System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object. at SimpleAdserver.AspNetClient.SimpleAdserverClient.GetZoneContent(Int64 zoneId, String contentTemplate, String emptyTemplate)

Keresés

Találatok száma: 24
Előző 1 / 2 Következő
 • 2017.11.16. 21:50
  Interjú Palotás Péter pilótával a Dömsödi autocross OB - Zóna verseny után.Palotás Péter - Mitsubishi Colt EVODömsöd 2017.10.14-15.Levianus Motorsport 

  Autocross

 • 2017.10.12. 17:20
  Palotás Péter - Mitsubishi Colt EVODargov-Dubiny 2017.09.23-24.Levianus Motorsport Interjú Palotás Péter pilótával a Dargov-Dubiny Autocross OB - Zóna verseny után, ami igencsak fordulatokban "gazdag" volt.

  Autocross

 • 2017.10.12. 17:00
  11-ik voltam a nagy kategóriában. 2017 őszén Dargov-Dubiny-ben álltam rajthoz, ahol a Nemzetközi rangsorban hetedik, a Magyar versenyzők közül ötödik lettem. Sajnos a döntőben a futómű meghibásodott, így lett ez az eredmény. Ha nincs ez a probléma előrébb is végeztem volna szerintem.A rendszerváltás után megcsappant az autocross versenyzők létszáma. Sajnos a rendező egyesületek is elfogytak. Bízunk benne, hogy Dömsödi viszonylatban Kis Ádám és csapata a Levianus Motorsport kezébe veszi a Dömsödi pálya sorsát, és versenyek rendezését tűzi ki célul, amit már most második alkalommal sikeresen ... követelmények, mindenki kénye kedvére építhette, tuningolhatta az autókat. 1979-ben megjelentek az első cross autók, melyekkel az Országos Terep Szlalom versenyeken indultunk, ami még nem cross verseny volt, mert egyenkénti indítás volt. Egy autóval több versenyző is indulhatott. Én a Kovács Lászlóval közösen épített autóval indultam ezeken a versenyeken. 1980-ban már a Magyar Autó és Motorsport Szövetség felismerte ennek az új sportágnak a létjogosultságát, és kiírta 1980-ra a MAMSZ kupát. A következő években már, mint országos bajnoki futamok zajlottak. Szentendre, Tahitótfalu, Makó, Monok, Esztergom Interjú Tóth Sándor Autocross versenyzővel a II. Levianus Kupa Autocross verseny előtt, aki már harmincnyolc éve versenyzik autocross futamokon.

  Autocross

 • 2017.09.23. 11:24
  Palotás Péter - Mitsubishi Colt EVODargov-Dubiny 2017.09.23-24.Levianus Motorsport Interjú Palotás Péter pilótával a Dargov-Dubiny Autocross OB - Zóna verseny előtt. 

  Autocross

 • 2017.09.02. 09:40
  Palotás Péter - Mitsubishi Colt EVODömsöd - 2017.09.03.Levianus MotorsportVilláminterjú Palotás Péter autocross versenyzővel a szeptember harmadikán megrendezendő verseny előtt.Levianus Motorsport

  Autocross

 • 2017.08.30. 19:47
  eredményt a dömsödi pályán elérni?- Full gázon autózás és ésszel való versenyzés. Egy jó rajt, majd a féktávok, kigyorsítások és ideális íveken való autózás vezethet a sikerhez.Mit szólsz hozzá, hogy újra lesz dömsödön verseny!- Nagyon vártam, hogy valaki felélessze a pályát csipkerózsika álmából és remélem, hogy Levianus Motorsport csapata és Kis Ádám által, fel fog virágozni a dömsödi autocross. Mire számítasz az rendezés alatt? - Minden jóra. Sok nézőt és megelégedett versenyzőket szeretnék látni vasárnap.Pályakarbantartás történt és történik a versenyig az élvezetesebb küzdelmek végett Interjú Klenáncz Szabival, aki szeptember harmadikán, Dömsödön a Levianus Kupán áll rajthoz a Super Buggy versenyautójával, az Autocross Országos Bajnokság ötödik fordulóján. A Dömsödi Autocross Aréna eléggé ismerős számodra, hisz a pályafutásod alatt jó párszor versenyeztél már itt. 

