System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object. at SimpleAdserver.AspNetClient.SimpleAdserverClient.GetZoneContent(Int64 zoneId, String contentTemplate, String emptyTemplate)

Keresés

Találatok száma: 95
Előző 2 / 5 Következő
 • 2014.09.03. 19:16
  Te, mint sokszor a gyorsulási versenyen indulsz. Ha jó tudom egy brutál Forddal fogsz nevezni. Mit is lehet tudni róla? Ezzel a technikával az abszolút első helyre pályázol? Kovács Szabolcs: Az autóm egy csővázas Drag. Évek óta finomítgatjuk. igazi bevetése még nem volt.Tavaly márciusban sikerült felborítanom, ami nem is annyira anyagilag mintsem időbe terhelt meg nagyon. Tudtuk az autó gyerekbetegségeit, de azt gondoltam majd év közben szépen rendbe rakunk mindent.Hiba volt.Egy év kihagyás és fejlesztgetés után idén júliusban tudtam az autóval gurulni, mert a rajtja nem volt megprogramozva ... idén a versenyeinkre, az láthatja az Escort-ot munka közben. Nincsenek nagyra törő terveim, végre ismét hobbiként tudunk versenyeket kezelni, ami NAGYON fontos azt gondolom. Egyszer majd szeretnék 7-et menni a kocsival, 300 km/óra körüli célvonalival, de ez egy későbbi project. Tapasztalat kell, mert ez az, amit semennyi pénzért nem tudsz megvenni.Támogatóim: jarmumechanika.hu, www.stefanzortst.comSzurkoljunk közösen Szabiknak 2014.09.13-án, Kiskunlacházán!Helyszín: Kiskunlacháza repülőtér Poo Loco Drag Aréna N47’11.218’ E19’03.949’Online jegy: http://onlinejegy.dragracing.hu/Info: 

  Gyorsulási

 • Drag Szlovén Gyorsulási Verseny Osijek
  Osijek

  Drag

 • Drag MurskaSobota Szlovén Gyorsulasi Verseny
  Murska Sobota

  Drag

 • Hockenheim
 • 2013.07.05. 08:15
  egy jónak látszó Drag eladó. Licitáltunk rá az Ebay-en és nyertünk. Holland - Belga határhoz mentünk érte és akkor szembesültem vele hogy vettem egy Chevy Nova SS Drag-ot.Amikor elindult hát bizony nagyon nagy érzés volt ...Az én Drag-om, a sajátom, nem csak nézem benn is ülök hihetetlen.2010-ben boldog tulajdonosa lettem ennek az autónak, volt vele még sok munka .A motort 454 Big Block így lett 400 lóerő, nagyon sok külső és főleg belső munkálatok után rajthoz állt és első versenyen mentem vele 14.1-es idő. Dolgoztunk rajta és kapott nitrót, így lett 700 lóerős így már ment 11.8 is, ezzel ... épített csővázas Drag-ra... Nézegettem sokat a neten és rátaláltam 2 hónap után a mostanira: Chevy 37-es Cupé. Olyan amilyet szerettem volna: csővázas gyárilag épített karosszéria certifikált és ehhez párosult egyedi megjelenés.A téli munkálatok után kész lett, minden működik minden jó.Elsőre ment 11.1 másodszorra 10.8 és így tovább, eddigi legjobb ideje 9.54-es idő 250km/óra kezeletlen pályán. Még sok van az autóba!!! Szezon végére biztosan belemegy a 8-as időbe .A jelenlegi autódról mesélnél?Ez a Chevy Cupé 37, aminek most boldog tulajdonosa vagyok. A Németországi Tom Winter Racing csapatának 1-es ... számú Drag-ja volt. Nagyon szép eredményei voltak,  legjobb ideje: 7.27-es idő 307 km/óra de hozzá tartozik 2200 lóerős motorral. Tudni kell, a Chevy Cupé 37-röl hogy Hockenheim Nitro Olimpia, Santa Pod Nitro Olimpia, és még sok komoly Európai versenypályán elismert és állandó résztvevő volt 5 évig. Mostani adatok az Drag-ról: 468-as Big Block 7800 cm3 V8-as szívó motor + 400 lóerő Nitró mozgatja, a váltó 2 sebességes automata power glide, hátsó híd 9 colos Mark Wiliams gyártmány, mindenből csak minőségi alkatrészek.Még csak tanulom idén ezt a motort, tervek szerint kiautózom és jövőre ... szeretnék egy nagyobb motort ami szívóba 1000 lóerőst, és ha akarom még rátolok 500 lóerő Nitrót.Ennyit a Drag-ról.Ki a példaképed és miért?- Példaképem konkrétan nincs. Azokat viszont nagyon tisztelem akik Magyarországon és külföldön életben tarják ezt a Sportágat, küzdenek a továbbjutásért, lehetőségeikhez képest mindent megtesznek magukért és a sporttársakért.Támogatóid?- Támogató Magyarországon ebben a sportágban NINCS!!!!Mindenki magának teremti meg ami kell.Sajnálatos dolog??!!Pedig szerintem ez egy látványos Sportág, csak sajnos a média nem karolta fel annyira mint amennyit megérdemelne .Nálunk ... is vannak nagyon komoly teljesítményű autók !De ............Szurkoljunk Petinek közösen a DRAG & DRIFT DAY - SLOVAKIA RING-en!- Hajósi Miklós -www.hajoka.huDRAG & DRIFT DAY - SLOVAKIA RING

  Drag

 • Kiskunlacháza, Reptér

  Drag

 • Écs-Rábaring

  Drag

 • Kiskunlacháza, Reptér

  Drag

 • Egyéb

 • Egyéb

 • Egyéb

 • Egyéb

 • Amatőr rally

 • Amatőr rally

 • Amatőr rally

 • Amatőr rally

 • Amatőr rally

 • Amatőr rally

Előző 2 / 5 Következő
System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object. at SimpleAdserver.AspNetClient.SimpleAdserverClient.GetZoneContent(Int64 zoneId, String contentTemplate, String emptyTemplate)