System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object. at SimpleAdserver.AspNetClient.SimpleAdserverClient.GetZoneContent(Int64 zoneId, String contentTemplate, String emptyTemplate)

Keresés

Találatok száma: 29
Előző 1 / 2 Következő
 • 2017.04.12. 23:24
  Továbbra is Közép-Európa legerősebb bajnoksága a magyar, amely mellett nemzetközi sztárpilóták is itt lesznek a Húsvéti nyitányon!  Már csak az előnevezések alapján is több mint 130 pilóta várja a rajtot!Ha Húsvét, akkor RabócsiRing, immáron 20. alkalommal kerül megrendezésre a Szezonnyitó Rallycross Futam, amely mára már fogalommá vált az autósportot kedvelők körében. Aki volt már az tudja, aki nem, az most megtudhatja, hogy mi is vár rá pontosan ezen az őrült hétvégén. 100 % rallycross, egész napos kilincsre menő viadalok, családi programok és show elemek, amelyek most sem hiányoznak ... , Alois Höller, Spitzmüller Csabi, Kotán Peti, Vass Zoli, Mózer Attila vagy Papp Lajos, amely jelképezi, hogy hová is jutott a rallycross Magyarországon! KPT behúzta a Slovákiringi futamot, majd Barcelonában is diadalmaskodott az EB futamon, ahol a 2. helyet szerezte meg Anton Marklund mögött. Kárai egy dupla szaltóval nyitott, de így is döntőbe küzdötte magát, Pucher félelmetes Fordjával hozta a kötelezőt, hiszen másodikként ért célba a nyitó fordulón. Vass elképesztő rajtjaival riogatta a mezőnyt, Kotán pedig a veterán Forddal döntőbe verekedte magát. Ezen előzmények ismeretében várjuk a Húsvéti ... mezőnyében.SuperTouringCars +2000-ben Csendes Zsoltinak és a 400 lóerős Asconának szurkolhatunk majd elsősorban, míg a -2000-seknél Luiginak és Csirmaz Brúnónak lehet a legnagyobb esélye a „verhetetlen” cseh pilóta, Roman Castoral skalpjára. A kisebb kategóriák is tartogatnak meglepetéseket, új pilóták és új technikák érkeznek. Az Amatőr Versenysorozat népszerűsége töretlen, így a szintén népes mezőnyben számos visszatérő meglepetés névvel szolgálhatunk majd. Bár több mint 130 pilótát és technikát nehéz lenne felsorolni, de a nevezési lista magáért beszél, amely garanciája a húsvéti shownak!Tehát ha Húsvét, akkor 2017.04.16-04.17-én, azaz Húsvétkor nyitjuk a magyarországi rallycross szezont!

  Rallycross

 • 2016.04.10. 21:20
  Sajnos most nem termett babér neked sőt volt egy versenybaleseted is. A sikeres Slovakiaring után most egy fénysérült autót hoztatok haza kupa helyett. Mi is történt a Húsvéti Rabócsiringen, miként értékeled a versenyt?- Az első két előfutamon jól teljesítettem, és az időm alapján sikerült bejutnom az első hatba. Majd a harmadik előfutamban egy szerencsétlen versenybalesetben elvesztettem jó pozícióm, és így az elődöntőben nem tudtam feljutni a döntőbe. A Pünkösdi Rallycross versenyen sem lesztek kevesen a rajtrácson. Gondolom szeretnéd karcmentesen befejezni a versenyt. Miként kell vezetni Albrecht Patrik - Suzuki SwiftRallycross Országos BajnokságRabócsiring, 2016.03.27-28Villáminterjú Albrecht Patrikkal a Húsvéti RabócsiRingi Rallycross OB után.

