Keresés

Találatok száma: 240
Előző 3 / 12 Következő
 • 2019.08.24. 15:41
  Szőke András és Szőke Nikolett sikeresen abszolválta a Bányásznapi Oroszlány Rallye-t, végre elérték céljukat; sikerült a Honda-val átgurulni a céldobogón!

  Rallysprint

 • 2017.06.13. 17:21
  32. FUCHS Rally 2017Juhász Csaba - Juhász IstvánHonda Civic Type RJuhász-Média Kft.Az autó és a pályák ismerősek voltak számotokra. Az időjárás is kegyes volt, igaz te esőért imádkoztál a verseny előtti napokban. Keskeny pályák, kihordások, és tíz gyors várt rátok 105 kilométerével. Miként is sikerült az egy napba sűrített versenyt teljesítenetek, voltak-e kalandjaitok, a Honda jól működött-e alattatok, mely szakaszok jöttek be nektek, és melyet is felejtenétek el, a városi bálakerülgetés (Super Special) hogy feküdt a Hondának?- Valóban ismertem ezeket a pályákat, tavaly is ebben a verzióban Interjú Juhász Csaba rally versenyzővel. A hétvégén a 32. FUCHS Velenje Rally-n vettél részt Juhász Pisti navigálásával és egy Honda Civic Type R R3asversenyautóval.

  Rally

 • 2016.10.01. 20:33
  hibátlanul működik, jelenleg az MNASZ OB-t vezetem, most fog kiderülni, hogy sikerül e tartanom az előnyöm. Kemény autók az ellenfeleim. Dragracing.hu kupában 2. helyen állok, ott is szoros a verseny.Mi alapján lettél gyorsulási autóversenyző?- Első autómként vettem meg a "Cuki-t" (így hívják :D) 2012-ben. Abban az évben voltam Lacházán évadzáró Honda találkozón, ahol először indultam gyorsulási versenyen. Már akkor megfogott ez a fajta verseny. A hondás srácok is jártak ki versenyekre, valamit mindig alakítgattak az autójukon, és én is kedvet kaptam hozzá. Belevittek a rosszba. Következő ... GT28-as Garrett turbóval. Kapcsolható a turbónyomásom, versenyen 1.5 bar a max, ezen a nyomáson kb 300 lóerő, de padon nem volt mérve még.. A motoromat HHC Kiss Gyuriék csinálták. Kinek is és miért ajánlod a dragracing.hu-s gyorsulasi versenyeket?- A gyorsulási versenyeket ajánlom a páromnak, és anyukámnak, akik mindenben, és mindenkor támogattak és támogatnak az év során.Szurkoljunk közösen Fabók Fanninak Nemzetközi Évadzáró Honda Találkozó + Évadzáró Gyorsulási versenyen 2016.10.1-2.-án Kiskunlacházán!- Hajósi Miklós -www.hajoka.hu Nemzetközi Évadzáró Honda Találkozó + Évadzáró Gyorsulási verseny 2016.10.1-2. Kiskunlacháza!Fabók Fanni gyorsulási autóversenyzőt kérdezem, az október első hétvégéjén megrendezésre kerülő dragracing.hu-s gyorsulási verseny előtt.

  Drag, Gyorsulás

 • 2016.09.30. 23:29
  szlalom sorozatban versenyeztem, ahol a kis AutoBianchival  sok verseny tapasztalatot szereztem.2011-ben az OSZAK kupasorozatban tovább tanultam az autóversenyzést. A kezdet nehéz volt, mivel sok technikai gondunk volt az autóval . Ezért az éves bajnokságban junior kategóriában hatodik helyen végeztem.Év végén hoztuk meg azt a döntést, hogy autót váltunk. Apának a Honda Civic 1.6 Vti versenyautójával kezdtem a következő szezont.2012-es év sikeres volt, mivel teljes szezont mentünk a Hondával. Év végén az OSZAK-ban már második lettem junior kategóriában.2013-as év is ugyanígy kezdődött ... Hungaroringen volt augusztus végén a Kamion Európa Bajnokság és Blancpain GT Series betét futamaként.Az időmérőn sikerült a leggyorsabb kört teljesítenem és az első futam itt is rajt-cél győzelemmel zárult az 1.3-as kategóriában.A második és harmadik futamon több csatába kerültem és a sérült autóval csak a negyedik helyre sikerült bejönnöm. Ezúton szeretnék köszönetet mondani a GFS Racing Team-nak és Burkos Egonnak.Szlalom verseny lesz október másodikán Kiskunlacházán. Milyen autóval fogsz rajta indulni és mit tudhatunk róla?- A jól bevált Honda Civic-el fogok indulni, ami lassan már kifejezetten szlalom Nemzetközi Évadzáró Honda Találkozó + Évadzáró Gyorsulási verseny + Szlalomverseny 2016.10.1-2. Kiskunlacháza!Ifj. Hefler Róbert autóversenyzőt kérdezem, az október első hétvégéjén megrendezésre kerülő 12. Dragracing Kupa szlalomverseny előtt.

