System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object. at SimpleAdserver.AspNetClient.SimpleAdserverClient.GetZoneContent(Int64 zoneId, String contentTemplate, String emptyTemplate)

Keresés

Találatok száma: 4
Előző 1 / 1 Következő
 • 2017.11.29. 13:57
  Két autocross verseny van mögötted, ami a Dömsödi Aucross Arénában került megrendezésre. Mi miatt is élesztetted fel ezt a pályát és ezzel a dömsödi autocrosst?- Fantáziát láttam a dömsödi autocross pályában, a területi elhelyezkedése, a nyomvonala, és a benne rejlő lehetőségek miatt. Ezen kívül, aki ismer tudja, hogy az életem szerves része az autocross és szívügyemnek tekintem azt. Már az első szeptemberi versenyen nézői és versenyzői csúcs lett. Ennyire ki voltak éhezve a szurkolók és a versenyzők egy jó kis versenyre?- Több mint két év kihagyás után tért vissza a Dömsödi Autocross Aréna ... ;                          Remélem, hogy a fent említetteket megtudjuk hiány nélkül valósítani, és 2019-re méltó helyszínként pályázhatunk egy Európa Bajnoki futam megrendezésére. Ehhez nem csak rendezőség, segítők munkájára van szükség, hanem a Ti segítő és támogató hozzáállásotokra, melyet remélem a jövő évi szezonban is kiérdemlünk.A Dömsödi Autocross Aréna oldalát: https://www.facebook.com/D%C3%B6ms%C3%B6di-Autocross-Ar%C3%A9na-1473203206092813/ figyelemmel követve ... az autocross szakág vérkeringésébe, talán ez lehetett a nagyfokú érdeklődés oka. Híre ment annak is, hogy megújult a pálya és környezete, amire valószínűleg sokan kíváncsiak voltak. Azt gondolom, hogy a sok befektetett munka meghozta a gyümölcsét, hisz boldog arcokat láthattunk mind versenyzői, mind nézői oldalról. Egyszóval megérte!Következett az OB és a Zóna futam, ahol már külföldi versenyzők is szép számmal képviseltették magukat. A pálya is sokat alakult a szeptemberi verseny óta. Árammal, fürdő lehetőséggel, kibővített depóval, meleg konyhával, büfével is vártátok a versenyzőket s nézőket ... . - A szeptemberi versenyhez képest változásokat eszközöltünk a rendezési oldalon, kiküszöbölve a szeptemberi verseny hibáit. Kevesebb idegeskedés és sokkal több öröm jellemezte az októberi hétvégét. Hál Istennek az időjárás a kegyeibe fogadta a rendezvényünket, és nem görgetett akadályt elénk. Azt gondolom, hogy nagyképűség nélkül kijelenthetem sikeres volt a három bajnokság záró fordulójának helyet adó dömsödi versenyhétvége. Nagyszerű volt látni, hogy talán kivétel nélkül jól érezte magát nálunk mindenki, aki megtisztelt jelenlétével minket. Ezért érdemes csinálni!Ezúton szeretném megköszönni a ... gumifalak telepítése, elektronikus nevezési felület létrehozása. Terveink között szerepel a júliusi és októberi OB - Zóna futamok mellett plusz négy amatőr verseny megrendezése, melynek időpont tervezetei e hét végén felkerülnek az Aréna facebook oldalára.Szerettünk volna ez év decemberében egy hagyomány teremtő, folytató Mikulás futamot megrendezni, mely rendezvény csak a jövő évtől kerül be a versenynaptárba. Ennek oka személyes túlterheltségem, mely miatt előre is elnézést kérek Tőletek. E miatt az első verseny februárban vagy márciusban kerül megrendezésre.        Beszélgetés Kis Ádám pályatulajdonossal, a 2017-es Dömsödi Autocross Arénában történtekről.

