Keresés

Találatok száma: 29
Előző 1 / 2 Következő
 • 2023.01.22. 13:56
  Örülhet a Toyota ,hiszen a 2023-as szezonkezdetük elég bíztatóra sikeredett. Behúzták az első két helyet !  18.7 mp előnnyel sikerült a tavalyi világbajnokot a Franciának maga mögé utasítania. A verseny dobogójára a Hyundai-al versenyző Neuville kapaszkodott fel és tartotta végig a helyét !  Viszont a 4. helyen is a szintén Toyotás Evans végzett. A Magyar Eurosol Racing Team versenyautójával rajthoz álló Delecour csak az abszolut 19.helyen végzett ,viszont a WRC master cup kategóriát több mint 4.5 perccel nyerte ! Ugyanebbe a kategóriába a László Zoltán- Zsíros Gábor kettős a 4 ... . helyet szerezték meg .Az RC 2 -ben Gryazin nyert a Skodával, a Citroennel versenyző Rossel és a Hyundai-al versenyző Lopez előtt. 

  WRC

 • 2019.06.03. 21:22
  tőlük és robogtunk a következő szakasz felé. Ahol a füstölés tovább erősödött, néha a látótávolság minimális volt az utastérben. Sikerült teljesítenünk az utolsó két szakaszt és a szervizben elkezdődött az autó helyreállítása.  Másnapra miként sikerült versenykész állapotba hozni a Hyundai i20 R5-öt?- Sajnos nem volt alkatrészünk a javításhoz, de egyébként a szlovén Hyundai Teamnek sem volt ilyen alkatrésze a szervizkamionban. Magyarországról hoztak alkatrészt, de ez csak hajnalban érkezett meg. Így nem álltunk be az éjszakai parc fermbe. Ezért kaptunk öt perc büntetést. Másnak ... tükrében marad még a magázódás, ha jól sejtem. Legközelebb hol próbáljátok betörni a Hyundai-t?- Jelenleg fontos családi programok jönnek, még nem gondolkodtam a következő versenyen.Köszönjük Partnereink segítségét: Az "Infovárosok hírportál hálózat", Phobextools - Phobex Kft., Épgép-Komplex Kft., Bója Teherfuvarozás, Black Point Kft., NR Szoftver Kft., Fair Centrum Plu Kft., Interdairy Hungary Kft., Magyar Ipar Kft., Kelet-Metál Kft., Delta Magyarország Kft., TT Sped Kft., EastJob Kft., Kärcher Debrecen - kaercherdb.hu, MIHIDRA Kft., Assist Trend Észak Kft., FER-MAN CARGO Kft., Inter Agrowashker

  Rallye

 • 2019.03.07. 12:52
  Juhász Csaba: 2019-ben egy Hyundai R5-el fogunk indulni öt vagy hat Mitropa futamon. Terveink szerint az Opatija Rally-n fogunk bekapcsolódni a sorozatba. Kiskunlacházán fogjuk megtenni az első kilométereket az autóval, ahol különböző gumikat és beállításokat fogunk tesztelni. Mivel ez lesz az első alkalom, hogy ilyen autót vezetek, ezért a teszt a lényeg nem az eredményesség. Az  Opatija Rally előtt szeretnénk még egy tesztet, de azt már igazi rallye pályákon. Köszönjük Partnereink segítségét! Az "Infovárosok hírportál hálózat", Phobextools - Phobex Kft., Épgép-Komplex A Juhász Csaba - Juhász Zsolt ralipárost 2019-ben ismét láthatjuk majd autóversenyeken, mégpedig egy Hyundai i20 R5 versenyautóval.

  Rally

 • 2018.11.25. 15:59
   Ez lesz az első murvás versenyük a Skodával, de azért nem csak tapogatózni szeretnének.Várkonyi Szabolcs:Elég hosszú lett a szünet, így duplán várom a versenyt. Rá kellett jönnöm, hogy sokkal jobban szeretem a murvát ezekkel a kocsikkal. Bár a Skodával még nem mentem murván - aszfalton is alig, nem leszek teljesen kezdő, hisz tavaly már a Hyundai-al mentem itt és a Mikulás Rally-n. Tavaly még tapogatóztam, idén már nem szeretnék, azért nagyjából már megismertem az R5-ös autók vezetési követelményeit, gondolok itt elsősorban arra, hogy sokkal jobban forgatni kell őket, mint a Mitsubishit ... Group, ATRA Kft., Sun&Fun Holidays, CATA, RD InterBox Trans Kft., Hyundai Hungary, Garzonszépítők Kft., Horsens Partners kft.

