System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object. at SimpleAdserver.AspNetClient.SimpleAdserverClient.GetZoneContent(Int64 zoneId, String contentTemplate, String emptyTemplate)

Keresés

Találatok száma: 19
Előző 1 / 1 Következő
 • 2017.11.29. 13:57
  ;                          Remélem, hogy a fent említetteket megtudjuk hiány nélkül valósítani, és 2019-re méltó helyszínként pályázhatunk egy Európa Bajnoki futam megrendezésére. Ehhez nem csak rendezőség, segítők munkájára van szükség, hanem a Ti segítő és támogató hozzáállásotokra, melyet remélem a jövő évi szezonban is kiérdemlünk.A Dömsödi Autocross Aréna oldalát: https://www.facebook.com/D%C3%B6ms%C3%B6di-Autocross-Ar%C3%A9na-1473203206092813/ figyelemmel követve ... Két autocross verseny van mögötted, ami a Dömsödi Aucross Arénában került megrendezésre. Mi miatt is élesztetted fel ezt a pályát és ezzel a dömsödi autocrosst?- Fantáziát láttam a dömsödi autocross pályában, a területi elhelyezkedése, a nyomvonala, és a benne rejlő lehetőségek miatt. Ezen kívül, aki ismer tudja, hogy az életem szerves része az autocross és szívügyemnek tekintem azt. Már az első szeptemberi versenyen nézői és versenyzői csúcs lett. Ennyire ki voltak éhezve a szurkolók és a versenyzők egy jó kis versenyre?- Több mint két év kihagyás után tért vissza a Dömsödi Autocross Aréna ... az autocross szakág vérkeringésébe, talán ez lehetett a nagyfokú érdeklődés oka. Híre ment annak is, hogy megújult a pálya és környezete, amire valószínűleg sokan kíváncsiak voltak. Azt gondolom, hogy a sok befektetett munka meghozta a gyümölcsét, hisz boldog arcokat láthattunk mind versenyzői, mind nézői oldalról. Egyszóval megérte!Következett az OB és a Zóna futam, ahol már külföldi versenyzők is szép számmal képviseltették magukat. A pálya is sokat alakult a szeptemberi verseny óta. Árammal, fürdő lehetőséggel, kibővített depóval, meleg konyhával, büfével is vártátok a versenyzőket s nézőket ... . - A szeptemberi versenyhez képest változásokat eszközöltünk a rendezési oldalon, kiküszöbölve a szeptemberi verseny hibáit. Kevesebb idegeskedés és sokkal több öröm jellemezte az októberi hétvégét. Hál Istennek az időjárás a kegyeibe fogadta a rendezvényünket, és nem görgetett akadályt elénk. Azt gondolom, hogy nagyképűség nélkül kijelenthetem sikeres volt a három bajnokság záró fordulójának helyet adó dömsödi versenyhétvége. Nagyszerű volt látni, hogy talán kivétel nélkül jól érezte magát nálunk mindenki, aki megtisztelt jelenlétével minket. Ezért érdemes csinálni!Ezúton szeretném megköszönni a Beszélgetés Kis Ádám pályatulajdonossal, a 2017-es Dömsödi Autocross Arénában történtekről.

  Autocross

 • 2017.08.30. 19:47
  Mielőtt erről kérdeznélek mesélnél az eddigi autocross-os pályafutásodról- Dömsödön a pálya miatt, Dömsödiként ez volt a legközelebbi autocross pálya hozzám. 2008-ban Kecskés Rolandnak volt egy Mitsubishi Eclipse amivel versenyzett. Általa, illetve a dömsödi brigád által ismertem meg ezt a szakágat. Ez évben édesapám vett egy Junior Buggy autocross autót, ami 600 ccm-es volt. Kettő évig amatőrként versenyeztem vele, aztán 2010-től a Magyar Országos Bajnokságban versenyeztem. Kettő 600 -ccm autóm volt akkor. Többször értem el Európa Bajnoki dobogós eredményeket. Ezen sikerek után 2012-ben ... eredményt a dömsödi pályán elérni?- Full gázon autózás és ésszel való versenyzés. Egy jó rajt, majd a féktávok, kigyorsítások és ideális íveken való autózás vezethet a sikerhez.Mit szólsz hozzá, hogy újra lesz dömsödön verseny!- Nagyon vártam, hogy valaki felélessze a pályát csipkerózsika álmából és remélem, hogy Levianus Motorsport csapata és Kis Ádám által, fel fog virágozni a dömsödi autocross. Mire számítasz az rendezés alatt? - Minden jóra. Sok nézőt és megelégedett versenyzőket szeretnék látni vasárnap.Pályakarbantartás történt és történik a versenyig az élvezetesebb küzdelmek végett ... . Mit szólsz a változásokhoz?- Szerintem nagyon jó irányban halad. Az is jó, hogy legalább valaki normálisan kezeli a pályát. Eszközölnek- e változtatást az autón a dömsödi versenyre?- Nem semmit sem. Marad a jelenlegi beállítás, amivel most a Prerovi Autocross EB-n is indulok, ahol ez az interjú is készül.Végezetül milyen eredménnyel lennél elégedett és mit üzensz a kilátogató szurkolóidnak és a nézőknek?- Nyerni szeretnék minden féle képen. Szerintem nagyon jó versenyzés lesz és ez a nézőknek is kedvezni fog, hogy majd a legközelebbi versenyekre is eljöjjenek és szurkoljanak nekem és a ... sporttársaimnak is.Fotó: Zoom Digital TeamVerseny infó: https://www.facebook.com/D%C3%B6ms%C3%B6di-Autocross-Ar%C3%A9na-1473203206092813/Szurkoljunk közösen szeptember harmadikán Szabinak és sporttársainak a Dömsödi Autocross Arénában!- Hajósi Miklós -  Interjú Klenáncz Szabival, aki szeptember harmadikán, Dömsödön a Levianus Kupán áll rajthoz a Super Buggy versenyautójával, az Autocross Országos Bajnokság ötödik fordulóján. A Dömsödi Autocross Aréna eléggé ismerős számodra, hisz a pályafutásod alatt jó párszor versenyeztél már itt. 

