői Nevezés és biztosítás Verseny díjazása Jogfenntartás és indulók felelőssége Környezetvédelmi ... Zóna 7:00-9:00 9:00-10:30 warm up és 1. előfutam 2 előfutam 2/6 Versenykiírás – Nyirád Motorsport Centrum 2. Rendezés A rendező megrendezi a 2013. évre érvényes FIA és MNASZ szabályok alapján, a FIA Közép-Európai Zóna Autocross Trófea futamát, az MNASZ Nyílt Rallycross Országos Bajnokság II. futamát, valamint az Osztrák Autocross Országos Bajnokság futamát, továbbá mint MNASZ regisztrált verseny Amatőr Rallycross Verseny I. futamát. 3. Rendező A verseny rendezője: Nyirád Motorsport Kft. Címe: 1051 Budapest, Október 6. u. 4. 1.em 1. Postai cím: 1151 Budapest, Bogáncs u. 1-3. Telefon: +36 30 ... Nyílt Országos Bajnokságban - MNASZ Magyar Autocross Bajnokságban - Osztrák Autocross Bajnokságban - Szlovák Autocross Bajnokságban. Autocross pálya leírása Hosszúság: 1040 m. A pálya szélessége a rajtnál: 15 m, Szélesség: 12-23 m. Rallycross pálya leírása Hosszúság: 1220 m. Hossza a joker körrel: 1290 m. A verseny joker körrel kerül megrendezésre. A pálya szélessége a rajtnál: 15 m. Szélesség: 12-16 m. A pálya összetétele: 48% murva, 52% aszfalt. 5. A verseny tisztségviselői Felügyelő Testületi vezető: Felügyelő Testületi tag: Szlovák részről megfigyelőként: Versenyigazgató: Versenyigazgató ... /659 5758, fax: +36 271 00 84 Web: www.nymc.eu E-mail: nyiradmotorsport@gmail.com A verseny és versenyiroda helyszíne: Nyirád Motorsport Centrum A Nyirádi Motorsport Centrum a Balatontól 25km-re, északi irányban található. A versenypálya Nyirád külterületén, a községtől délnyugati irányban kb. 5km-re. A versenypálya csak a keleti irányból a Tapolca-Nyirád közlekedési útról közelíthető meg, a bekötő utat tábla jelzi! GPS: É: 46 o 58’ 11”,K: 17 o 25’ 00” 4. Általános feltételek, a pálya leírása Az esemény értékelésre kerül a 2013. évi - FIA Közép-Európai Zóna Autocross Trófeában - MNASZ Rallycross ... mellékelni kell a befizetést, igazoló kivonatot, vagy a másolatát, e nélkül a nevezés érvénytelen. Nevezést a nevezési zárlat után a helyszínen is elfogadunk, az alapverseny-kiírásban meghatározott feltételekkel. A nevezést a Raiffeisen Banknál vezetett 12042809-01128153-00100008 számla számra kérjük befizetni. Nevezési díj Rallycross SuperCars Super1600 TouringCars SuperNational Magyar Kupa Junior Kupa Amatőr 45. 000. Ft /150€/ 45. 000. Ft /150€/ 45. 000. Ft /150€/ 45. 000. Ft /150€/ 30.000. Ft 21. 000. Ft lásd külön kiírás szerint A fenti összeg tartalmazza a nevezési díjat és a depóhasználati jogot MNASZ Rallycross
 • 2013.03.13.