  Autocross

 • 2017.08.03. 21:23
  Palotás Péter - Mitsubishi Colt EVOTúrkeve - 2017.08.05-06.Levianus Motorsport Interjú Palotás Péter pilótával a Túrkevei OB - Zóna autocross verseny előtt.

  Autocross

 • 2017.07.29. 20:18
  hőmérséklete magasnak bizonyult (-50 lóerő), mivel hátulról rajtoltunk a belocsolt pályán (ezért besarazódtunk), így csak hasonló köridőket sikerült menni az előttem haladó pilótákkal. Az ötödik helyem nem került veszélybe. Szinte karcmentesen betudtam hozni az autót. Nová Paka-n találkozhatnak a csapatunkkal a jövő héten!Köszönöm a támogatóim segítségét! Agribiotech, Tabmark Kft., Imperium Computer Kft., Belföld Sped Kft., LKL Color Kft., Levianus Kft., Silk Brother Kft., Molnár és Társai Kft., Gearbox.hu, Smasher Training System, Hajoka.hu, Gaszisportvideo.hu, Molnár Enikő grafikus, Hornyák Erik Kis Ádám - Levianus Motorsport Autocross Európa Bajnokság Matschenberg 2017.06.23-25. Mitsubishi Colt EVOKis Ádám autocross versenyző beszámolóját olvashatják.

  Autocross

 • 2017.07.29. 20:07
  Magyar Autocross Országos BajnokságPalotás Péter - Mitsubishi Colt EVOSzeghalom - 2017.07.08-09.Levianus Motorsport Interjú Palotás Péter autocross versenyzővel a Szeghalmi OB után.

  Autocross

 • 2017.05.31. 10:04
  nevezést és megtörtént a gépátvétel is, gond nélkül. Innentől kezdve nyomon követtük az amatőr versenyzők futamait, és lélekben készültünk a TAX kategória megmérettetésére. Együtt indítottak minket a TAX1600-as kategóriával, így 5-en álltunk rajthoz. - A napot szabadedzéssel és az időmérő futamokkal kezdtük, tavaly 50.620s volt a legjobb időt, idén pedig 42.156, több mint 8 másodpercet sikerült javítani. Ehhez nagy mértékben hozzájárul, hogy egy olyan jól és pontosan összeszerelt, erős autóban ültem - ezúton is köszönet a Levianus Motorsport csapatának - aminek igazából nem volt ellenfele a pályán a ... megmozdult alattam a több 500 lóerő a szívem a torkomban dobogott. Előttem Vörös László volt csak. Több körön keresztül próbáltam a nyomában maradni, de végül a 2. helyen sikerült célba érnem a döntőben. Ezt a helyezést magamban úgy értékeltem, hogy nagyon jó teljesítmény, tekintettel arra, hogy Szeghalomra elvárások nélkül érkeztünk, főleg azért, hogy élvezzük a hétvégét és gyűljenek a tapasztalatok, és a versenykilométerek. - Büszkén álltam fel a dobogó második fokára, eddig ez volt a legjobb teljesítményem. Ezúton is köszönet a Levianus Motorsport minden tagjának, a kitartó munkáért, segítségét ... Magyar Autocross Országos BajnokságPalotás Péter - Mitsubishi Colt EVOSzeghalom - 2017.05.20-21.Levianus MotorsportPalotás Péter:Izgalommal és nagy lendülettel érkeztem meg Szeghalomra, hogy a Colt EVO üléséből tapasztaljam meg az idei első versenyt. Sajnos nincsenek jó emlékeim erről a pályáról, mert tavaly az első versenyemen itt borultam fel, így igazából először magamat kellett legyőznöm. Megérkezéskor láttam, hogy hosszú napnak nézünk elébe mert nagyon sok versenyző jött el, de jó volt a szervezés és gördülékenyen mentek a futamok egymás után. Reggel, még a kissé szeles időben leadtuk a Péter a hétvégén a Magyar Autocross Országos Bajnokság nyitó futamán vett részt a Levianus Motorsport versenyzőjeként. A versenyt a szeghalmi autocross pályán rendezték meg.A pilóta beszámolóját olvashatják a Mitsubishi Colt EVO üléséből nézve, hogy miként sikerült teljesíteni neki a versenyt.