  Autocross

 • 2017.07.29. 20:18
  Kis Ádám:Június utolsó hétvégéjét a Németországi Matschenbergi Autocross Európa Bajnokságon töltöttük a csapattal. Pénteken napon a szokásos adminisztratív várt ránk, ahol ismét ajándékokkal kedveskedtek a rendezők. Majd következett a gépátvétel amin szőröztek velünk egy kicsit megint. Az elektromos áramtalanítóval volt gondjuk, mégpedig az elhelyezkedésével.A Matschenbergi Autocross Európa Bajnokság szombati napját időmérő futamokkal kezdtük. Egész nap turbónyomás hibával, fék problémával küzdöttünk, és sebváltót is cseréltünk. Szerencsére sikerült orvosolni a problémát a szerelő Kis Ádám - Levianus Motorsport Autocross Európa Bajnokság Matschenberg 2017.06.23-25. Mitsubishi Colt EVOKis Ádám autocross versenyző beszámolóját olvashatják.Autocross Európa Bajnokság

  Autocross

 • 2016.11.18. 12:50
  2016-ban Autocross Európa Bajnokságon, Zóna és Országos Bajnoki futamokon indultál egy Mitsubishi Colt EVO-val. Idén már hosszirányba forgatott motorral másabb váltóval és még sok egyéb fejlesztéssel vágtál neki a szezonnak. Későn érő típus vagy, hogy az év végére szenzációs autózással nyerted a versenyeket, vagy úgy alakult az évvégéd ahogy szeretted volna?Évértékelő interjú Kis Ádám autocross versenyzővel.Kis Ádám:Sikeres és bizakodásra okot adó teszttel kezdtük a szezont az autó átépítése után Kecelen, melyet ezúton is köszönünk Kelemen Józsi bácsinak. Sajnos a szezon további része az ... autózni. Visszatért a versenyzésbe vetett hitem, úgy érzem megtaláltam a megfelelő csapatot. A csapaton belül egy lett a cél, egy az érdek, és úgy érzem nagy dolgokra lehetünk képesek 2017-ben.A jövő évi szezon célja, hogy az Európa Bajnokság össze futamán részt vegyünk és méltóképpen képviseljük Hazánkat. Természetesen részt szeretnénk venni néhány CEZ és OB futamon is.Szeretném megköszönni támogatóim segítségét és remélem, hogy a 2017-es szezonban is kitartanak mellettem.Továbbá köszönettel tartozom családomnak, barátaimnak, szurkolóimnak az egész évi támogatásért.Köszönöm a támogatóim segítségét ... utolsó három versenyt leszámítva technikai hibákkal és emberi mulasztásokkal tűzdelt volt. A szezonban az Európa-bajnoki futamokra fektettük a hangsúlyt. Szerettünk volna mindegyiken részt venni és sikeresen szerepelni. Sajnálatos módon a kitűzött két cél közül, amiket a fentiekben említettem, egyik sem valósult meg. A kilenc Európa-bajnoki futam helyett négy kontinens viadalon vettünk részt, melyből csak két futamon sikerült döntőbe kerülnünk.Hosszasan boncolgathatnám ennek okát, és kereshetném a felelősöket, de az azóta eltelt idő arra bíztat, hogy ez felesleges lenne. A szezon derekán (nyár ... közepén) felmerült annak a lehetősége is, hogy befejezem a versenyzést. Utólag nézve jó döntésnek bizonyult, hogy ezt nem tettem meg.A szezon végére, amikor már csak három verseny volt hátra teljesen új csapattal vágtam neki a finish-nek.Az idő engem igazolt, e három verseny több élményt és örömet adott, mint az előző közel három szezon.Ezúton köszönöm Jakab Martin, Gyökeres Péter, Gyökeres Bence hathatólagos és ember feletti teljesítményét. Az utolsó versenyeken életre kelt az autó a kezem alatt, és sikert sikerre halmozott.Nem csak győzelmeket szereztem, hanem Európa-bajnoki él időket tudtam Igazán tartalmas évet tudhat maga mögött Kis Ádám autocross versenyző és csapata a Levianus Motorsport.