  Autocross

 • 2017.10.07. 19:37
  ellátott normál méretű depo helyek. A depo fás része átalakításra került, eltűntek a haldokló fák a depóból. Így kb. 20 depó hellyel nagyobb lesz a depo területe. Ezen kívül a régi wc-nél lévő területrész is átalakításra került így kb 8-10 autó befogadására lett alkalmas. A depo és a nézőtér megfelelő hangosítása, meleg étellel is készülünk a nézőknek, és a versenyzőknek egyaránt, pl. jobban felkészített büfével. Vasárnapra vendéget hívtunk Ficza Ferenc személélyen, mely eseményhez nyereményjáték fog kapcsolódni melynek részleteit hétvégén tesszük közzé a Dömsödi Autocross Aréna oldalán és egyéb ... oldalakon. Újdonság lesz még, hogy a vasárnapi napon az élő közvetítés a futamokról, valamint a döntőkről mely a Dömsödi Autocross Aréna Facebook oldalán lesz követhető. Szombat este nyolc órától kifulladásig zenés este tervezünk a büfésátorba. Kiállításra kerül és a nézők által megtekinthető Szalay Norbiék "Dakar kamionja". Ezen kívül készülünk még egy meglepetéssel, mely maradjon a versenyig titok.Mit kívánsz a versenyzőknek és a szurkolóknak? - Ha lehetek önös érdekű, elsődlegesen magunknak kívánnék jó időt ezen kívül biztatom a nézőket, hogy látogassanak ki a rendezvényünkre, ami ingyenes a ... Sikeres elsőbálozóként zártad a csapatoddal az Első Levianus Kupa autocross versenyt, ami szeptember elején volt a Dömsödi Autocross Arénában.Most október 14-15-én lesz a második Levianus Kupa, ami Magyar, Szlovák Bajnoki, illetve Zóna Autocross futam is lesz egyben szintén Dömsödön.Mivel készültök erre a kétnapos nemzetközi versenyre? Milyen újítások várnak a versenyzőkre? Több mint ezer néző látogatott ki a szeptemberi versenyre, most sem várható kevesebb. milyen programok várnak rájuk?-  Hasonló feltétel rendszert szeretnénk biztosítani, mint az egynapos versenyünkön, tehát árammal ... számukra hisz több kategóriában is itt dömsödön fog eldőlni a bajnoki, és Zóna bajnoki cím sorsa. A versenyzőknek kívánok baleset mentes és élményekkel teli versenyzést és természetesen szeretettel várjuk őket a Dömsödi Autocross Arénába.- Hajósi Miklós - Interjú Kis Ádám versenyrendezővel az október 14-15-i autocross verseny előtt.Dömsödi Autocross Aréna

  Autocross

 • 2017.08.30. 19:47
  Mielőtt erről kérdeznélek mesélnél az eddigi autocross-os pályafutásodról- Dömsödön a pálya miatt, Dömsödiként ez volt a legközelebbi autocross pálya hozzám. 2008-ban Kecskés Rolandnak volt egy Mitsubishi Eclipse amivel versenyzett. Általa, illetve a dömsödi brigád által ismertem meg ezt a szakágat. Ez évben édesapám vett egy Junior Buggy autocross autót, ami 600 ccm-es volt. Kettő évig amatőrként versenyeztem vele, aztán 2010-től a Magyar Országos Bajnokságban versenyeztem. Kettő 600 -ccm autóm volt akkor. Többször értem el Európa Bajnoki dobogós eredményeket. Ezen sikerek után 2012-ben ... eredményt a dömsödi pályán elérni?- Full gázon autózás és ésszel való versenyzés. Egy jó rajt, majd a féktávok, kigyorsítások és ideális íveken való autózás vezethet a sikerhez.Mit szólsz hozzá, hogy újra lesz dömsödön verseny!- Nagyon vártam, hogy valaki felélessze a pályát csipkerózsika álmából és remélem, hogy Levianus Motorsport csapata és Kis Ádám által, fel fog virágozni a dömsödi autocross. Mire számítasz az rendezés alatt? - Minden jóra. Sok nézőt és megelégedett versenyzőket szeretnék látni vasárnap.Pályakarbantartás történt és történik a versenyig az élvezetesebb küzdelmek végett ... . Mit szólsz a változásokhoz?- Szerintem nagyon jó irányban halad. Az is jó, hogy legalább valaki normálisan kezeli a pályát. Eszközölnek- e változtatást az autón a dömsödi versenyre?- Nem semmit sem. Marad a jelenlegi beállítás, amivel most a Prerovi Autocross EB-n is indulok, ahol ez az interjú is készül.Végezetül milyen eredménnyel lennél elégedett és mit üzensz a kilátogató szurkolóidnak és a nézőknek?- Nyerni szeretnék minden féle képen. Szerintem nagyon jó versenyzés lesz és ez a nézőknek is kedvezni fog, hogy majd a legközelebbi versenyekre is eljöjjenek és szurkoljanak nekem és a ... sporttársaimnak is.Fotó: Zoom Digital TeamVerseny infó: https://www.facebook.com/D%C3%B6ms%C3%B6di-Autocross-Ar%C3%A9na-1473203206092813/Szurkoljunk közösen szeptember harmadikán Szabinak és sporttársainak a Dömsödi Autocross Arénában!- Hajósi Miklós -  ... versenyeztem máshol, illetve nem látom értelmét más szakágban versenyezni. Nem szeretnék sem aszfalton menni, sem egy lassabb autóba átülni.Van-e kedvenc kanyarod a Dömsödi Arénában?- Az összes! A legjobb pálya szerintem magyarországon a dömsödi.Az autocrosst mint szakágat kiknek és miért tudod ajánlani?- Kevesebb költségvetésből lehet jóízűt autózni. Olyan szintű tempót lehet elérni, mint egy másik autóval másik szakágban ennyi költségvetésből nem valószínű. Elég családias a hangulat. Nagyon sok ismeretséget és barátságot kötöttem ez által az évek folyamán.Milyen versenyzési technikával lehet jó Interjú Klenáncz Szabival, aki szeptember harmadikán, Dömsödön a Levianus Kupán áll rajthoz a Super Buggy versenyautójával, az Autocross Országos Bajnokság ötödik fordulóján. A Dömsödi Autocross Aréna eléggé ismerős számodra, hisz a pályafutásod alatt jó párszor versenyeztél már itt. 

