System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object. at SimpleAdserver.AspNetClient.SimpleAdserverClient.GetZoneContent(Int64 zoneId, String contentTemplate, String emptyTemplate)

Keresés

Találatok száma: 16
Előző 1 / 1 Következő
 • 2017.10.13. 08:09
  Audi A6-os bontószökevénnyel indulsz a hétvégi Salakshow-n. Mi is tudhatunk róla? Nem lesz túl lomha oda? Nem félsz, hogy a palánk odavonz kocsistól? - Igen, az A6-ossal indulok. Nem baj, ha egy kicsit lomha, mert fő a szórakozás. Nem félünk tőle, szeretjük a veszélyt, a koccolást.Évek óta jársz autóversenyekre. Miért is választottad a mostani hétvégét arra, hogy induljál az Audival? Mit is szeretsz az autós körversenyben? - Imádom ezt a versenyt, mivel utcai kocsik is mehetnek. Nagyon hangulatos és családias a körverseny.Milyen eredménnyel lennél elégedett a nap végére?- A legnagyobb Beszélgetés Attilával az október 15-én debrecenben megrendezendő KZ Invest Kupa autós salakpályás körverseny előtt.

  Salakpályás körverseny

 • 2017.10.12. 16:50
  Milyen autóval indulsz a hétvégi Salakshow-n. Mit is tudhatunk róla? Nem lesz túl lomha oda? Nem félsz, hogy a popszija oda fog érni a palánkhoz? - Annyira titkos az autó kiléte, hogy még én sem tudom mivel indulok...De, ha minden igaz egy BMW E46 320i-vel szeretném kaparni a salakot... Kicsit lomha a szerkezet, de mivel felújított kuplung van benne, úgy érzem ez mindent megold. Általában a körversenyek 99%-ban egy kicsit valahogy mindig odaér a ,,popó", de szerencsére ez nem nekem fáj.Évek óta jársz autóversenyekre. Miért is választottad a mostani hétvégét arra, hogy induljál a BMW ... -vel? Mit is szeretsz az autós körversenyben? Viszel-e magaddal valakit a jobb1-ben?- Egyrészről a körverseny a debreceni autóversenyzők életében egy ,,kuriózum", közel van, jó a hangulat, sok az induló, és a helyi kaszkadőr, és nagyon jó a szervezés, egyszerűen mindenki vágyik erre a kis Rallyra... Másrészről Édesapám is indul, és szeretnénk együtt vívni egy presztízs csatát! Szóval óriási a tét! A jobb1-ben sajnos senkit sem tudok vinni, pedig szeretnék. Ez az autó egyenlőre még nem rendelkezik bukócsővel, ezért nem lehet beülni. Milyen eredménnyel lennél elégedett a nap végére?- Általában Beszélgetés a nézők kedvencével, egy igaz showman-nal Rodrigóval az október 15-én debrecenben megrendezendő KZ Invest Kupa autós salakpályás körverseny előtt.

  Salakpályás körverseny

 • 2017.03.15. 15:19
  Beszélgetés Tamással a március 19-i Autós Salakshow előtt.Évek óta része vagy a magyar autósportnak. Navigátorként ismertelek meg, egy majd tíz évvel ezelőtti salakpályás körversenyen. Rikító citromsárga tűzálló overálban voltál, ott épp a bal egyben.Milyen autóval is fogod majd róni a köröket, és mit szeretsz a salakos csapatásban? - Ahogyan 10 éve is egy piros Suzukival, úgy idén is a "mi autónkkal" vágok neki a viadalnak. Akkoriban egy Suzuki Swift GTI volt az utcai autóm, most pedig csapatunk Swift Sportjának ülök be a vezető ülésébe. Az autó nem lesz ismeretlen számomra, hiszen már ... lehető legszélesebb íven, leggyorsabban lehet kanyarodni. Mesélnél az eddig rally-s pályafutásodról, eredményeidről?- Ez az autós szenvedély pici gyerekkoromtól végig kíséri az életemet. Első rallye-s élményeimet Trabantokkal szereztem, amiket egyetemi ösztöndíjból tartottam fenn a 90-es évek végén. Néhány évig Papp Robinak navigáltam egy Ladában, majd Rádli Józsival és egy Peugeot 306-sal teljesítettem életem első 1. osztályú bajnokságát 2004-ben. Következett Szabó Bencével és a Start-Autó Suzuki Teammel a Suzuki profi csapata, akivel volt szerencsém menni a Suzuki Ignis kupában és a Super ... között kiélhesse versenyzési vágyait, elsajátítsa a versenyzés alapjait és összemérhesse tudását kategória társaival. Akik pedig nem versenyzőként, hanem nézőként érdeklődnek a salakpályás körverseny iránt, március 19. vasárnapra egész napos, izgalmakban bővelkedő, látványos és benzingőzös szezonnyitó programot kínálunk a Gázvezeték utcán! Szurkoljunk közösen Géczy Tamásnak a március 19-i Autós Salakshwo-n debrecenben!- Hajósi Miklós -