  Autocross

 • 2016.10.27. 11:21
  verseny lévén ötödik helyezett lettem. Akkor kaptam kedvet jobban a szöcskére. 2003-ban vettem az első autómat 4x4 audi motorral volt szerelve 250-270 lóerős lehetett. Az audi motorokat fejlesztettem tovább, a mai napig is audi motorral versenyzem. Diesel és benzines váltóból raktuk össze a verseny váltót. Később jött a Hosek féle váltó, amiben áttételt szoktunk módosítani a versenypályától függően. 2008-ban III.-ik, 2009-ben IV.-ik és 2010-ben Super Buggy kategóriában Magyar Bajnok lettem.2006-ban és 2008-ban Közép Európa-Bajnokság III.-ik helyezett voltam. Legközelebb 2014-ben versenyeztem, ekkor ... Tóth Sanyibácsival jó pár versenyen küzdöttél, harcoltál már, ellenfélnek milyen ő?- Ha a rajtnál elmegy előre, akkor később nehéz megelőzni, mert zárja az íveket. Ő igazi rutinos rókának számít ebben a szakmában az autocrossban.  Kanyarokban lassabb mint én, de az egyenesekben én vagyok a gyorsabb. A kanyarban ha utolérem akkor mivel ez nyitott versenyjármű ezért két három talicska földet szednek ki a fiúk a depóban a Buggy-ból. Üldözéses autocross futam olyan, bulifutam lesz monoron, mit szólsz hozzá?- A Pályának két különböző pontjáról fogunk egyszerre elindulni, és úgy fogunk körözni ... sátorral, de szívesen látok minden kedves érdeklődőt a versenyautómnál.2016-os bajnokságban hogy állsz?- Sajnos csak egy versenyen voltam Túrkevén, ott OB-n és Zónán harmadik helyet szereztem meg. Mesélnél az autocross-os pályafutásodról?- 1995-ben kezdtem hivatalosan az autocross a Duna kupán. Először Zsigulival utána egy Golf II-el. Később 1999-ben egy Pontiac ami VR6 Corrado motorral volt szerelve. Azzal 2000-ben lettem Autocross Magyar Bajnok Duna Kupában Szuper kategóriában.2001-ben kaptam kölcsön Varga Csabától egy Szöcskét hogy próbáljam ki. Azzal indultam Dömsödön az autocross futamon. Első Beszélgetés Vörös Tibor autocross versenyzővel az október harmincadikai versenye előtt.

  Autocross

 • 2016.08.18. 10:57
  Hogyan telik eddig a 2016-os szezonod?- Sajnos a 2016. év nem tartogatott eddig számomra sok sikert. Az autót átépítettük a szezonra, és ez sok műszaki problémát okozott ez idáig.- Melyik volt idáig a legjobb versenyed?Nem tudnék kiemelni egy versenyt sem, hisz mindegyik versenyen voltak kiemelkedő és borzasztó pillanataink, összességében talán a Nova Paká-n sikerült a legjobban a versenyünk, bár a döntőben kiestünk, így dobva a biztos dobogót.- Hányadik helyen állsz a bajnokságban jelenleg?Összetett 10. helyen állunk az Európa Bajnokságon, de sajnos idén sem teljes a szezonunk, hisz már ... , hátha együtt sikerül legyőznünk Európa legjobbjait.Sok sikert Ádám, hajrá Levianus Motorsport! Köszönöm a támogatóim segítségét! Agribiotech, Tabmark Kft., Imperium Computer Kft., Belföld Sped Kft., LKL Color Kft., Levianus Kft., Silk Brother Kft., Molnár és Társai Kft., Gearbox.hu, Smasher Training System, Hajoka.hu, Gaszisportvideo.hu, Molnár Enikő grafikus, Hornyák Erik Airbrush és természetesen a csapatom összes tagjának.- Karsai Dominik -Az űrlap teteje Interjú Kis Ádámmal, a Nyirádi Autocross Európa-Bajnokság TAX. kategóriájának egyetlen magyar versenyzőjével.

  Autocross

 • 2016.05.27. 22:56
  Autocross Európa BajnokságKis Ádán - Mitsubishi Colt EVOSeelow - 2016.05.27-30.Kis Ádám és Csapata május utolsó hétvégéjét a németországi Seelow városában lévő autocross pályán tölti. Itt kerül megrendezésre az Autocross Európa Bajnokság soron következő futama, ahol Touring AX kategóriában áll rajthoz Ádám egy Mitsubishi Colt EVO pilótaülésében.