  Rally

 • 2018.08.17. 07:35
  , meglátszik az a sok kilométer, amit R5-ösben töltöttek, ebben sajnos még van bepótolni valónk.Négy hét múlva Nova Gorica Rallye, ami remek verseny, oda szeretnénk vinni egy mérnököt is, hogy ne járjunk így még egyszer.Makai Gergely:A verseny előtt pontokat és serleget kívántam a Mitropa kupa magyarországi versenyéhez és ez egész jól sikerült. Azt gondolom, a lehetőségekhez képest jól teljesítettünk, persze tudjuk, hogy hol és min tudnánk javítani még a jővőben.Nagyon hiányzott már a sebesség, az adrenalin és minden pillanat, amit a Hyundai i20 R5 versenyautó ad nekünk. Végig jó volt a ritmusunk és az ... videót, amit rólunk készítettetek. Most egy kis pihenés következik, valamint utána a német WRC, majd a cseh Barum Rally nekem és csak utána húzom fel a tűzálló overált újra.Támogatóink segítségét köszönjük: Hetech Trend, Vasút Komplett, Droidx, GDP Guru, Autoflex Ker., Villumen, Airvent, Riwax, Di-Fer csoport, ZFW Hortiservice, Sütödetech, VPT Group, ATRA Kft., Sun&Fun Holidays, CATA, RD InterBox Trans Kft., Hyundai Hungary, Garzonszépítők Kft.Fotó: MGR Images

  Rally

 • 2018.08.02. 21:02
   Igazából egy verseny, a Velenje Rallye maradt ki számukra a Hyundai i20R5 magyar elfoglaltságai miatt, így jócskán lemaradva, a 11. helyről kezdik meg a felzárkózást a Mitropa Kupában. A hazai versenyen meg is van az esély erre, hiszen ismerik a Baranya Kupa pályáit.Várkonyi Szabolcs:Már régen volt, hogy ilyen sokáig nem ültem versenyautóban, így már nagyon várom a versenyt. Mivel itthon indulunk, legalább csak az autóra kell koncentrálnom, a pályákat jól ismerem, a tavalyi Mitsubishizés után csak a sebességi fokozatok lesznek mások. Sajnos, az előzetes hírek szerint nagyon gyér lesz a ... Gergely:A kihagyás nemcsak a versenyautózás élményének vágyát érősíti fel az emberben, hanem a bizonyítás vágyát is. Ez persze köszönhető a mostani ranglista helyünknek, nagyon kellenek a pontok. Szeretnék végre serleget szerezni a Hyundai-nak, mert ez eddig nem sikerült idén, no meg persze magunknak is. Éppen ezért a verseny előtti teszten sokat szeretnék menni, hogy még magabiztosabban álljunk a rajthoz. Remélem, a Baranya Kupán kiszámíthatóbbak leszünk, mint mostanában az időjárás.

  Rally

 • 2018.08.02. 09:21
  verseny, de leginkább, hogy a mostani jó formát megőrizhessük.Támogatóink segítségét köszönjük: Hetech Trend, Vasút Komplett, Droidx, GDP Guru, Autoflex Ker., Villumen, Airvent, Riwax, Di-Fer csoport, ZFW Hortiservice, Sütödetech, VPT Group, ATRA Kft., Sun&Fun Holidays, CATA, RD InterBox Trans Kft., Hyundai Hungary, Garzonszépítők Kft.

  Rally

 • 2018.05.15. 20:02
  Kft., Sun&Fun Holidays, CATA, RD InterBox Trans Kft., Hyundai Hungary, Garzonszépítők Kft.Fotó: MGR Images Végre száraz aszfalton is megkezdhette az ismerkedést a Várkonyi-Makai duó a Korda Racing által biztosított Hyundai i20 R5-el az Opatija Rallye-n, ahol az abszolút 8. és a Mitropa Kupa 4. helyén végeztek.