  Autocross

 • 2016.11.18. 12:50
  ! Agribiotech, Tabmark Kft., Imperium Computer Kft., Belföld Sped Kft., LKL Color Kft., Levianus Kft., Silk Brother Kft., Molnár és Társai Kft., Gearbox.hu, Smasher Training System, Hajoka.hu, Gaszisportvideo.hu, Molnár Enikő grafikus, Hornyák Erik Airbrush, Kiskastély Fogadó - Étterem - Füzesgyarmat, és természetesen a csapatom összes tagjának.- Hajósi Miklós - Igazán tartalmas évet tudhat maga mögött Kis Ádám autocross versenyző és csapata a Levianus Motorsport.

  Autocross

 • 2016.10.23. 11:09
  Kis Ádám – Mitsubishi Colt EVOWRT Weinland Trophy – 2016.10.22-23.Hollabrunn – Ausztria – Levianus MotosportA versenyző nem titkolt célja, hogy jól érezze magát csapatával a “sógoroknál”! Ádám egy hosszmotoros, összkerék meghajtású, turbóbenzines Mitsubishi Colt EVO-val száll “harcba” a másodpercek és a sporttársak ellen.Idegen pálya – ismerős autó – jó csapat – cél, hogy csapasson egy jóízűt!Köszönöm a támogatóim segítségét! Alexandra Könyvesbolt hálózat, Agribiotech, Tabmark Kft., Imperium Computer Kft., Belföld Sped Kft., LKL Color Kft., Levianus Kft., Silk Brother Kft., Molnár Kis Ádám nyirád után gondolt egyet és felkerekedik a vérfrissítésen átesett csapatával a Levianus Motorsport-tal, hogy részt vegyenek a hétvégén ausztriában megrendezendő “WRT Weinland Trophy” autocross versenyen.
 • 2016.10.13. 13:51
  Kft., Levianus Kft., Silk Brother Kft., Molnár és Társai Kft., Gearbox.hu, Smasher Training System, Hajoka.hu, Gaszisportvideo.hu, Molnár Enikő grafikus, Hornyák Erik Airbrush, Kiskastély Fogadó - Étterem - Füzesgyarmat, és természetesen a csapatom összes tagjának.   Kis Ádám autocross versenyzőt kérdezem először a szlovákiai verseny után.Szeptember utolsó hétvégéjén a szlovákiai Dargov Dubiny-ben autocross versenyen vettél részt csapatoddal a Levianus Motorsporttal. Ez Országos bajnoki és ZÓNA, Osztrák és Szlovák bajnoki futam is volt egyben.

  Autocross

 • 2016.05.20. 12:10
  koncentrálunk.Szeghalmon megrendezésre kerülő versenyeken szeretnénk tesztelni és felkészülni a seelow-i megmérettetésre.Köszönöm a támogatóim segítségét! Agribiotech, Tabmark Kft., Imperium Computer Kft., Belföld Sped Kft., LKL Color Kft., Levianus Kft., Silk Brother Kft., Molnár és Társai Kft., Gearbox.hu, Smasher Training System, Hajoka.hu, Gaszisportvideo.hu, Molnár Enikő grafikus, Hornyák Erik Airbrush és természetesen a csapatom összes tagjának.Május 21., szombat12:00 Amatőr betétprogram technikai átvétel (120 perc)14:00 Szisz Ferenc emlékmű koszorúzása15:00 Amatőr betétprogram edzés16:00 Amatőr betétprogram 1 Autocross Országos bajnoki Futam 2016.05.15. - SzeghalomKis Ádám - Mitsubishi Colt EVOLevianus MotorsportA hétvégén felveszed az overálod, és harcba szállsz a másodpercek és a sporttársak ellen a szeghalmi autocross pályán.

