System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object. at SimpleAdserver.AspNetClient.SimpleAdserverClient.GetZoneContent(Int64 zoneId, String contentTemplate, String emptyTemplate)

Keresés

Találatok száma: 74
Előző 1 / 4 Következő
 • 2018.08.27. 11:24
  legutóbbi ORC-s megmérettetésre, az East Motorsport csapatvezetője. A június közepén megrendezett Székesfehérvár Rallye után viszont elég hosszú kimenőt kapott a BMW-s duó, a bajnokságban. Veszprémben, murván nem indultak, így az augusztus végi, szeptember eleji ózdi és salgótarjáni folytatás előtt nem ártott egy kis edzést beiktatnunk a páros menetrendjébe. Egy borsodi, majdcsak hazainak mondható MARB rallysprintet néztünk ki nekik, amit a Veszprém Rallye-val szinte egy időben rendeztek meg, a Bükkszentlászló-Bükkszentkereszt pályán, oda-vissza irányban. Többször is autózott már ezen a klasszikus ... panaszunk. Hiányzott már a MARB futamok semmi mással nem összekeverhető hangulata is, amit a verseny előtti szombati prológ, a miskolci salakstadionban csak tovább fokozott. A ráhangolódás jó volt, sok néző előtt autózhattak a fiúk, a Népkertben. A vasárnapi versenyen szerencsére nyoma sem volt a székesfehérvári technikai hibáknak, mindet sikerült elhárítani a felkészülés során, az autó teljesen stabilan működött, a rajttól, egészen a célig. A szervezés jó volt, csak a sok becsúszás miatt olykor hosszasan kellett várakozni, de ezen a gyorsaságin nem igazán van hely, nincs hová esni, szűk az út, a ... mentést pedig értelemszerűen, ha tetszik, ha nem, meg kell várni. Ezúttal nem ment a gyorsasági szakaszon az ORB mezőnye, így nem voltak levágva, letövezve a kanyarok, aminek azt köszönhettük, hogy nem került az útra szinte egyáltalán, felhordás, föld, vagy murva. Tökéletes volt a tapadás. Vagyis tökéletes lehetett volna, ha spórolás címszó alatt nem szereltünk fel a MARB futamra régebbi gumikat a felnikre. Ezek párszor ráijesztettek Erikékre, de mindig megoldották valahogy az izgalmasnak, kalandosnak induló helyzeteket, nem forogtak meg egyszer sem. Megszokták már a fiúk, a minőségi Hankook Mindenféle gondtól mentes és eredményes versenyhétvégét teljesített a bükkszentkereszti MARB futamon Forgács László és Bartók Erik. 

  Rally

 • 2018.05.15. 20:19
  Szalontai Attila - Sarkadi CsabaLyukóbánya - ParasznyaMOJITO LEMON Lyukóbánya - Parasznya MARB futam2018.04.28-29.East Motorsport Kft.Szalontai Attila rövid interjúját olvashatják.Egy Lyukóbánya - Parasznya gyorsasági adatott meg nektek. Mi is történt a kocka Ladával?- Sajnos az első szakasz utolsó kilométerében beesett a kuplungpedál, és megszűnt a hajtás. Annyi szerencsénk volt, hogy onnan lejtett a pálya és az utolsó autó után legurultunk a célba. Szervizeseink trélerrel körbe vissza tudtak vinni a szervizparkba és megcsinálták az autót amiért nagy köszönet nekik és mindenkinek, aki Sajnos egy rövid MARB futam adatott meg a fiúknak az április végi MARB futamon.

  Rallysprint

 • 2017.10.06. 11:18
  A hétvégén ismét megrendezésre kerül a PENTA Rally a HERTZ kupáért MARB futam, a Bajna - Lábatlan közötti szakaszon. 

  Rallysprint

 • 2017.04.27. 16:33
  Interjúk az egyesület MARB-os pilótáival a verseny után, ahol bő harminc kilométert tettek meg versenytempóban.Miként értékeled a hat gyorsból álló Kazár Rallysprintet? Voltak-e kalandjaitok? Ha újra rajtolhatnál tennél-e valamit másképp? Varga Csaba - Major Imre BMW M3Varga Csaba:- A Kazár Rallysprint, mind a szervezésben mind a pálya minőségében kitűnő volt, csak elismerően tudok nyilatkozni a versenyről, és a szervezőkről. - Igen, volt egy kalandosnak mondható szakaszunk, amikor megszűnt Major Imre navigátorommal a kapcsolat, mert  elment a „kihangosítás” az átbeszélőben ... , ami úgy tűnik igen jól sikerült. Hibátlanul, megbízhatón működött a 6 gyors alatt, aminek köszönhetően tudtunk nagyon jó időket autózni, a második gyorson abszolút 2. időt is tudtunk futni és a többi gyorson is ott tudtuk tartani magunkat az élmezőnyben. Ezért ezer köszönet és hála Húsnak! A versenyen nagyon jól éreztük magunkat, már alig vártuk, hogy elkezdődjön ez a MARB sorozat. Szerencsére minden gyors meg volt tartva, és elég pörgős is volt a rendezvény.- Volt két lassítós kalandunk. Az egyik alkalommal csak súroltuk kifele jövet, de második alkalommal a hatodik gyorson szintén kifele jövet Villámszer Kazár Rallye 2017.04.22-23. MARB futam a North Racing Team három rally-párosának a részvételével.

  MARB

 • Az utolsó MARB észak futam versenykiírása már elérhető.

  MARB

 • MARB Észak következik

  MARB

 • MARB

 • A MARB folytatódik ...

  MARB

 • Pétervására

  MARB

 • MARB

 • Az utolsó MARB futam versenykiírása elérhető

  Rallysprint

 • 2014.09.29. 14:32
  MARB Amatőr Rally

  Rally

 • 2014.09.26. 12:40
   MARB Déli régiójának 5. futamán a Forrás Rally Sprinten szerezte meg újabb tapasztalatait a LiveWire Racing Team csapatában induló Ferjáncz András és Földi Niki versenyzőpáros.MARB Amatőr Rally

  Rally

 • 2014.09.26.
  MARB Amatőr Rally Maricsek Racing Team Rally
 • MARB Sátoraljaújhely
  Sátoraljaújhely

  Rally

 • MARB Rally
  Vasas-Zobák

  Rally

 • MARB Zalaszabar
  Zalaszabar

  Rally

 • MARB Salgótarján Rally
  Salgótarján

  Rally

 • MARB Amatőr Rally
  Árpádtető

  Rally

 • Arrabona Rally Club MARB
  Écs-Rábaring

  Rally

Előző 1 / 4 Következő
System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object. at SimpleAdserver.AspNetClient.SimpleAdserverClient.GetZoneContent(Int64 zoneId, String contentTemplate, String emptyTemplate)