  Autocross

 • 2015.11.24. 19:09
  Kis Ádám jóval többet várt a hazai és nemzetközi autókrossz-szerepléstől 2015-ben, mint ami végül kijutott neki, de nem tagadja, hogy a technika mellett ő maga sem volt mindig a topon. A versenyző saját szavaival foglalja össze problémás szezonját.Nagy elvárásokkal indultunk neki a 2015-ös szezonnak, régi-új csapattal vágtunk neki az évnek. Az évad első versenye jól sikerült, hisz erős mezőnyben sikerült dobogóra állnunk Csehországban.Sajnos idén sem sikerült teljesítenünk az Európa Bajnokság összes fordulóját, bár terveinkben ez szerepelt. A kilenc forduló helyett csak haton vettünk részt.A ... csak a Magyar Bajnokságban sikerült dobogón végeznünk, annak is a legalján. Az Európa Bajnokságot a 15. helyen zártuk, mely 5 hellyel rosszabb a tavalyinál. Az utolsó fordulóig nyitott volt a CEZ Bajnokság 2. és 3. helye számunkra, de nyirádon nem sikerült egyetlen egy pontot sem szereznünk, és így egy ponttal lemaradtunk az évvégi dobogóról. Átértékeltük a szezont a csapattal. Elhatároztuk, hogy átépítésre kerül a versenyautó, mely azt jelenti, hogy hosszába kerül be a motor és a teljes futómű átalakításra kerül, ezenkívül az én felkészülésem is elindult, egyelőre heti két edzéssel.A célunk ... , hogy a 2016-os esztendőben sok-sok sikert szerezzünk Magyarország számára a nemzetközi autocross porondon.Szeretnénk minden EB fordulóban rajthoz állni, és az évvégi összetett pontversenyben felülmúlni eddigi eredményeinket.Nehéz szezon lesz, de úgy vélem, hogy csapatom minden tagja a maximumot fogja nyújtani, és talán én is feltudok majd nőni a feladathoz, megfelelő felkészüléssel.Köszönjük a támogatóinknak, csapatunk tagjainak és segítőinknek az egész éves segítséget:Belföld Sped Kft., LKL Color Kft., Adip’art Kft., Silk Brother Kft., Préri Horgásztó és Szabadidő Központ, Levianus Kft

  Autocross

 • 2015.08.15. 09:27
  Levianus Motorsport - Nyirád - FIA Autocross Európa Bajnokság. 2015.08.14-16.Túl vagyunk a pénteki adminisztratívon, és a gépátvételen. Szombaton szabadedzés, időmérő futam, és délután egy előfutam vár Ádámra és a Mitsubishi Colt-ra.

  Autocross

 • 2015.08.13. 16:03
  kedvence is lett ez a pálya és nagyon bízunk benne, hogy a Rallycross VB/EB rendezés joga is hamarosan visszakerül Nyirádra.Majdnem húszan lesztek a Touring Autocross kategóriában. Az Európa bajnokság "krémje" tiszteletét teszi Nyirádon. Miként készülsz fel erre a versenyre? Lesz-e teszt esetleg előtte?- Augusztus 2.-án, Túrkevén, hazai pályán vettünk részt egy nagyon színvonalas rendezésű Autocross magyar- és egyben zóna bajnoki fordulón, amely kettős célt szolgált: egyrészt az autót szerettük volna tesztelni Nyirád előtt, másrészt az otthoni nagyszámú közönségnek szerettünk volna egy jó kis ... Ezen a versenyen milyen autóval veszel részt?- Ugyanúgy a Colt-tal szállunk versenybe, ahogy a Rallycross futamokon. Többször gondoltunk rá, hogy jó lenne egy Buggy autóban is kipróbálni magam, viszont ahhoz jóval korábban és más módon kellett volna készülnünk, így végül idén is elvetettük ezt a gondolatot.Az Autocross-on kívül itt már Rallycross versenyeken is vettél részt. Milyennek ítéled meg a nyirádi Vörös Katlant?  - Bátran állíthatom, hogy a Vörös Katlan a kedvenc pályám, szeretem az Auto- és a Rallycross nyomvonalait is. Nem véletlen, hogy számos nemzetközi sztárpilóta ... autózást bemutatni. Tökéletesen sikerült a hétvégénk, a dobogó legmagasabb fokára állhattam fel és az autó is tökéletesen működött.Milyen taktikát szoktál választani? - Mivel a Rallycross-hoz hasonlóan az Autocross-ban is megváltoztak a szabályok, így nagy jelentősége van az időmérő- és előfutamoknak, ezért próbálom majd minden futamból a legjobbat kihozni, hogy minél jobb helyről kezdhessem a következő etapot.Van-e benne kedvenc részed, ugratód, kanyarod? - Az Autocross nyomvonalon a leggyorsabb, a kisebb ugratóval is megtűzdelt közönség előtti pályaszakaszt tartom a legizgalmasabb résznek.Mit Interjú Vass Zoltán rallycross és autocross versenyzővel.Augusztus 15-16-án felveszed a versenyoverálod, leporolod a versenyautódat, és harcba szállsz a FIA Autocross Európa Bajnokság Nyirádi futamán…- Most már hagyomány nálunk, hogy az Autocross EB magyarországi futamán minden évben részt veszünk. Nagyon színvonalas rendezvénynek tartom ezt a versenyt, ahol nagyon jó érzés a magyar közönség biztatásával csatába indulni.