  Autocross

 • 2017.08.30. 19:03
  Mit is tudhatunk erről a versenyről és a Dömsödi Autocross Aréna későbbi sorsáról, versenyeiről?Kis Ádámot a verseny rendezőjét kérdezem a verseny előtt:- Igencsak gőzerővel készítjük a pályát a hétvégi versenyre. Rengeteg érdeklődő van, remélem sok versenyzőt láthatunk vendégül. Komoly átalakulásokra számíthatnak a versenyzők, és a tőlünk telhető lehető legtöbbet fogjuk nyújtani részükre. Lesz áram a depóban, sörsátor büfével, csapolt sörrel, szendvicsekkel, hűtött üdítőkkel. A depóban a nézőtéren is hallható lesz a hangosítás. Két speakerrel, és gridlányokkal készülünk. A nézőknek ingyenes ... Testületi ülés9:00 – 9:30 OB Szabadedzés9:30 – 10:00 OB 1.időmérő edzés10:00 -10:15 Pályakarbantartás10:15 – 11:00 Amatőr I. előfutam11:15 OB I. előfutam12:00 Amatőr II. előfutam12:45 OB II. előfutam13:30 Pályakarbantartás14:00 Amatőr III. előfutam14:45 OB III. előfutam15:30 II. Felügyelő Testületi ülés15:45 OB elődöntő, Döntő futamok16:30 Amatőr elődöntő, döntő futamok10 perccel a döntők után III. Felügyelő Testületi ülés30 perccel a döntők leintése után Díjátadó ünnepségForrás: www.autocross.huVan egy verdád s nincsen pályád, a Dömsödi Autocross Aréna RÁD vár!- Hajósi Miklós - ... lesz a belépés, remélem ők is minél többen kilátogatnak a megújuló Dömsödi Autocross Arénába. Mindenkit szeretettel várunk!Versenyinfók: https://www.facebook.com/D%C3%B6ms%C3%B6di-Autocross-Ar%C3%A9na-1473203206092813/Szurkoljunk közösen szeptember harmadikán a résztvevő versenyzőknek a Dömsödi Autocross Arénában!2017.09.03. vasárnapi időterv:7:00 – 18:30 Versenyiroda nyitva tartása7:00 – 07:50 Amatőr adminisztratív és technikai átvétel7:50 - 8:20 Amatőr szabadedzés8:20 – 8:50 Amatőr időmérő edzés7:30 – 7:45 Gépkönyvezés OB7:45 - 8:45 Adminisztratív és technikai átvétel OB8:50 I. Felügyelő Szeptember 3-án Dömsödön kerül megrendezésre az első Levianus Kupa, ahol a Magyar Autocross Országos Bajnokság és az Amatőrök is részt vehetnek.

  Autocross

Előző 1 / 1 Következő
System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object. at SimpleAdserver.AspNetClient.SimpleAdserverClient.GetZoneContent(Int64 zoneId, String contentTemplate, String emptyTemplate)