  Rally

 • 2018.05.04. 20:16
  Hyundai R5-e lesz, ami itthon bizonyította, hogy fel tudja venni a versenyt a Skodákkal, Fordokkal, csak a sofőrön múlik minden. Nagyon sok nevező várható, 10-15 R5-ös kocsival, itt debütál várhatóan a környék első NR4-es Polója, így nagy csata várható, de én ezt szeretem, így tudom felmérni, hogy hogy állunk, ha meg vannak a megfelelő ellenfelek. Nehéz lesz megismételni a tavalyi összetett 5. és Mitropa 2. helyünket, de ez a cél, aztán meglátjuk mi lesz. Az időjárás azért itt is megviccelhet mindenkit, hisz a nagy hegyek miatt bármikor jöhet egy zápor, ami megkeverheti az állást és nehezítheti a ... gumiválasztást.Makai Gergely:Opátija valóban az egyik favoritom, jók a pályák, nagyon tetszik a ritmusa.Tavaly meglehetősen jól szerepeltünk ezen a versenyen, de idén megpróbálunk még jobban sietni! Remélem, az autót végre teljesen száraz körülmények között is kipróbálhatjuk és tudunk fokozatosan gyorsulni. Mint az előző versenyünk előtt, most is a WRC tengerentúli futamáról fogok beesni a navigátor ülésbe, de ez most sem fog hátráltatni.A Mitropa Cup értékelésben nagyon szeretnénk ismét dobogón végezni, ehhez a lehető leggyorsabban és legpontosabban kell mennünk a Hyundai  ... ;i20 R5 versenyautónkkal.Az útvonal lapon csak minimális változás lett, szóval ismerős pályák lesznek számunkra, már csak az időjárásnak kell végre egyszer a naposabb oldalát mutatnia! Ja, igen, Argentínában éppen esik!Támogatóink segítségét köszönjük: Hetech Trend, Vasút Komplett, Droidx, GDP Guru, Autoflex Ker., Villumen, Airvent, Riwax, Di-Fer csoport, ZFW Hortiservice, Sütödetech, VPT Group, ATRA Kft., Sun&Fun Holidays, CATA, RD InterBox Trans Kft., Hyundai Hungary, Garzonszépítők Kft.

  Rally

 • 2018.03.22. 16:26
  már alkalmatlan volt a pálya, de az osztrák rendezőket ez nagyon nem érdekelte. Öt perccel a mi rajtunk előtt elkezdett szakadni a hó a sötétben, így a lámpasorral semmit nem láttunk és a Hyundai-on úgy van megoldva, hogy vagy csak tompított van, vagy minden lámpa ég. Ha felkapcsoltam, azért nem volt jó, ha le, akkor azért, így csak ezen az egy gyorson, a 10 km-en 2 percet vesztettünk azokhoz képest, akiknek még „csak” az eső esett. Meg is látszott, hogy mindenki, aki a környékünkön rajtolt, hasonló időket ment, egyszerűen 20-al sem láttam, hogy hol az út. Azért sokat tanultunk az autóról és már ... gyorsasági szakaszt Én is szívesen elfelejteném, mert a sötétben, szakadó hóban szinte semmit nem láttunk, hiába játszottunk a lehetőségekkel. Ugyanakkor tagadhatatlan, hogy igazi rallyként éltem meg Rebenland-ot, a hosszú szakaszok felhozták a tavalyi emlékeket, rengeteg kanyarral, amennyi Magyarországon összesen nincs, és sokkal jobban érzem magaménak a feladatomat, mint egy éve. Sokkal nyugodtabb és összeszedettebb volt a munkám, talán most mondhatom el magamról, hogy navigátor lettem.A Hyundai i20 R5 azért lassanként csak megmutatja, mit tud így is: számunkra nem csak külsőleg vonzó, hanem egyben ... tökéletes is. Várjuk a májusi folytatást Opatijában, tényleg ki szeretnénk használni a versenyautó adta lehetőségeinket, így nagyon reméljük, hogy a nap most már megmutatja erejét és száraz időt szán nekünk.Támogatóink segítségét köszönjük: Hetech Trend, Vasút Komplett, Droidx, GDP Guru, Autoflex Ker., Villumen, Airvent, Carwax, Di-Fer csoport, ZFW Hortiservice, Sütödetech, VPT Group, ATRA Kft., Sun&Fun Holidays, CATA, RD InterBox Trans Kft., Hyundai Hungary, Garzonszépítők Kft.Fotó: Ritmus ASE- Hajósi Miklós - Mindhárom úriembert a pokolba kívánja a Ritmus Ase párosa, akik nagyon nem akarják megkönnyíteni a Hyundai i20 R5-el való ismerkedést, hisz a 2 héttel ezelőtti versenyhez hasonlóan ismét extrém saras, havas, esős és 0 fok körüli időben került sor a 7. Rebenland Rallye-ra, a Mitropa Kupa első 2018-as versenyére. 