  Rallycross

 • 2016.03.21. 12:28
  ?- Hagyományosan húsvét hétvégén Máriapócson várjuk a szurkolókat és a támogatókat.Reméljük, hogy az időjárás kegyes lesz a nézőkhöz és hozzánk és a húsvéti nyuszinak nem szánkón kell jönnie a versenyre.Máriapócson és az év többi versenyein nagyobb csapattal, több versenyzővel állunk rajthoz, de neveket még nem árulok el legyen ez meglepetés.  Támogatóim segítségét köszönöm!Legfőbb támogatóim: K.K. :-) és a barátaim, szerelőim, továbbá köszönöm a Persped, Green Work, Hunter Energy, Duna Italkereskedő Ház Kft., Ipszolg Kft., Woker Trade Kft., Miskolc Király Pince, Vescan Kft. segítségét!- Hajósi

  Rallycross

 • 2016.03.21. 12:23
  ) peches volt Szlovákiában, gyönyörű Evo 6-ja lángra kapott, de a hírek szerint itt lesz Húsvétkor, mint ahogy Vnoucsek Doki (Mitsubishi) és Hangodi Zoli (Nissan) is.         Super1600 kategóriában már mindenki nagyon várja a tavalyi év „Év Rallycross Versenyzőjét”, Szabó Krisztiánt (Skoda), aki minden idők legeredményesebb nemzetközi eredményét tudhatja magáénak. Kíváncsian várjuk, hogy profizmusa elég lesz e a számára az új pálya meghódítására. A tavalyi címvédő Szíjj Zsolt „Jolly” (Suzuki) óriási bukfenccel nyitotta a szezont, de reméljük a Húsvéti futamra ... Schadenhofer (VW Golf) rutinjával esélyesebbnek tekinthető, de bizonyára lesz beleszólása ebbe Csendes Zsoltnak (Opel Ascona) és idén profiként is bemutatkozó Tajmel Tibornak (BMW), a rallytúrák királyának is.SuperTouringcars -2000 kategóriában idén is nevezett a többszörös Európa Bajnok cseh pilóta Roman Castoral (Opel Astra), akinek a skalpjára Luigi (Ford Puma) már régóta pályázik és technikai újításának köszönhetően nem elképzelhetetlen, hogy Húsvétkor rég dédelgetett álma valóra válhat. Az élmezőnyhöz tartoznak még fiatal tehetségeink, Csirmaz Brúnó (Honda) és Góth Viktor (Opel Corsa) is, akiket ... szintén a dobogó esélyesek között várunk. Magyar Kupa mezőnye idén is kiélezett küzdelmeket ígér, Pleveisz Tamás (Suzuki), Lakatos Lénárd (Suzuki) és Perendy Peti (Suzuki) szlovákiaringi teljesítménye meggyőző volt, de nem ülhetnek ölbe tett kézzel, hiszen sokan pályáznak rajtuk kívül az első három helyre. A Suzuki Kupásoknál nagy meglepetésre Lakatos Dominika (Suzuki) ünnepelhetett, amíg az Astra Kupásoknál Szabolcs Robi (Opel astra) vitte a prímet az első futamon, de bőven vannak, akik a Húsvétot máshogy tervezik.         Az abszolút juniorok - azaz a ... szlovák versenyző Tomas Bagos (Fiat Punto) a legesélyesebb. DIV II. -2000-ben a drift király Zentai Sanyika (Ford)meggyőzően teljesít, de „kis Szamóca” Szabó Dénes (VW)is bajnoki címre hajt. DIV II. 2000+ kategóriában mindig kilincsre menő viadalokat láthattunk, itt lesz debreceni fenegyerek Taskó Rodrigó (BMW), a tavalyi bajnok G. Nagy Zoli(BMW)és a rutinos Béke Attila (BMW)is, akik gondoskodnak majd a Húsvéti hangulatról.Minden kategóriában nagy indulószám, és óriási csata várható, új technikákkal és régi arcokkal!   Mindezek garantálják a feledhetetlen szórakozást és várhatóan a régi szép ... időket idézik majd vissza!Jó szórakozást! Várunk mindenkit Húsvétkor!ProgramtervCEZ – Közép-Európa Bajnoki Rallycross Zóna BajnokságRNOB – Rallycross Nyílt Országos BajnokságOAB – Országos Amatőr Rallycross Bajnokság2016. március 27. vasárnap09: 00 –                     I. Edzés                                       2016.03.27-03.28-án, azaz Húsvétkor újabb rekordnevezéssel nyitjuk a szezont!A minden idők legerősebb magyar mezőnye mellett Közép-Európa top pilótái is Máriapócson folytatják az idényt.Már csak az előnevezések alapján is, közel 140 pilóta várja a rajtot!