  Szlalom, Autós Gyorsasági

 • 2016.09.16. 22:07
  Még ki sem hűlt szinte a Honda motorja, máris újabb bevetésen vesz rész vele a Juhász - Juhász rally páros.Csabát régen láttuk már csapatni Salgótarján és környékén, most a Salgó 2016 a Grepton Kupáért Rally-n láthatjuk őt.

  Rally

 • 2016.04.22. 21:31
  Lavanttal Rallye 2016.04.08-09.Juhász Csaba - Juhász IstvánJuhász Média Kft  - Honda Civic TypeRInterjú Juhász Csaba autóversenyzővel az ausztriai verseny után.Kedves Csaba!

  Rally, Lavanttal Rallye

 • 2015.07.17. 21:02
  nyomni és megpróbálunk a leggyorsabbak lenni. Új hátsó futóművet és kormányművet kapott a Honda, amitől elvileg gyorsabbak lehetünk. Ezt azért szeretnénk kipróbálni, ha már ilyen csodálatos környezetben versenyezhetünk.Köszönjük Partnereink segítségét!www.infovaros.hu,  Tiszaújváros Transz. Phobex Kft. Mfactory. Spoonsports. Mugen - Power. Bio Balls Hungary Kft. Dynea Kft. Mahiti Kft. DDZ MED Kft. Komplex - D, ML-Log Kft. POP Kft. Eastjob. Mihidra Kft. Pikktel Kft. Zsoma-Ker Kft. Öko Transz. Kartel 97Bt. Bezama Kft. Adó-Dó Plusz Kft., Product T-Pride Kft., R A hétvégén testvéreddel Zsoltival, a Mátra Rallyn veszel részt a Honda Civic FD2 társaságában.Ezen a rallysprinten 4x8,42 km kell megtennetek minél rövidebb idő alatt, a Mátraszentimre - Mátrakeresztes szakaszon.

  Rallysprint

 • 2015.06.09. 20:00
  állni a következő Mitropa futamon. Egyelőre még nem tudjuk az autó típusát, mert tudomásunk szerint a Megane-t egy másik páros is szeretné kibérelni erre a versenyre. Mi a Honda teljesítményével is meg vagyunk elégedve, de természetesen a Megane-nal előrébb tudnánk végezni.Köszönjük Partnereink segítségét!www.infovaros.hu,  Tiszaújváros Transz. Phobex Kft. Mfactory. Spoonsports. Mugen - Power. Bio Balls Hungary Kft. Dynea Kft. Mahiti Kft. DDZ MED Kft. Komplex - D, ML-Log Kft. POP Kft. Eastjob. Mihidra Kft. Pikktel Kft. Zsoma-Ker Kft. Öko Transz. Kartel 97Bt Interjú Juhász Csabával.Egy sikeres Saturnus Rally-n vagy túl testvéreddel, Zsoltival.Az A7 kategóriában sikerült győzedelmeskednetek a Honda Civic Type R versenyautótokkal a Saturnus Rally-n.

  Rally

 • 2014.09.30. 18:50
  Október 5-én a Hungaroring területe ad ismét otthont Hungaroring Extreme Technical Weekend + Szallerbeck Évadzáró Honda Találkozónak.Interjú Kovács Szabolcs Dragversenyzővel.