  Rally

 • 2018.03.14. 20:27
  Mitropa Kupán belül van nemzetek harca is. A Hyundai i20 R5 remek, csak nekem kell hozzászoknom. Mindenesetre nagyon várom a versenyt, ami az egyik nagy kedvencem a Mitropa versenyei közül. Az elsődleges elvárásom a Mitropa első 3-ban végezni, de jó lenne a top 10-ben is az összetettben.Makai Gergely:Nagyon várom a versenyt, végre idén nem minden új, hanem ismerős helyekre megyünk, ez mindenképpen megkönnyíti a helyzetünket akkor is, ha az autó új számunkra. Már a múlt heti versenyem sem izgultam, nem úgy, mint tavaly, szinte minden verseny előtt, sokkal magabiztosabban állok a navigáláshoz, remélem ... ez látszani fog a teljesítményünkön. A pályák szenzációsak, a mezőny és az autónk úgyszintén, már csak az időjárásnak kéne hozzátennie a magáét ahhoz, hogy ismét egy remek verseny legyen a Rebenland Rallye és a tavalyinál is jobb összetettbeli eredménnyel kezdjük az évet.Támogatóink segítségét köszönjük: Hetech Trend, Vasút Komplett, Droidx, GDP Guru, Autoflex Ker., Villumen, Airvent, Carwax, Di-Fer csoport, ZFW Hortiservice, Sütödetech, VPT Group, ATRA Kft., Sun&Fun Holidays, CATA, RD InterBox Trans Kft., Hyundai Hungary, Garzonszépítők Kft.Fotó: Ritmus ASE- Hajósi Miklós - A múlt heti, nagyon nehéz, téli körülmények után, remélhetőleg valamennyivel kedvezőbb időben, egy nagyon kemény mezőnyben kell helytállnia a Várkonyi-Makai Hyundai i20 R5 triónak a 7. Rebenland Rallye-n, ami a Mitropa Kupa 2018-as első állomása egyben.

  Rally

 • 2018.03.06. 11:41
  Gergely:Felkészülési versenynek szántuk a horvát bajnokság idei első versenyét, a Kumrovec rally-t. Az időjárás mondhatni megtréfálta a résztvevőket, havas, vizes, csúszós pályával kellett megbirkóznia a résztvevőknek! Arra mindenképp jó volt, hogy újra ültünk az aszfalton még számunkra új Hyundai i20 R5-ben. A versenyt a 7. helyen fejeztük be, tesztelési céllal vágtunk neki, a jövőhéten megrendezésre kerülő Rebenland Rallyra, ami a Mitropa Cup első állomása! Nekem a kettő között van még egy Mexicói kiruccanásom a világbajnokságra, ahol ismét fotózok, majd gyakorlatilag egyből indulunk ausztriába!Reméljük ott ... már szép idő fogad minket! Támogatóink segítségét köszönjük: Hetech Trend, Vasút Komplett, Droidx, GDP Guru, Autoflex Ker., Villumen, Airvent, Carwax, Di-Fer csoport, ZFW Hortiservice, Sütödetech, VPT Group, ATRA Kft., Sun&Fun Holidays, CATA, RD InterBox Trans Kft., Hyundai Hungary, Garzonszépítők Kft.Fotó: Ritmus ASE- Hajósi Miklós - Az abszolút 7. helyen fejezte be a 7. Kumrovec Rallye-t a Várkonyi-Makai kettős, aki első versenyét teljesítette „aszfalton” a Hyundai i20 R5-el.