  Rallycross

 • 2015.05.22. 18:23
  Hogy áll a Citroen Saxo, kész lesz a versenyre? A kocsit rögtön megjavítottuk a Húsvéti eset óta, de ott félünk vele indulni, mert nem volt jogos a kizárás. Nem mi voltunk a hibásak és nem akarjuk megint a kocsit megrongálni, mert a szlovák bajokságban még pontokat akarunk gyűjteni.Történt-e fejlesztés a Húsvéti verseny óta?A kocsiba be lett építve új sebváltó synchron nélküli, Beres Jozef-től így a kocsi sokkal gyorsabb. A kocsi teljesen másképp megy az új sebváltóval.Voltál-e esetleg tesztelni az autóddal valahol?- Múlt héten előfutottam, teszteltük Oždanban a kocsit, ez nálunk verseny a

  Rallycross

 • 2015.05.22. 18:21
  Mesélnél erről a hétvégéről?- A Húsvéti versenyhez annyit szeretnék hozzátenni, hogy még meg kell szokni az új autómat, mert egész más mint a Honda. A Skoda nem ment az én elképzelésem szerint, mert volt pár probléma vele. A sebesség váltón a kettest és a négyest nagyon nehéz volt berakni, azért startoltam ketessel. A verseny folyamán elkezdet csúszni a kuplungom és ezért mindig nehezebb és nehezebb volt a start. A döntőben volt egy kis szerencsém mert, Lukács Petinek elment a sebváltója és Roland Pisio is kieset. A döntőben a megismételt start után sikerült startolni az első pozícióról ... , viszont az első körnél defektet kaptam, de nem adtam fel, és így bedöcögtem harmadiknak. Mióta vagy rallycross versenyző? - A motoros sportokat motorkerékpárral kezdem 13 éves koromban. 20 éves koromban négy kerekre váltottam, autocross Ladára 2107, 1600 cm3. Egy évre rá már startoltam rallycross versenyen.2012-ben a Honda Civic-el nyertem is. Melyik kanyar a kedvenced a Rabócsiringen?- A kedvenc kanyarom a start előt az a gyors balos kanyar, mert az a legveszélyesebb, mert az autó lazán driftbe mehet. A húsvéti versenyen, főleg a döntőben, nem volt egyik kanyar sem a kedvencem  mert Interjú a Szlovák Tomas Bagos autóversenyzővel, a Pünkösdi Rallycross futam előtt.Május 24-25.-én Pünkösdkor a Máriapócsi Rabócsiringen szállsz újra harca a sporttársak ellen.De mielőtt ezzel kapcsolatban kérdeznélek, mesélnél a Húsvéti Rallycross Parádéról, ahol egy Skoda Felicia-val versenyeztél elég látványosan.

  Rallycross

 • 2015.05.22. 18:12
   De előtte mesélj, kérlek a Húsvéti győzelmedről. Miként élted meg, hogy sok év óta újra elővetted a Fiestát és meg sem álltál vele a dobogó legfelső fokáig?- Nagyon jó érzés volt újra beülni a kis Fiestába minden jól szuperált, kicsit izgultam hogyan tudom felvenni a versenyt a többiekkel, de szerencsére szépen alakult.  Ez a Húsvéti győzelem gondolom elég erőt ad a Pünkösdi rajthoz álláshoz neked. Történt-e fejlesztés azóta a Fiestán, illetve milyen paraméterekkel is rendelkezik?- Jó érzés felállni a dobogóra, de inkább az autósport, az autók, ami erőt ad. Ha tehetném, egész ... nap versenyautót hajtanék, a lényeg, hogy nyomhassam a gázt.A Fiestába egy RS2000 motor lett idén beszerelve, teljesen gyári állapotában, és nem tervezek fejlesztést rajta. Attila testvéred is rajthoz áll Pünkösdkor, neki technikai gondja akad Húsvétkor. Mi is volt az?- Ati sajnos kiesett az elődöntőben a váltóharang repedése/törése miatt, de természetesen megyünk mind a ketten hétvégén.A pályán ellenfelek, az életben testvérek vagytok. Hány éve is ültetek először Rallycross autóba?- A pályán és az életben is testvérek vagyunk, ezért próbálunk egymásra vigyázni a pályán is. Azt hiszem 1998