  Autocross

 • 2015.08.07. 17:22
  Ezen a versenyen egy Super Buggy-val veszel részt, és mit lehet tudni róla? - Ez egy cseh építésű (Hanák) kocsi. A motor Hollandiában készült (Zomer).  Súlya 675kg, motor teljesítménye 400 lóerő. Az Autocross versenyző vagy, jó pár külföldi és magyar verseny van mögötted, milyennek ítéled meg a Nyirádi "Vörös Katlant"?- Véleményem szerint Európa egyik legjobb, hanem a legjobb pályája. Elnyerte már a legjobb rendezés díját is. Felkészültségben és kiszolgálásban állíthatomez a pálya a legjobb! Majdnem harmincan lesztek a Super Buggy kategóriában. Az Európa bajnokság "Elitje ... Nyirádi "Vörös Katlanban"!Versenyinfó: http://www.nymc.eu/versenyek/2015/8/15/fia-autocross-eb-futam - Hajósi Miklós -www.hajoka.hu Interjú Ábrahám Károly autocross versenyzővel.Augusztus 15-16-án felveszed a versenyoverálod, és harcba szállsz az FIA Autocross Európa Bajnokság, Nyirádi futamán. 

  Autocross

 • 2014.09.09. 10:22
  versenyzőtársunktól.Tyutyu, nem felejtünk el sosem, emléked megőrizzük!Az augusztusi hónap a szabadságolások időszaka. Ennek ellenére jelentős és sikeres rendezvények részesei voltak az autósportot szerető sportbarátaink.A hónap kiemelt rendezvényei:- Hungarian Baja terep-rallye világkupa- Autocross EBMindkét esemény világszínvonalon került megrendezésre.Szívből gratulálok mind a két rendezőnek és megköszönöm minden résztvevő áldozatos munkáját.Kárai Tamás Európa-bajnok lett!Ezúton külön gratulálok a kimagasló sikerhez mind sporttársunknak, mond az off-road szakágunknak. Kárai Tamás ezzel ismételten jelölt lehet az ... kinevezése5. CEZ bajnokság 2015. évi rendezvény naptárának összeállítása és a tagországokkal történő egyeztetéseSzeptemberi rendezvényeink:- WSR, Hungaroring- Drag OB, Kiskunlacháza- Terep-rallye OB + Zóna, Nagykálló- Gyorsasági OB + Zóna, Hungaroring- Szlalom OB + Zóna, Hungaroring- GFS Kupa, Zolder (B)- Gokart OB, Bruck (A)Gazdag a programválaszték. Bízom abban, hogy sikeres és az autósportot népszerűsítő rendezvények részesei leszünk a szeptemberi versenyeken is.Továbbra is kérlek Benneteket, segítsük egymást. Keressetek és beszéljük meg közös dolgainkat. Tudjátok, én a versenyzői érdekeket

  Rallye

 • 2014.07.03. 14:01
  Egy sikeres Matschenbergi Offroad Arenás Autocross Európa Bajnoki futamon vagy túl. Nincs idő pihenésre, hisz a hétvégén ismét versenyautóba ülsz, mégpedig a Nova Pakában megrendezendő Autocross EB-n.A Pálya 930 méter hosszú, a rajtrács 20 méter széles. A Versenypálya 10-18 méter széles. Itt kell majd megküzdened a kategóriatársaiddal.- Nagyon nehéz a pálya, talán a legnehezebb vonalvezetés az EB pályái közül, ezenkívül az eddigi legtöbb induló áll rajthoz a hétvégi futamon. A Touring AX mezőnye nevezések alapján 22 autóból fog állni.Miképp pihensz vagy készülsz rá a hétvégi versenyre ... eljuthatunk az „Autocross Fellegvárába”, továbbá köszönöm a csapatom megfeszített heti munkáját is.Támogatók: Belföld Sped Kft, LKL Color Kft, Adip' Art Kft, Levianus Kft,- Hajósi Miklós - www.hajoka.hu Kis ÁdámLevianus Motorsport.Nova Paká. 2014.07.04.-06.Autocross Európa Bajnokság.