  Gyorsulási

 • 2014.09.17. 13:35
  Kondella Péter: Minden kezdet nehéz – és számunkra a Kassa Rally is igen nehezen kezdődött. Több olyan helyzetünk is adódott a szeptember 5-7-ei hétvégén, amivel eddig nem volt gondunk, így gyorsan kellett rá megoldást találnunk. Példának okáért az első két gyorsasági szakaszon nem volt hangosításunk. A második szakaszon 70%-ban arra kellett hagyatkoznom, amit éppen láttam, nem igazán hallottam, mit mondott Arnold, hiába próbálta hangosabban közölni az információkat. A futam előtt egy nagyobb újításon ment keresztül a Honda, többek között a gátlón is puhítottunk. Sajnos a megfelelő futómű ... köszönjük az együttműködést: AVANZO-TRADE Kft. – The Body Shop; Ecoffice Technology Kft. – Sigillanda, PaperCut; EGROKORR Festékipari Zrt.; ExcelIT Informatikai Szolgáltató és Tanácsadó Kft.; Evolution Consulting Képzési és Tanácsadó Kft.; FPO Hungary Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. – Ozone, Gaming Gear; BEASTvision; GLOBAL-UNION Irodatechnikai Kft.; HETECH TREND; Honda ÉLES; Innovitas Közhasznú Kft.; KYOCERA – The new value frontier; Laurus-Consulting Szolgáltató Kft. – CORTESIA GROUP; MICRO-TOP Távközlési Kivitelező és Tervező Kft.; Olasz és Társai Bt.; Pannon Tobacco Kft.; PWENT Kereskedelmi és SOLID RACING TEAM – 40. Rally Košice – Kassa Rally, 2014. szeptember 5-7.Kondella Péter – Szilassy Arnold, Honda Civic Type RA Kondella Péter – Szilassy Arnold párostól elvárt eredmény a 40. Kassa Rallyn is megszületett. A SOLID Racing Team Honda Civic Type-R-rel versenyző alakulata a rallye mezőny abszolút értékelésében az 5. helyet szerezte meg, míg az N csoportban és az N3 kategóriában ismét győzelmet aratott. Kondelláék szívébe azonban nem nagyon lopta be magát a szlovák futam…

  ORB

 • 2014.08.06. 13:55
  ; Honda ÉLES; Innovitas Közhasznú Kft.; KYOCERA – The new value frontier; Laurus-Consulting Szolgáltató Kft. – CORTESIA GROUP; MICRO-TOP Távközlési Kivitelező és Tervező Kft.; Olasz és Társai Bt.; Pannon Tobacco Kft.; PWENT Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. – MEZ-EXPRESSZ.HU, Termelői méz; Rowa Chemical Kft. – BLACKFAST; Truck Parts Impex Kft. – www.webkamion.hu; Visiophone Kft. – www.eropolis.hu; V4 Transport Szállítmányozási Kft.; Büttner Kft.- Horváth Judit - SOLID RACING TEAM – STEFANI Baranya Kupa 2014Kondella Péter – Szilassy Arnold, Honda Civic Type RIgen nagyot dobbantott a júniusi Székesfehérvár Rallyen Kondella Péter és Szilassy Arnold azzal, hogy rallye2-es debütálásuk során rögtön megnyerték az N csoportot és az N/3 kategóriát. A SOLID Racing Team Honda Civic Type-R-rel versenyző alakulata hozná ezt a „sikerformát” a következő megmérettetésre is, ami a STEFANI Baranya Kupa 2014 lesz.

  Rally2

 • 2014.04.17. 16:41
  Nem indult egyszerűen Kondella Péter és Szilassy Arnold ceredi hétvégéje. A Solid Racing Team duója lábon vitte le a versenyhelyszínre a Honda Civic Type R-t, mely útközben elkezdett „dadogni”. Sokáig fejtörést okozott, mi is állhat a probléma hátterében, de a hibát végül sikerült orvosolni. A tesztnek kikiáltott futam, a kezdeti nehézségek ellenére, nagyon jó hangulatban telt a csapatnál, s a páros jelentős tapasztalatokkal is gazdagodott.Kondella Péter: Pénteken, ahogy vittük le lábon a Hondát a verseny helyszínére, éreztük, hogy valami nem kerek. 4500-as fordulat fölött nem ment a kocsi SOLID RACING TEAM – MIDEX Cered RS, 2014. április 13.Kondella Péter – Szilassy Arnold, Honda Civic Type R

  Rallysprint

 • 2014.04.03. 20:12
  Interjú Tóth Józseffel az április 12-13-án megrendezésre kerülő, Szallerbeck Nemzetközi Évadnyitó Honda Találkozó + Drag Országos Bajnokság előtt.

  Drag

 • 2014.01.01. 15:43
  Juhász Csaba - Juhász ZsoltCar Tools Kft - Honda Civic Type RSzilveszter Rallye 2013.12.28-29.Beszélgetés Juhász Csaba autóversenyzővel, 2013 utolsó magyarországi autóversenye után.