  Rallycross

 • 2015.05.22. 10:43
   Hogy áll a Honda CRX-el, kész lesz a versenyre?- Most, két nappal a verseny előtt kezdek rá esélyt látni, hogy el tudok indulni Pócson. A Húsvéti Rallycross futam után rögtön az M-Service műhelyében pakoltuk le az autót, hiszen az összetört végáttételt ki kellett cserélni. Úgy terveztük, ha már szerelünk, akkor nekiállunk, és rendbe rakjuk az első futóművet, ami mostanra olyan állapotban van a sok berheléstől, mint szegény Michael Jackson arca volt anno a városi legendák szerint.Szétszedés után derült ki, hogy nagyobb a baj, mint gondoltuk, ki kell cserélni szinte mindent, a ... bölcsőket, csonkállványt, féltengelyeket, kormányösszekötőket, féket, motortartó bakokat.Sajnos, az alkatrészek beszerzése nehezen ment, pár dolgot neten kell rendelni, ez időigényes, nem lett meg minden.Verseny előtti héten már látszott, hogy esélytelen lesz befejezni, el is keseredtem, de aztán elhatároztuk, hogy nem adjuk fel! Az M-Service csapata nekiállt, és két nap alatt visszapakolt mindent, úgy ahogy volt, újra szétszedték és újra összerakták a kocsi teljes elejét. Még egy futómű állítás, pár apróság, és jöhet Pócs! Történt-e fejlesztés a Húsvéti verseny óta?- Igen, némi ... visszafejlesztés. A lefogazott végáttétel helyett visszaraktuk a gyárit, ez hosszabb, ez előny lesz a rajtnál, hátrány máshol. Ezenkívül semmi, húsvét óta még nem is volt itthon az autó, igazából még lemosni és kitakarítani sem tudtam rendesen.Voltál-e esetleg tesztelni az autóddal valahol?- Neveztem a Hungaroringes Time Attackra, és szerettem volna elmenni Kunmadarasra, tesztelni az új futóművet és versenyezni egy jót. Mondanom sem kell, egyik sem jött össze. Különösen Kunmadaras hiányzott, a Kisújautó csapata mindig nagyon jó hangulatú versenyt rendez, nagyon szeretek oda járni, most csalódás volt, hogy ... nem jött össze. Milyen céllal vágsz neki a Pünkösdi Rallycross versenynek? - Nyerni szeretnék! A húsvéti döntő rajtjában történt váltóhalál miatt, különösen ki vagyok most már éhezve egy jó eredményre! Az a rajt egyébként igen érdekes volt, mikor megjöttek a Füredi videó külső felvételei, megnéztem vagy egy tucatszor, hogy mi is történt ott.Támogatóid?- Köszönöm a támogatást az M-Service-nek, azon belül is Mukinak, akinek csak azért kellett kétszer mondani, hogy szedje szét és rakja össze az autó elejét, mert kétszer is kellett szétszedni és összerakni.És természetesen köszönöm a

  Rallycross

 • 2015.04.23. 08:15
  Interjú Tóth Attila rallycross versenyzővel.Egy igen sikeres Rallycross verseny után vagy. Az "Új" autó jól muzsikált neked a Húsvéti Rallycross parádén a Rabócsiringen.

  Rallycross

 • 2015.04.02. 18:49
  , de ott amatőrben, ami egészen jól sikerült, hisz meg nyertük a kategóriát.Mennyire szeretnéd megszorongatni a kategóriatársaidat?- Hogy mennyire szeretném megszorongatni az ellenfeleket? Természetesen nagyon, de ahoz fel kell még nőni hisz nagyon sok jó pilóta és autó van most a mezőnyben. "Csendes Zsolt", "Peitler Zsolt", csak két név, de ott van hűn szeretett LUIGI is.Van-e kedvenc kanyarod?- Máriapócson minden kanyar a kedvencem hisz versenyezhetek rajta. Kiknek is tudnád ajánlani a húsvéti versenyt?- A Húsvéti futamot mindenkinek ajánlom hisz hatalmas MÓKA!Változnak a szabályok a Interjú Tóth Attila autóversenyzővel a húsvéti Rabócsiringi Rallycross parádé előtt.Húsvétkor egyesek locsolkódnak, mások Rallycrossra járnak. Így teszel te is, hisz újra felöltöd a verseny overált, és rajthoz állsz Máriapócson a RabócsiRingen a húsvéti versenyen.