  Rally

 • 2018.03.02. 22:52
  aszfalton még nem mentem a R5-el. Természetesen tesztelünk előtte, de nem valószínű, hogy tudunk hasonló körülményeket produkálni, mint amik kint várnak ránk. Mindenesetre nagyon várjuk a debütálásunkat R5-el. Már lassan 3 hónapja nem ültünk versenyautóban, nagyon hiányzik már a közeg mindkettőnknek. Makai Gergely:Hétvégén megkezdjük a 2018-as szezont az új Hyundai i20 R5 versenyautóval.Fantasztikus, hogy egy ilyen komoly technikával és háttérrel vehetünk részt a versenyeken, köszönjük partnereinknek a bizalmat!A Kumrovec Rally remélhetőleg egy jó felkészülési verseny lesz számunkra. Szeretnénk az ... autóval aszfalton barátkozni és picit állítgatni is Rebenland Rally előtt.Nagyon várjuk már a hétvégét, ha tehetitek látogassatok meg minket, de ha most nem tudtok, akkor kövessetek minket a facebook és youtube csatornánkon! Támogatóink segítségét köszönjük: Hetech Trend, Vasút Komplett, Droidx, GDP Guru, Autoflex Ker., Villumen, Airvent, Carwax, Di-Fer csoport, ZFW Hortiservice, Sütödetech, VPT Group, ATRA Kft., Sun&Fun Holidays, CATA, RD InterBox Trans Kft., Hyundai Hungary.Fotó: Ritmus ASE- Hajósi Miklós - Az egész éves versenyszezonnak egy Hyundai i20 R5-el vág neki a Ritmus ASE párosa, Várkonyi Szabolcs, Makai Gergellyel az oldalán, aki tavaly debütált a navigátori székben fotós pályafutása mellett.

  Rally

 • 2017.12.18. 12:48
  Sikeresen teljesítette Várkonyi Szabolcs és Várkonyi-Cser Mónika a 21. Mikulás Rallye-t a Hyundai I20 R5-el.

  Rally

 • 2017.12.07. 09:08
  , hogy minél jobban beállíthassuk a vadonatúj fejlesztésű futóművet.Várkonyi-Cser Mónika:Minthogy két éve nem versenyeztem, én aztán igazán nagyom várom a versenyt, az meg, hogy egy Hyundai R5-el térhetek vissza, azt hiszem álmaim netovábbja. Izgulok természetesen, bár a navigálás is olyan, mint a biciklizés, nem lehet elfelejteni. Szerencsére navigátori szemszögből nem annyira nehezek a veszprémi pályák, remélem nem fog rajtam múlni semmi. A teszten nem biztos, hogy részt tudok venni, így lehet, csak a versenyen ülök be először, kicsit még izgalmasabbé téve a dolgot. Remélem az időjárás kegyes Ismét a Hyundai i20 R5-el áll csatasorba a Ritmus ASE, azonban a navigátor ülésben ideiglenes változás lesz, ugyanis Várkonyi Szabolcs ismét a feleségével, Várkonyi-Cser Mónikával az oldalán áll rajthoz a 21. Mikulás Rallye-n, míg Makai Gergely most koordinátorként, illetve fő szakmájában, fotósként segíti a csapatot.