  Autocross

 • 2015.11.24. 19:09
  , hogy a 2016-os esztendőben sok-sok sikert szerezzünk Magyarország számára a nemzetközi autocross porondon.Szeretnénk minden EB fordulóban rajthoz állni, és az évvégi összetett pontversenyben felülmúlni eddigi eredményeinket.Nehéz szezon lesz, de úgy vélem, hogy csapatom minden tagja a maximumot fogja nyújtani, és talán én is feltudok majd nőni a feladathoz, megfelelő felkészüléssel.Köszönjük a támogatóinknak, csapatunk tagjainak és segítőinknek az egész éves segítséget:Belföld Sped Kft., LKL Color Kft., Adip’art Kft., Silk Brother Kft., Préri Horgásztó és Szabadidő Központ, Levianus KftLevianus Motorsport

  Autocross

 • 2015.09.03. 09:31
  előfutam 2015. szeptember 6. vasárnap:9:00 - Második előfutam 11:00 – Harmadik előfutam 14:00 - Elődöntő és Döntő futamok 10 perccel utána DíjkiosztókSzurkoljunk közösen Kis Ádámnak a Levianus Motorsport versenyzőjének akár a pálya szélén, akár itthonról!Támogatók: Belföld Sped Kft., LKL Color Kft., Imperium Computer Kft., Adip’art Kft., Levianus Szolgáltató Kft., Silk Brother Kft., Préri Horgásztó és Szabadidő központ.- Hajósi Miklós -www.hajoka.hu

  Autocross

 • 2015.08.15. 09:27
  Vasárnap két előfutamot, elődöntőt és döntőt kell tejesítenie Ádámnak.Szurkoljunk közösen Ádámnak Nyirádon!Időtervek: 2015.08.15.11:00-13:15 Szabadedzés13:30-16:00 Időmérő edzés16:30- 1. előfutam2015.08.16.8:30- 2. előfutam11:15- 3. előfutam14:30- Elődöntők és Döntők17:30 Díjkiosztó- Hajósi Miklós -Levianus Motorsport Levianus Motorsport - Nyirád - FIA Autocross Európa Bajnokság. 2015.08.14-16.Túl vagyunk a pénteki adminisztratívon, és a gépátvételen. Szombaton szabadedzés, időmérő futam, és délután egy előfutam vár Ádámra és a Mitsubishi Colt-ra.

  Autocross

 • 2015.04.23. 08:18
  állni. Ebben nagy szerepet vállalnak a támogatóim is. Az EB-re való felkészülésként tervben van még, hogy Zóna és OB futamon is szeretnék indulni. Nem titkolt vágyunk az, hogy az Autocross EB mezőnyében, az első ötben szeretnénk végezni összetettben év végén. Támogatók: Belföld Sped Kft., LKL Color Kft., Imperium Computer Kft., Adip’art Kft., Levianus Szolgáltató Kft., Silk Brother Kft.Videó a tesztről: https://youtu.be/FJDwO2dWeBo- Hajósi Miklós -www.hajoka.hu Kis Ádám, a Livianus Motorsport autocross pilótája, az Ádándi rallycross pályán tesztelte a Mitsubishi Colt EVO-t, április 21-én.Ádám beszámolóját olvashatják a Gaszi Sport Videó felvétele alapján.

  Autocross

 • 2014.05.31. 13:45
  Matcshenberg-i futamra, melyen most már a célunk, reményünk egy A döntős pozíció. Köszönöm a csapatom, szponzoraim munkáját, mellyel segítették e tisztességes eredmény elérését. Úgy érzem, hogy sokat tanultunk és fejlődtünk a két EB futam alatt, és talán Fortuna is kegyes lesz hozzánk a harmadik futamon. Támogatók: Belföld Sped Kft, LKL Color Kft, Adip' Art Kft, Levianus Kft,- Hajósi Miklós -www.hajoka.hu Kis Ádám, Levianus Motorsport KftMitsubishi Colt EVO.Autocross EB futam. Bauska. Lettország2014.05.24-25.

  Autocross

 • 2014.05.02. 09:52
  ' Art Kft, Levianus Kft,- Hajósi Miklós -www.hajoka.hu Levianus Motorsport KftMitsubishi Colt EVO.Május 3-4-én Ausztriában Fuglauban indulsz egy FIA-CEZ autocross futamon, amit tesztnek szánsz az Autocross Európa bajnoki futamaid előtt.Azok közül is az első  2014 május 17-18-án Seelow-ban lesz (DEU).

  Autocross

Előző 1 / 2 Következő
System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object. at SimpleAdserver.AspNetClient.SimpleAdserverClient.GetZoneContent(Int64 zoneId, String contentTemplate, String emptyTemplate)