  BIZTOSÍTÁSI INFORMÁCIÓK 2013 A MNASZ bajnokságaiban, illetve az MNASZ naptárában szereplő rendezvényein csak licenccel rendelkező versenyzők vehetnek részt. A licenc kiváltásának feltétele a kiváltással egy időben kötött balesetbiztosítás. A Magyar Nemzeti Autósport Szövetség biztosítási partnere a Groupama Garancia Biztosító ZRt. Felhívjuk, minden rendező figyelmét arra, hogy az országos bajnoksági versenyekre vonatkozó Felelősségbiztosítás (FEB) kiegészítés, más biztosító társasággal nem köthető meg, és a biztosítás ügyintézése csak az MNASZ Titkárságával történt egyeztetés alapján ... valamely egyéb biztosító társaságnál. A versenyek szervezőinek lehetőségük van rendezvény felelősségbiztosítást kötni az MNASZ keret megállapodásán belül, a hivatalos versenynaptárában szereplő nemzetközi-, és országos bajnoki eseményekre. A rendezvényekre köthető felelősségbiztosítás díja: Rallye verseny Gyorsasági – hegyi Gyorsasági – pálya Terep-rallye Rallycross Autocross Gokart Gyorsulás (drag) Szlalom Biztosítási díj 50.000,- Ft 30.000,- Ft 15.000,- Ft 50.000,- Ft 15.000,- Ft 15.000,- Ft 5.000,- Ft 15.000,- Ft 15.000,- Ft Önrészesedés: a kár 10%-a, de min. 100.000,-Ft. Kártérítési limit ... verseny vagy edzés teljes tartamára. A fedezet az edzésekre és versenyekre történő oda- és visszautazásra csak Magyarország területén terjed ki. Külföldön a fedezet versenyzők esetében kizárólag versenyfedezet. A biztosítási szerződés érvényes: rallye, terep-rallye, hegyi gyorsasági, körpályás gyorsasági, gyorsulási (drag), drift, autocross, rallycross, szlalom és gokart versenyekre. Biztosítottak továbbá az autós, ill. gokart versenyeken és a hivatalos edzéseken résztvevők, akik a biztosítási díjat befizették. Biztosítási esemény: az előbbiekben meghatározott rendezvényeken, vagy a fentiekben ... történik. A károsultnak le kell adnia a balesettel kapcsolatban kiadott orvosi zárójelentés(ek) másolatát. A megfelelő díjfizetést igazoló levél kíséretében kerül továbbításra a káreseménnyel kapcsolatos valamennyi dokumentum az Groupama Garancia Biztosító ZRt. Kiemelt Ügyfelek Igazgatóságára (1146. Bp., Erzsébet királyné u. 1/c. „B” épület) ahol a kárrendezés történik. A külföldön bekövetkezett káresemények rendezéséhez hivatalos magyar nyelvű dokumentáció szükséges. Kivételes esetekben Biztosító kérheti a fordítást, melynek költségeit a biztosított állja. 1 A biztosító szolgáltatása: baleseti ... biztosítottnak tekinti: a./ azokat a versenyzőket, akik a Magyar Köztársaság területén közúton, vagy zárt versenypályán MNASZ engedéllyel tartott versenyen és a versenykiírásban megjelölt hivatalos edzésen vesznek részt. b./ az MNASZ által jóváhagyott versenyeken sportszakmai feladatokat ellátó gépjárműveket (felvezető, nyitó-, záró autó, illetve motor vagy egyéb hivatalos járművet), ha a rendező a felelősségbiztosítást részükre megkötötte. A felelősségbiztosítás kizárólag a Magyar Köztársaság területén rendezett versenyekre és a versenyek hivatalos edzéseire érvényes. Biztosítási kártérítési limit: az MNASZ
 • 2013.02.28.
  BIZTOSÍTÁSI INFORMÁCIÓK 2013 A MNASZ bajnokságaiban, illetve az MNASZ naptárában szereplő rendezvényein csak licenccel rendelkező versenyzők vehetnek részt. A licenc kiváltásának feltétele a kiváltással egy időben kötött balesetbiztosítás. A Magyar Nemzeti Autósport Szövetség biztosítási partnere a Groupama Garancia Biztosító ZRt. Felhívjuk, minden rendező figyelmét arra, hogy az országos bajnoksági versenyekre vonatkozó Felelősségbiztosítás (FEB) kiegészítés, más biztosító társasággal nem köthető meg, és a biztosítás ügyintézése csak az MNASZ Titkárságával történt egyeztetés alapján ... verseny vagy edzés teljes tartamára. A fedezet az edzésekre és versenyekre történő oda- és visszautazásra csak Magyarország területén terjed ki. Külföldön a fedezet versenyzők esetében kizárólag versenyfedezet. A biztosítási szerződés érvényes: rallye, terep-rallye, hegyi gyorsasági, körpályás gyorsasági, gyorsulási (drag), drift, autocross, rallycross, szlalom és gokart versenyekre. Biztosítottak továbbá az autós, ill. gokart versenyeken és a hivatalos edzéseken résztvevők, akik a biztosítási díjat befizették. Biztosítási esemény: az előbbiekben meghatározott rendezvényeken, vagy a fentiekben ... történik. A károsultnak le kell adnia a balesettel kapcsolatban kiadott orvosi zárójelentés(ek) másolatát. A megfelelő díjfizetést igazoló levél kíséretében kerül továbbításra a káreseménnyel kapcsolatos valamennyi dokumentum az Groupama Garancia Biztosító ZRt. Kiemelt Ügyfelek Igazgatóságára (1146. Bp., Erzsébet királyné u. 1/c. „B” épület) ahol a kárrendezés történik. A külföldön bekövetkezett káresemények rendezéséhez hivatalos magyar nyelvű dokumentáció szükséges. Kivételes esetekben Biztosító kérheti a fordítást, melynek költségeit a biztosított állja. 