  Rallycross

 • 2015.03.27. 11:16
  kétségtelenül a rallye szakágból ismert Szijj Zsolti „Jolly” (Suzuki), aki rögtön egy futamgyőzelemmel mutatkozott be a nyitó futamon. Új autóval vág neki a szezonnak Marton Gergő (Skoda), aki autója még az első futamra nem állt össze, de húsvétkor már szeretné bizonyítani tehetségét az ifjú titán.SuperTouringCarsban, nem kisebb név, mint a többszörös Európa Bajnok Roman Castoral (Opel) egyértelmű favoritnak számít. A külföldi túlerővel szemben LUIGI (Ford) veheti fel a kesztyűt, aki nem kis meglepetésre a két kategóriában is indul ezen a hétvégén. Az ifjoncok közül akár dobogóra is kerülhet ebben a közel ... kitettek magukért, hiszen több mint 40 pilóta jelezte részvételét, a húsvéti nyitányra. A “retro” csatákat idéző pilóták között olyan nevekkel is találkozhatunk majd, mint Béke Attila (BMW), vagy Újfalusi Miklós (VW Golf), azaz a mindenki “Pamacsa“, valamint a “látványlovas” Taskó Rodrigó (BMW), akik garantálják az izgalmakat. Minden kategóriában nagy indulószám, és óriási csata várható, új technikákkal és régi arcokkal!   Mindezek garantálják a feledhetetlen szórakozást, és várhatóan a régi szép időket idézik majd vissza!Jó szórakozást!PROGRAM:2015. április 05. (vasárnap)10:00 – Szabadedzés Az igen erős magyar és szlovák mezőny mellett Közép-Európa top pilótái is Máriapócson folytatják az idényt!Több mint 130 pilóta áll rajthoz a már hagyományőrző 18. húsvéti Rallycross Versenyen!

  Rallycross

 • 2015.03.27.
  Máriapócs Rallycross Húsvét Nemzetközi Parádé Szabó Viktória Rallycross
 • Még lehet nevezni a Húsvét vasárnapi Miskolci salakra ! Max ! Fix ! 50 induló !Info: 30/4222289 vagy 70/3331966 -os telefonszámokon.Program: 11:00-13:00 Quadverseny13:30-18:00 Autós körverseny Mindez 1000.- Ft -os belépőért !!!
  Miskolc

  amatőr autóverseny

 • PROGRAM:2014. április 20. (vasárnap)10:00 – 10:45SzabadedzésOAV10:45 – 12:15SzabadedzésRNOB + CEZ12:15 – 12:30Karbantartás, technikai szünet12:30 – 13:15Időmérő edzésOAV13:15 – 14:40Időmérő edzésRNOB + CEZ14:40 – 15:00Karbantartás, technikai szünet15:00 – 15:451. előfutamOAV15:45 – 17:051. előfutamRNOB + CEZ2014. április 21. (húsvét hétfő)08:00 – 08:25Melegítő edzésOAV08:25 – 09:15Melegítő edzésRNOB + CEZ09:15 – 09:30Karbantartás, technikai szünet09:30 – 10:10II. előfutamOAV10:10 – 11:30II. előfutamRNOB + CEZ11:30 – 12:10Karbantartás, versenyzői felvonulás12:10 – 12:50III. előfutamOAV12:50
  Rabócsiring

  Rallycross

 • 2013.04.02. 08:35
  Taskó Rodrigó belső2013 Húsvét-RabócsiringMarton Gergely - Super NationalPerendy Péter belsőUjházi Tomi belsőVass Zoltán - SuperCarsTomas Bagos - belső

  Rallycross

 • 2013.03.15. 21:43
  Beszélgetés versenyzőkkel, a Március 31-én kezdődő Húsvéti Rallycross Parádé előtt.

  Rallycross

Előző 1 / 2 Következő
System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object. at SimpleAdserver.AspNetClient.SimpleAdserverClient.GetZoneContent(Int64 zoneId, String contentTemplate, String emptyTemplate)