  Autocross

 • 2014.05.15. 14:51
  2014-ben első autocross versenyén áll rajthoz Kárai Tamás és a Skoda Fabia. A kétszeres Európa-bajnok „páros” a németországi Seelowban kezdi meg az idei kontinens bajnokságot.A magyar közönség láthatta már Tomit versenyezni idén, hiszen a Magyar Rallycross Bajnokságban ismét feltűnik, ám de a fő csapásirány mégis a nemzetközi megmérettetés számára. Az elmúlt évekhez hasonlóan az autó és a csapat összetétele nem változott. Az összeszokottság nagy előny, hiszen már szinte rutinból készül minden és mindenki a versenyhétvégékre: a Skoda felkészítése a tervek szerint alakult, a futómű- és az ... váltakozó szintkülönbségek és a szűk kanyarok nagy koncentrációt igényelnek. A rajt utáni első kanyar még veszélyes is tud lenni a magas oldalfal miatt. Ezen a helyen minden évben történik bukás, összeütközés stb. Úgy gondolom, hogy egy ütőképes autóval fogunk rajthoz állni, amiből ki fogjuk csalogatni a maximumot. Én személy szerint már nagyon várom az első párharcot.” – mondta Kárai Tomi a verseny előtt.Az Európa Bajnokság tehát a hétvégén megkezdi 2014-es működését. A versenysorozat hat országban, kilenc helyszínen várja a résztvevőket és a szurkolókat. A magyar delegáció már meghatározó a ... elektronikai beállítások jól sikerültek és még a tesztek is kipipálva. „Április elején versenykörülmények között már mentem a Fabiaval rallycrossban és ez az autocross idény előtt nagyon jó lehetőség számunkra.  A téli időszakban csak kisebb fejlesztéseket végeztünk az autón, hiszen az utolsó versenyeken sikerült jól elkapnunk azt a bizonyos fonalat és megtalálni azt az irányt, amit idén is szeretnénk folytatni. A német futam nevezéseit látva, jó kis csaták lesznek, ez biztos. Ez a pálya egy nagyon technikás, és egyben nehéz pálya.  Kevés előzési pont van, ami még egyben kockázatos is. A ... nemzetközi mezőnyben, hiszen több Európa-, magyar – és osztrák bajnokkal képviseli országunkat. Vagyis Kárai Tamás, Szabó Krisztián, Kiss Ádám, Ábrahám Károly, Brezovszki Sándor, akikkel találkozhatunk a különböző futamokon.Kezdődjék az ütközet, jó szórakozást!- Gyuris Orsi -

  Autocross

 • 2014.03.07. 19:51
  meglepetésünkre a sógoroknál is megszereztük a bajnoki címet Touring kategóriában. Hisz a magyar és osztrák autocross bajnokság futamai szinte teljes évben közösek voltak. Fölényesen nyertük a bajnoki címet., melyről utóbb értesültünk csak. Itt szeretném megköszönni Támogatóim és csapatom teljes évi erőfeszítéseit és kitartását mellettem. Remélem eredményeimmel megháláltam. 2014-es terveidről szeretnélek kérdezni, hol, merre, milyen autóval, és bajnokságban szeretnéd megmérettetni magad? - 2014-ben remélhetőleg új autóval vágunk neki az OB és a Európa Bajnokság futamainak, mely Mitsubishi Colt lesz ...  - A CEZ-t sikerült megnyernünk, bár nem zártunk probléma mentes évet, mert minden versenyen szereltünk, sajnos majdnem minden futam előtt. Köszönet a szerelő csapatomnak a magas színvonalú munkáért. Magyarországon mind a két Nyirádi versenyen jól éreztem magam, hisz ebben az évben versenyeztem először ott. Külföldi pályák közül Prerov (CZ) a pálya gyorsasága miatt kedveltem meg. Molca (SK) az elért eredmény és a festői környezet miatt tetszett. Megnyertem a T&H (Touring Autocross) kategóriát. A legpechesebb versenyünk a Nyirádi EB volt, melyen az autó megmakacsolta önmagát, egészen ... lévő gumikkal, melyek erősen kopottak voltak, szinte slick állapotúak, a harmadik előfutamot az utolsó előtti helyen fejeztük be.Ha már autocross, ismerjük meg Kis Ádám pályafutását 2013-ig. Mesélnél arról hogy miért is az autocross, illetve volt-e autósportos előzménye, hogy idáig eljutottál?- 2009-ben ismerkedtem meg a sporttal, barátaim révén, nézőként. Ugyanebben az évben szeptember hónapban egy 1.6 Nissan Sunny volánja mögött találtam magam a Dömsödi Autocross Arénában. Első versenyemen negyedik helyen végeztem. Ugyanebben az évben decemberben Dunaföldváron megnyertem a Mikulás Kupát Interjú Kis Ádám 2013-as Autocross Bajnokkal a 2014-es Európa Bajnoki futamok előtt.Kedves Ádám!Touring Autocross kategóriát magasan nyerted Magyarországon 2013-ban, Nyirád, Túrkeve, Dömsöd, Szeghalom pályákon.Mitsubishi EVO VI-al indultál 2013-ban FIA CEZ Autocross Championship-ben. Milyen eredménnyel versenyeztél? Mely pályákon érezted jól magad, és miért? Illetve hol végeztél  2013-ban a FIA CEZ Autocross Championship-ben?