1 A biztosító szolgáltatása: baleseti ... biztosítottnak tekinti: a./ azokat a versenyzőket, akik a Magyar Köztársaság területén közúton, vagy zárt versenypályán MNASZ engedéllyel tartott versenyen és a versenykiírásban megjelölt hivatalos edzésen vesznek részt. b./ az MNASZ által jóváhagyott versenyeken sportszakmai feladatokat ellátó gépjárműveket (felvezető, nyitó-, záró autó, illetve motor vagy egyéb hivatalos járművet), ha a rendező a felelősségbiztosítást részükre megkötötte. A felelősségbiztosítás kizárólag a Magyar Köztársaság területén rendezett versenyekre és a versenyek hivatalos edzéseire érvényes. Biztosítási kártérítési limit: az ... országos bajnokságok tartozó, illetve az országos meghívásos versenyek esetében: 10 millió Ft / káresemény, 25 millió Ft / év, egyéb az MNASZ által regisztrált versenyek esetében 5 millió Ft / káresemény, 12,5 millió Ft / év . A felelősségbiztosítás díját vagy a rendező, vagy a résztvevő versenyzők, a gépátvétel előtt kell, hogy a rendező által az MNASz Titkárságával egyeztetett kijelölt személynek befizessék. A rendező a gépátvételt követően elkészíti a rajtlistát, amelyen szerepelnie kell a rajtszámnak, a versenyző nevének, nevezőjének és a jármű típusának. A listát időbelileg óra, perc záradékkal MNASZ
 • 2013.02.27.
  autocross versenyzők, akik az előző évben az Országos Bajnokság Touring Autocross, Buggy1600 és SuperBuggy kategóriájában indultak, valamint azok a rallycross versenyzők, akik az előző évben az Országos Bajnokság SuperCars, Super1600, TouringCars és SuperNational kategóriájában indultak, továbbá mindazon versenyzők, akik az autósport bármely területén „A” licenccel rendelkeztek és indultak előző évben OB futamon. -„B” licenc Jogosít: az Országos Bajnokság futamain és hazai nemzetközi versenyen versenyzőként való részvételre. Jogosult: minden 18. évet betöltött, autósportban ezidáig licenccel ... kaphat, aki rendelkezik legalább "B" kategóriás gépjárművezetői engedéllyel, érvényes rallye szabályismereti vizsgával és az RSB licencváltási engedélyével. (A Rallye szabályismereti vizsga érvényessége: a vizsga évét követő év december 31.) - „Arany” licenc Jogosít: Az FIA nemzetközi versenynaptárában szereplő bármely rallye versenyen, az ORB és a Historic Rallye Bajnokság futamain első és második (vezető és navigátor) versenyzőként, valamint a Rallye2 Bajnokság futamain második (navigátor) versenyzőként való részvételre. Az „ARANY” licenchez járó szolgáltatások, kizárólag a magyar ... abszolút 1-5. helyet, vagy valamely csoport 1-3. helyét, vagy valamely géposztály 1-2. helyét, illetve ha valamely géposztályban 5-nél kevesebb versenyző került értékelésre az 1. helyét szerezték meg. Amennyiben valamely géposztályban 3-nál kevesebb versenyző került értékelésre, géposztály értékelés alapján licencet szerezni nem lehet.  Azok a versenyzők, akik részére az adott szakági bizottság méltányosságból licencet ad. - „H” licenc Jogosít: Az FIA nemzetközi versenynaptárában szereplő bármely historic rallye és historic regularity versenyen, illetve az Országos Historic Rallye Bajnokság futamain ... első és második (vezető és navigátor), valamint az ORB és Rallye2 Bajnokság futamain második (navigátor) versenyzőként való részvételre. Jogosultak: minden versenyző, aki részt kíván venni a Historic Rallye Bajnokságban. - „H4” licenc Jogosít: Az FIA nemzetközi vagy az MNASZ versenynaptárában szereplő bármely regularity versenyen első és második (vezető és navigátor), versenyzőként való részvételre. Jogosultak: minden versenyző, aki részt kíván venni regularity versenyen. - „B3” licenc Jogosít: Az MNASZ versenynaptárában szereplő Országos Rallye2 Bajnokság futamain minden géposztályban (F/3 ... géposztályban is) első, és második (vezető és navigátor) versenyzőként való részvételre. Jogosultak: Azok a versenyzők, akik részére a versenyzői múlt igazolását követően az RSB megítéli a licenc váltásának lehetőségét. - „B” licenc Jogosít: Az MNASZ versenynaptárában szereplő Országos Rallye2 Bajnokság futamain (kivéve F/3 géposztály) első (vezető), minden géposztályban második (navigátor) versenyzőként való részvételre. 4 2013.02.05. Jogosultak: Minden versenyző, aki ilyen licencet igényel - „N” licenc Jogosít: Az FIA nemzetközi versenynaptárában szereplő bármely rallye versenyen, illetve az MNASZ
 • 2013.02.12.