  Rally, Mikulás Rallye

 • 2017.11.29. 09:32
  sebességi fokozatokra, szinte mindenhol eggyel a Mitsubishi fokozatok alatt kell menni. Mindenkinek köszönjük, aki hozzásegített ehhez az élményhez, különösképpen a Korda Racingnek. Folytatás a Mikulás Rallye-n alig két hét múlva!!Makai Gergely:Hihetetlen. Talán ezzel az egy szóval lehetne kifejezni azt, hogy milyen volt az első benyomásunk a Hyundai i20 R5-ről. Kíváncsi voltam, hogy mennyi idő kell majd nekünk "belakni" az autót, de ez a lehetőségekhez képest hamar ment. Türelmesnek kell lennünk, ahogy Korda Erik is mondta, ezt fel kell építeni, lépésről lépésre. A shakedownon nem csak az autó, de a ... gumi is újdonság volt számunkra, a DMACK márkának szavaztunk bizalmat, ami nagyon jól működött a száraz időben!A versenyre megérkezett az eső, ezért a pálya erősen saras és ázott volt, talán könnyebb dolgunk lett volna szárazon, de így sem panaszkodunk! Voltak apróbb hibák, de azt gondolom ezt a versenyt az ismerkedésre szántuk, ami az abszolút 6. hely tekintetében nem is rossz eredmény! Jöhet a kérdés, Hyundai i20 R5? A válaszom: YES PLEASE!Támogatóink segítségét köszönjük: Hetech Trend, Vasút Komplett, Droidx, GDP Guru, Autoflex Ker., Villumen, Airvent, Carwax, Di-Fer csoport, ZFW

  Rally

 • 2014.11.07. 16:11
  Az új szabályok – a károgások ellenére – bejöttek, és az autógyárak nyitnak a WRC felé. A VW hosszabbított, a Hyundai is hosszútávra tervez, és sorra érkeznek a további jelentkezők. Most épp a WRC Császára lebegtette meg, hogyan is festene versenygépük, melyet 2015-től vetnének be. Igen, a Subaru-ról beszélünk!Azt egyelőre még nem tudni, hogy a háttérben folyó munkálatok hol tartanak, de az a kép alapján is kiderül, hogy a “kicsike” elkészítésében továbbra is a legendás David Richards és csapata a Prodrive tevékenykedik. A japánok nem aprózzák el, hiszen a Toyota már a kész gépet teszteli

  WRC

 • 2014.10.31. 11:27
  A Hyundai Shell World Rally Team értékes információkat a szezon utolsó aszfaltos futamán. A csapat Hyundai i20 WRC-je folyamatosan fejlődik. Dani Sordo ás Thierry Neuville az zárónapo a negyedik és a hatodik helyről kezdték, majd nagy csatákban az ötödik és a hatodik helyen fejezték be.Hayden Paddon pályafutása első szakaszgyőzelmét aratta és szezonja egyetlen aszfaltos futamán a kilencedik helyen zárt.A Hyundai Shell World Rally Team elérte elsődleges célját az 50. RallyRACC-Rally de Espana futamán, ugyanis mindhárom autója az első tízben végzett és értékes tapasztalatokkal zárta a ... futamot.A csapat pilótái a nyitónapon két szakaszgyőzelmet is arattak és megszilárdították a pozícióikat a hétvége során. A futam alatt a csapat folyamatosan finomította a Hyundai i20 WRC beállításait a szűk aszfaltos Costa Daurada szakaszain.A Hyundai első alkalommal vett részt kevert felszínű WRC futamon, amely végig komoly kihívások elé állította a Hyundai Shell World Rally Team-et. Két szakaszgyőzelmet aratott a csapat pénteken. Az elsőt Hayden Paddon szerezte meg az SS3 szakaszon, míg  a másodikat Thierry Neuville érte el az  SS6 gyorson. Neuville egy szakasz erejéig vezette az ... összetettet is. A csapat pilótái remek tempóban autóztak ekkor. A szombati és vasárnapi aszfaltos szakaszokon a beállításokra összpontosított, amelyek az autó egyensúlyt javították, a kanyargós és az abroncsokat komolyan igénybevevő aszfaltos szakaszokon.Dani Sordo (# 8 Hyundai i20 WRC, navigátor: Marc Marti) óriási csatában volt a zárónapon Mads Ostberggel a negyedik helyért. A Hyundai Shell World Rally Team pilótájának végül be kellett érnie az ötödik hellyel, 8.9 másodperccel lemaradva norvég riválisa mögött, így Sordo harmadik alkalommal finiselt a legjobb ötben. Saját, szenvedélyes szurkolói előtt ... autózhatott Sordo, korábbi tapasztalatainak köszönhetően nagyrészt problémamentesen és egyenletesen.Sordo: Keményen nyomtam az egész hétvége alatt. Az ötödik hellyel nem vagyok elégedett, az autó megbízható teljesítményével viszont igen. Sokat tanultunk az autó egyensúlyával kapcsolatban, miközben rengeteg hasznos információt gyűjtöttünk, amelyek segítik majd az aszfaltos teljesítményünket. Idén harmadik alkalommal sikerült a legjobb ötben zárni, ami nem rossz egy fiatal csapat számára. Köszönet a szurkolóimnak, akik minden szakaszon frenetikusan támogattak.Thierry Neuville (#7 Hyundai i20 WRC ... jártunk Spanyolországban, folyamatosan finomítottuk a beállításainkat, aminek köszönhetően, összességében jól haladunk. Alig várom, hogy elkezdjünk a felkészülést a Wales Rally GB futamára.Hayden Paddon (# 20 Hyundai i20 WRC, navigátor: John Kennard) a kilencedik helyen zárta futamot, úgy, hogy eddig mindössze csak a tavalyi spanyol futamon indult aszfalton. A futam emlékezetesen indult a 27 éves új-zélandi pilóta számára ugyanis a pénteki murvás nyitónapon pályafutása első szakaszgyőzelmét aratta a harmadik szakaszon.Paddon: Összességében pozitívan zártuk a versenyt. Sikerült az első A Hyundai Shell World Rally Team mindhárom autója az első tízben végzett az 50. RallyRACC-Rally de Espana futamán.Hyundai i20 WRC