  Amatőr rally

 • 2013.10.23. 22:54
  Juhász Csaba - Bencs GáborCar Tools Kft - Honda Civic Type RJuhász Csaba autóversenyzőt kérdem, a hétvégi Németországi Mitropa Rally Kupa előtt.A Mitropa Rallye Cup utolsó futamát rendezik meg most hétvégén, október 24-26-án Németországban. Most újra a Honda Civic Type R-el indulsz Bencs Gabival.

  Rally, ADAC 3-Städte-Rallye

 • 2013.10.01. 18:11
  kell látnom a végére megint neki lett igaza...      Köszönet a támogatóknak: Honda Hungary, Honda Racing, Hexacon Metrology, J.A.S. Motorsport, Service4you Hévíz Kft., Service4you Operation Kft., StreamNet Kft., MACMA, ICT Europa Tenderház Kft., ICT Europa Network Kft., City Inn Hotel, Budapest, Szinergia, Jatéknet.hu Kft., ams magazin, www.garazs.tv,  Eurosol – Honda Civic Type-R. Croatia Rally 2013, összefoglalóBessenyey Zoltán – Nyirfás „Yulianna”A hétvégi Horvát ralin, amely az Európa Bajnoki sorozat 10. futama volt, az Eurosol – Honda Civic Type-R csapat kettőse, Bessenyey Zoltán és Nyifrás Julianna újabb hatalmas lépést tettek a végső győzelem felé. 
 • 2013.09.02. 19:01
  dolgát, de pontosan érzi mikor kell hangosabban rászólnia a másikra, hogy nehogy baj legyen. Ebben Juli szerintem most a legjobb!     Köszönet a támogatóknak: Honda Hungary, Honda Racing, J.A.S. Motorsport, Service4you Hévíz Kft., Service4you Operation Kft., StreamNet Kft., MACMA, ICT Europa Tenderház Kft., ICT Europa Network Kft., City Inn Hotel, Budapest, Szinergia, Jatéknet.hu Kft., ams magazin, www.garazs.tv,  Eurosol – Honda Civic Type-RBarum Rally Zlín 2013, összefoglalóBessenyey Zoltán – Nyirfás „Yulianna”Egy újabb, semmihez nem foghatóan nehéz és küzdelmes versenyen van túl az Eurosol-Honda Civic Type-R csapat két versenyzője. Bessenyey Zoltán és Nyirfás Julianna hatodik idei ERC versenyüket újabb dobogós hellyel zárták, hiszen a 2WD értékelés 3. helyén futottak be, ezzel tovább növelték előnyüket a bajnoki tabellán.
 • 2013.08.22. 09:55
  Minden a terveink szerint alakult!Kondella Péter - Szilassy Arnold  Honda Civic Type-R - Tatabánya Rali.Petit kérdezem a sikeres verseny után.

  RTE, Rali Túra Bajnokság, Rallysprint

 • 2013.01.07. 19:17
  A Jänner Ralin a Honda Civic modellje 40, míg Bessenyey Zoltán pilóta 35 éves lett. Ennél azonban sokkal fontosabb, hogy a csapat élete első ERC futamán a 2WD bajnokság harmadik és a 2WD Team bajnokság első helyét szerezte meg.Bessenyey Zoltán: Azt hiszem életünk egyik legnehezebb versenyén vagyunk túl, de minden méter megérte. Nagyon boldog vagyok, hiszen életünk első ERC futamán sikerült harmadik helyen végeznünk a 2WD bajnokságban és megnyertük a 2WD csapat értékelést. Ez így kimondva is szép, de elérni ezt az eredményt nem volt könnyű feladat. Szinte minden szakaszon volt valami gondunk ... felmerült problémák alatt pszichológusként is jelen volt a kocsiban. Azt hiszem, hogy végig tudtuk csinálni ezt a futamot, nagyobb részben az Ő sikere.  Köszönet a támogatóknak: Honda Hungary, Honda Racing, J.A.S. Motorsport, Service4you Hévíz Kft., Service4you Operations Kft., StreamNet Kft., ICT Europa Tenderház Kft., ICT Europa Network Kft., City Inn Hotel, Budapest, Szinergia, ams magazin, www.garazs.tv,  Kettős születésnapot ünnepelhetett az Eurosol – Honda Civic Type-R csapat a 2013-as Rally Európa Bajnokság nyitófutamának végén.

  Rallye ERC

 • 2008.10.06.
  180LE Honda Civic Vti tipusú Rally1-es versenyautó, versenygumival, profi navigátorral.
Előző 3 / 12 Következő