  autocross versenyzők, akik az előző évben az Országos Bajnokság Touring Autocross, Buggy1600 és SuperBuggy kategóriájában indultak, valamint azok a rallycross versenyzők, akik az előző évben az Országos Bajnokság SuperCars, Super1600, TouringCars és SuperNational kategóriájában indultak, továbbá mindazon versenyzők, akik az autósport bármely területén „A” licenccel rendelkeztek és indultak előző évben OB futamon. -„B” licenc Jogosít: az Országos Bajnokság futamain és hazai nemzetközi versenyen versenyzőként való részvételre. Jogosult: minden 18. évet betöltött, autósportban ezidáig licenccel ... ;B" kategóriás gépjárművezetői engedéllyel, érvényes rallye szabályismereti vizsgával és az RSB licencváltási engedélyével. (A Rallye szabályismereti vizsga érvényessége: a vizsga évét követő év december 31.) - „Arany” licenc Jogosít: Az FIA nemzetközi versenynaptárában szereplő bármely rallye versenyen, az ORB és a Historic Rallye Bajnokság futamain első és második (vezető és navigátor) versenyzőként, valamint a Rallye2 Bajnokság futamain második (navigátor) versenyzőként való részvételre. Az „ARANY” licenchez járó szolgáltatások, kizárólag a magyar versenynaptárban szereplő ORB ... , vagy valamely csoport 1-3. helyét, vagy valamely géposztály 1-2. helyét, illetve ha valamely géposztályban 5-nél kevesebb versenyző került értékelésre az 1. helyét szerezték meg. Amennyiben valamely géposztályban 3-nál kevesebb versenyző került értékelésre, géposztály értékelés alapján licencet szerezni nem lehet.  Azok a versenyzők, akik részére az adott szakági bizottság méltányosságból licencet ad. - „H” licenc Jogosít: Az FIA nemzetközi versenynaptárában szereplő bármely historic rallye és historic regularity versenyen, illetve az Országos Historic Rallye Bajnokság futamain első és második ... (vezető és navigátor), valamint az ORB és Rallye2 Bajnokság futamain második (navigátor) versenyzőként való részvételre. Jogosultak: minden versenyző, aki részt kíván venni a Historic Rallye Bajnokságban. - „H4” licenc Jogosít: Az FIA nemzetközi vagy az MNASZ versenynaptárában szereplő bármely regularity versenyen első és második (vezető és navigátor), versenyzőként való részvételre. Jogosultak: minden versenyző, aki részt kíván venni regularity versenyen. - „B3” licenc Jogosít: Az MNASZ versenynaptárában szereplő Országos Rallye2 Bajnokság futamain minden géposztályban (F/3 géposztályban is) első ... , és második (vezető és navigátor) versenyzőként való részvételre. Jogosultak: Azok a versenyzők, akik részére a versenyzői múlt igazolását követően az RSB megítéli a licenc váltásának lehetőségét. - „B” licenc Jogosít: Az MNASZ versenynaptárában szereplő Országos Rallye2 Bajnokság futamain (kivéve F/3 géposztály) első (vezető), minden géposztályban második (navigátor) versenyzőként való részvételre. 4 2013.02.05. Jogosultak: Minden versenyző, aki ilyen licencet igényel - „N” licenc Jogosít: Az FIA nemzetközi versenynaptárában szereplő bármely rallye versenyen, illetve az Országos Rallye MNASZ
Előző 1 / 1 Következő
System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object. at SimpleAdserver.AspNetClient.SimpleAdserverClient.GetZoneContent(Int64 zoneId, String contentTemplate, String emptyTemplate)