System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object. at SimpleAdserver.AspNetClient.SimpleAdserverClient.GetZoneContent(Int64 zoneId, String contentTemplate, String emptyTemplate)

Keresés

Találatok száma: 1
Előző 1 / 1 Következő
  • 2015.03.27. 15:09
    véletlenül a rendezvény nevében is jelzik - mindent megtesz majd, hogy szeptember első hétvégéjén igazi fesztivál hangulatot varázsoljon a mogyoródi versenypályára és környékére. A versenyfutamokat kiegészítő programok csúcspontja vitathatatlanul Ákos szombat esti koncertje lesz, ahol hasonlóan hatalmas erők és energiák szabadulnak fel a színpadon, mint amikor a Truck Race versenygépek mezőnye a rajtot követően vágtat a versenypálya első kanyarja felé. Ákos 2015-ös programsorozatának a Hungaroring lesz az egyik igazán különleges állomása. A Truck Fest mindkét napján a nagy koncerten kívül még számos ... belépőjegyként is funkcionál. Vagyis meglehetősen kedvező áron lehet most két élményhez is jutni!Jegyek megvásárolhatóak a gpticketshop.hu és az akos.hu weboldalon keresztül.A szervezők ígérik, hogy a versenyhétvégével kapcsolatos minden fontos hírről, eseményről tájékoztatják majd a szurkolókat.A Truck Fest helyszíni jegyvásárlási lehetőséggel jelen lesz a Hungaroring minden fontos eseményén, mint például a Nagy Futamon május 1.-én, a WTCC és a RedBull Air Race versenyhétvégéin, valamint több más kiemelkedő hazai sporteseményen is. ... Már a versenysorozat nagy járművei is gondoskodnak a nem mindennapi látványról, hiszen ez alkalommal több tonnás, több mint ezer lóerős versenygépek feszülnek majd egymásnak a pályán úgy, ahogyan máskor a Forma1 könnyű és karcsú versenyautói. Mint az köztudott, ebben a sportágban hétvégenként 4 versenyfutam kerül megrendezésre, ami a nézők szempontjából extra élményeket nyújt, minden más autóversenyhez képest.Hab a tortán, hogy végre hazai pályán szurkolhatunk a magyar csapat Európa Bajnoki címvédő versenyzőjének, Kiss Norbertnek.A futamot szervező Truck Race Promotion Kft. - ahogy azt nem IGAZÁN nagy verseny, IGAZÁN nagy fesztivál a HungaroringenÁkos - koncert szeptemberben az I. Hungarian Truck Fest szombat estéjénA huszonöt év után, 2015. szeptember 5 - 6. között, a Truck Race Promotions Kft. jóvoltából a Hungaroringre visszatérő FIA Truck Race Európa Bajnoki futam versenyhétvégéje jóval több lesz, mint egy hagyományos autóverseny!Hungarian Truck Fest

    Hungarian Truck Fest

Előző 1 / 1 Következő
System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object. at SimpleAdserver.AspNetClient.SimpleAdserverClient.GetZoneContent(Int64 zoneId, String contentTemplate, String emptyTemplate)