  WRC

 • 2014.10.20. 14:54
  mögöttük jövők számára, ami különösen nehéz lesz a versenyhétvégére jósolt száraz időjárási körülmények között.Még két futam hátravan az idei Rali Világbajnokságból, de a Hyundai elkezdte tesztelni az i20-as új verzióját. Még júliusban az a hír járta, hogy a Hyundai új autója nem lesz kész a 2015-ös szezonkezdetre, de ennek ellentmond a szinte teljesen új autó őszi tesztje. A francia Bryan Bouffier ülhetett be az autóba Németországban, ahol a rendszereket próbálta ki és fontos információkat gyűjtött a következő fejlesztési tesztekre. A Hyundai emellett még arra készül, hogy hamarosan bejelenti jövő ... . Thierry Neuville (BEL)Hyundai WRT  83 pont6. Kris Meeke (GBR)Citroën WRT  82 pont7. Mads Östberg (NOR)Citroën WRT  80 pont8. Elfyn Evans (GBR)M-Sport WRT  71 pont9. Martin Prokop (CZE)Jipocar Czech National Team  38 pont10. Dani Sordo (ESP)Hyundai WRT  30 pontGyártók1. Volkswagen Motorsport 373 pont2. Citroën WRT 175 pont3. M-Sport WRT 164 pont4. Hyundai WRT 157 pont5. Volkswagen Motorsport 2 127 pont6. Jipocar Czech National Team  41 pont7. RK M-Sport WRT  25 pont8. Hyundai Motorsport N  24 pontForrás: Amber PR

  Rally

 • 2014.10.15. 13:40
  ezzel a regnáló világbajnok. Ha csak azért teszik, hogy a hátrányban lévőket felhozzák, akkor az egésznek semmi köze a sporthoz. Mindig is volt egy uralkodó csapat a bajnokságban. Azt leszámítva, hogy mi nyerünk a legtöbbször, köztem és a csapattársam között a difi igencsak karcsú – folytatta így Ogier.A világelső a szabályvoltoztatások mellett még a szerződés hosszabbításával is kénytelen törődni, már csak azért is mert a háttérben megy az udvarlás. A Hyundai konkrét ajánlattal kereste meg Ogier-t, és szeretnék ha már 2015-től a náluk versenyezne a jelenleg még “csak” egyszeres ... világbajnok.Még van egy pár kérdés amit meg kell válaszolni, de igazából ez már csak idő kérdése. Polo WRC-vel versenyzek és a jövőben is azzal fogok – zárta le ezzel a találgatásokat Ogier.Ezek a pletykák nem alaptalanok voltak hiszen a Hyundai kész szerződés tervezetet mutatott Ogier-nek, ahol viszont olyan kitétel is volt az apró betűs részben, hogy a koreai csapatnál továbbra is Neuville lenne az első számú pilóta.Hyundai WRC Volkswagen Polo

  ORB, Rallye2, Historic

Előző 1 / 2 Következő