  Autocross

 • 2013.11.12. 23:34
  idei évről igazából nálam jobban beszél Borbás Bálint barátunk cikke: Három a magyar igazság – tartja a mondás. Az idei volt Szabó Krisztián harmadik szezonja az FIA Autocross Európa-bajnokság Buggy 1600-as mezőnyében, ennyi idő kellett hát a 21 éves magyar tehetségnek, hogy a juniorok után a felnőttek között is felérjen Európa csúcsára. Ez is volt a célja. Idén Európa-bajnok akart lenni, és ezt kertelés nélkül ki is merte jelenteni az év elején. Konkrét haditervvel is készült, tudniillik, a fejébe vette, hogy minden futamot a top4-ben akar zárni. Persze egy dolog valamit eltervezni, és egy másik ... Nemzetek Kupájában.2013-ban a FIA Autocross Európa Bajnokság-ban indultál. Mely futamok töltöttek el kellemes érzéssel és miért?2013 az első verseny Musa. Tudtam, ha valahol akkor itt tudok nyerni , sikerült is ez lett az első felnőtt győzelmem. Erre tudtunk alapozni egész idényben feltöltött mindegyikünket. Nyirádot talán nem is kellene említenem. Azonban nem ment jól szombaton, nagy volt az elvárás, nem ment a kocsi rendesen, zavartak a körülmények. Több jó taktikai húzást csináltunk, így sikerült hazai közönség előtt nyerni, fantasztikus volt, a kupát édesapámtól vehettem ráadásul át.Az utolsó ... Kedves Krisz!Fiatal korod ellenére óriási dolog az EB bajnoki cím, de mi is vezetett idáig? Merre jártál, milyen autós szakágakban, mire idáig eljutottál? - Kis Sándor tanácsára választottam az autocross-t, mert azt mondta ha laza talajon akarok versenyezni akkor, a lépcsőket ki kell járnom. Autocross, rallycross vagy a tereprali lehet, az ahol a gokarthoz hasonlóan gyakorolni tudom a jellegzetes fogásokat. Amúgy volt egy verseny gokartom is gyerekkoromban, de én quadozni akartam (Krisz édesapja többszörös magyar bajnok ebben a szakágban). A quadot túl veszélyesnek tartotta a családom ... , terepjáróztunk is a környék dimes-dombos vidékein. 2008-ban indultam először a junior kategóriában itthon, nem voltunk sokan, sikerült megnyernem a bajnoki címet. Már első évben elindultam Nyirádon az EB-n, ahol viszont húsz feletti induló volt a mezőnyben a junior kategóriában. Az első két versenyen csak 7-8. hely lett, de Secovcében már dobogón álltam. Itt fogalmazódott meg bennem először, hogy komolyan kellene venni az Európa bajnoki sorozatot. 2009-ben jöttek az eredmények, akkor éreztem, hogy az álom lehet valóság, megszerezni az év végi első helyet. Ez sikerült is, és 2009-ben nehezebben, de meg is ... védtem a Junior Európa Kupa címemet.A felnőttek között ez volt harmadik évem, 2012-ben ötödik voltam. Tudni kell a mezőnyről, hogy test-test elleni harc van végig, van ahol ötvenen rajtoltunk el, és az edzéseken pár tized dönt a jobb rajtpozícióról. Az autóm egy összkerekes, szekvenciális váltós Hayabusa motoros Buggy. Ezzel az 1600-as kategóriában indulok, olyan 250 lóerő biztos van benne, az 500 kg-os autót elég gyorsan mozgatja.100-ra 3 mp alatt gyorsul, ennek megvan az ára is 100 litert is elfogyasztani 100 km-re de szerencsére, csak 10 literes tankja van, ez is elég a 4-5 körös versenyekre.Az Autocross, Buggy 1600 - XLavina- Pap Motor SEInterjú, Szabó Krisztián Autocross Európa bajnokkal!

  Autocross

 • 2013.07.04.
  Szabó Krisztián továbbra is vezeti az Európa-bajnokságot Elmúlt hétvégén Németországba, Cunewaldeba látogatott az Autocross Európa- bajnokság mezőnye. Az OXXO Energy versenyzője, Szabó Krisztián az időmérőn tízedik lett, de ha 1 tizeddel gyorsabb, már 4-5 helyet léphetett volna előre: - Szoros volt nagyon a mezőny - meséli Krisztián -, az első előfutamon a legjobbakkal kerültem össze, ott negyedik lettem, a másodikon viszont egy nagy balesetben megsérült az autóm, amit az újra indításig nem tudtuk megjavítani, ezért azt a futamot ki kellett hagynom. Összetettben ezzel sajnos visszaestem ... elégedett vagyok a hétvégével, végig csatákban voltam, amit nagyon élveztem, és továbbra is - bár csak holtversenyben - vezetem az Európa-bajnokságot. Most már előre tekintünk, készülünk a következő futamra, ahol ismét szeretnék felállni a dobogóra - fejezi be a riportot Krisztián. Az Autocross Európa-bajnokság következő versenye július 6-7-én Csehországban, Nová Paka-ban lesz. Oxxo Racing Autocross
 • 2013.02.21.
  BAJNOKSÁGOKAT) FEJEZET - AUTOCROSS ÉS RALLYCROSS ESEMÉNYEK ÁLTALÁNOS RENDEZÉS A VERSENYPÁLYA ELLENŐRZÉSE EGÉSZSÉGÜGYI SZOLGÁLAT TŰZOLTÓ- ÉS GYORSBEAVATKOZÓ SZOLGÁLAT EGYÉB SZOLGÁLTATÁSOK BEAVATKOZÁSOK A PÁLYÁN FEJEZET – GYORSULÁSI (DRAGSTER) RENDEZVÉNYEK A RENDEZÉS ÁLTALÁNOS ELŐÍRÁSAI A VERSENYPÁLYA ELLENŐRZÉSE EGÉSZSÉGÜGYI SZOLGÁLAT TŰZOLTÓ ÉS GYORSBEAVATKOZÓ SZOLGÁLAT EGYÉB SZOLGÁLATOK FEJEZET - RALLYE (1. KATEGÓRIA) ÁLTALÁNOS ELŐÍRÁSOK 3 3 3 4 4 4 6 6 8 15 17 20 28 29 33 35 35 35 37 38 38 39 39 39 39 39 41 41 41 41 2.10. SPECIÁLIS ELŐÍRÁSOK ÉJSZAKAI RENDEZVÉNYEK ESETÉRE 3. 3.1. 3.2. 3.3. 3.4. 3.5. 3.6 ... - nak. Abban az esetben, ha egy bajnokság vagy versenysorozat rendezvényén Rendez- vényigazgató működik, e bajnokság vagy versenysorozat edzései és versenyfutamai a Versenyigazgató és a biztonsági intézkedések felett a Rendezvényigazgató fennhatósága alatt állnak. A Versenyigazgatónak egy asszisztenst kell kineveznie, aki a pályaellenőrzés és a beavat- kozó szolgálatok megszervezéséért és irányításáért felelős. Ez a személy a Biztonsági Felelős nevet viseli, és jelentéseit közvetlenül a Versenyigazgatónak teszi. Ezt a tevékeny- séget a Versenyigazgató-helyettes is elláthatja. Minden rendezvénynek ... vezetőjével egyetértésben, - azoknak a jelzéseknek a használata, melyeket kizárólag az ő hatáskörében vannak; - a versenypálya felügyelete amennyire az szabad szemmel lehetséges, vagy ha van, erre alkalmas zártláncú TV hálózaton keresztül; - biztosítani azt, hogy az összes pályaellenőri jelentést tükröző jegyzőkönyv (ese- ménynapló) készüljön annak érdekében, hogy ha szükséges, intézkedni lehessen. 5 Továbbá, ő a felelős azért, hogy a sporteseményt a Kódexben, a Versenykiírásban, és ha van, a bajnokság általános szabályaiban foglaltakkal teljes összhangban bonyolítsák le. 2.2. BOKSZUTCA 2.2.1 ... bokszánál vagy a ver- senykiírásban, illetve a bajnokság szabályaiban meghatározott helyen, amikor legközelebb megközelíti a bokszutca bejáratát. Ha a versenyző bármilyen okból nem tesz eleget ennek az előírásnak, ezt a zászlót akkor sem szabad 4-nél több, egymást követő körben bemu- tatni. Az e zászló bemutatására vonatkozó döntés kizárólagosan a rendezvény sportfelügyelőit illeti, és az érintett csapatot e döntésről azonnal értesíteni kell. e) Fekete zászló 40 cm átmérőjű narancssárga koronggal: Ez a zászló tudatja az érintett versenyzővel, hogy autójának olyan műszaki hibája van, ami ... , amely a táblán lévő számot viseli. A zászló és a szám egyesíthető egy (értsd: mindkettőt tartalmazó vagy ábrázoló) tábla alkalmazásával. Amennyiben a Versenyigazgató szükségesnek ítéli, ezeket a zászlókat a rajtvonaltól eltérő helyen is be lehet mutatni. A két utolsó zászló (az e), f) pont szerintiek) bemutatásáról általában a Versenyigazgató dönt, de adott esetben a sportfelügyelők is dönthetnek erről, feltéve, hogy ezt a versenyki- írásban vagy a bajnokság szabályaiban meghatározták. Az érintett csapatot azonnal értesí- teni kell a döntésről. 2.4.4.2. A Versenyigazgató által használt MNASZ
 • Autocross

Előző 1 / 1 Következő
System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object. at SimpleAdserver.AspNetClient.SimpleAdserverClient.GetZoneContent(Int64 zoneId, String contentTemplate, String emptyTemplate)