  Salakpályás körverseny

 • 2016.10.06. 23:38
  körversenyen. Milyen autóval vesz részt, indult-e már autóversenyen korábban?- Mercedes C180-as autóval indul amit Taskó Rodrigó biztosít a számára. Ez lesz az első autóversenye, amit szülinapi ajándéknak szánok én a fiamnak. Ő korábban Supermoto-zott.Honnan jött a gondolat, hogy a fiad induljon a salakshow-n?- Már korábban motorozott, és ő is ment anno a Rallycross Fiestával. Megfigyeltem, hogy akkor is jól terelte, most pedig egy hátsó kerekes Mercivel fog csapatni a salakoválon.Esetleg te is beülsz a bal1-be?- Nem, nem fogom, vezetni. Csak az utcán hajtok autót. Lehet quaddal azért a ringbe szállok én ... Mielőtt a salak show-ról beszélnénk, előtte kérlek mesélnél a te korábbi versenyzésedről? - Én csak salakmotorral motoroztam versenyszerűen. Viszont mentem jégmotorral, crossmotorral, supermoto-val, indultam teremcrosson, rallycross autóval is csapattam, egy 550 Lóerős Ford Fiestával, de megragadtam a salakmotornál. 15 évesen ültem salakmotoron először. Debrecenben a Volán Pályán egy tehetségkutató versenyen vettem részt, amit meg is nyertem. Akkor lehetőséget kaptam, hogy egy 500 ccm-es Jawa motort kipróbáljak. Ezzel kezdtem el versenyezni. Ráéreztem és az első versenyemet ezzel a ... döntőbe. Harmadikok lettünk a páros Világbajnoki döntőben Tihanyi Sanyival. Több mint ötszáz kupám van itthon, ebből több mint a felét a világ top húsz versenyzője ellen nyertem. Voltam egyéniben tizenháromszor Magyar bajnok, Lengyel bajnok, Német bajnok, Argentin bajnok, Német csapat bajnok, Lengyel csapat bajnok. A salakmotor sporton keresztül lettem debrecen város díszpolgára, Hajós Alfréd díj tulajdonosa. 2000-ben fejeztem be az aktív versenyzést. Voltam egy ideig edző is utána. Autó-motorszerelő a szakmám, utcai motorokat javítok a mai napig is. Tudomásom szerint a fiad is indul a salakpályás

  Salakpályás körverseny, Salakmotor

 • 2016.10.06. 23:34
  Milyen autóval és mit is lehet tudni róla? - Egy Daimler Mercedes C180 1994-es évjáratú 90 kilowattos gyári állapotú versenyszűz, kicsit rozsdás ,,bontószökevénnyel" Az idén rallycross versenyeken is indultál. Mennyire segíti a murvás versenyen a debreceni körversenyen való versenyzésed? - Nem nagyon segíti a Rallycross, hiszen általában a murvás részeken alapjáraton szoktam gurulni, mivel félek, hogy a kocsi megcsúszik...Időre vagy a nézőknek fogsz autózni?- Mindenképpen időre szeretnék autózni, de sajnos 1 henger nem megy a kocsiban, így lesz ami lesz...2017-es versenyzési ... terveid?- 2017-es évet még mindig tanulóévnek szentelem..., de ettől függetlenül célom, hogy minden versenyen elindulhassak, amin csak szeretnék, és a versenyző társaimnak is ugyanezt kívánom!Ha hármat kívánhatnál az autósporttal mik lennének azok?- Egyszer akadjon fel a gáz a lábam alatt.- Ekkor mindenki meneküljön előlem.- Ugyanolyan teljesítményű autóval mutathassa meg mindenki a vezetési tudását.Támogatóid?- A körversenyen a főtámogatóm a salakmotoros legenda Adorján Zoltán lesz, mivel Adorján Zoltán születésnapjára meglepte fiát egy autólízingeléssel tőlem, így mind a ketten ugyanazzal a Hétvégén október kilencedikén debrecenben a gázvezeték úti salakstadionban újra felöltöd az overálod és a salakshow-n indulsz.

  Salakpályás körverseny

 • 2016.03.11. 19:45
  .- Autósportos pályafutásom 1998 évben kezdődött, amatőr rallycross versenyeken indultam A-s Lada autómmal, pl a Crosskatlan, Simararingen, a legelső versenyemen, első helyezést értem el, és a továbbiakban is legtöbbször dobogós helyen végeztem. Majd 3-4 év múlva váltottam Rally túrára, és autómat is lecseréltem egy VFTS Ladára a továbbiakban ezzel versenyeztem, és a mai napig van VFTS Ladám. Egy pár eredményem:- Az első rallycross versenyem amin első lettem; Debrecen Crosskatlan.2001-ben már indultam Rally-túra bajnokságon Mátra Rallye 2001 Gyöngyös  1 helyezett.2015 március 21-22 Lyukóbánya ... -Parasznya L2 kategória 1.  helyezett, Abszolút 1. helyezett.- Idő közben 2013-ban elkészült egy újabb versenyautóm egy BMW E36 M3, a legutóbbi versenyem ezzel az autóval  2015.03.08.-án volt a Kunmadarasi Power Sprint Tesztnap itt kategória 1 helyezést értünk el. Ezzel egy időben elkészült a 3. versenyautóm BMW E46 M3 az első verseny, amin részt vettünk ezzel az autóval  2015.március 21-22 amatőr rally bajnokság Lyukóbánya - Parasznya L2 kategóriában 1 helyezést értünk el .Volt-e navigátorom? - Igen volt, egy pár éve már Szabó Attila, mióta ő maga, mint pilóta ... , dobogós helyezéseket értem el.Mennyire jön be neked a változó irány a pályán?- Mindegy melyik irányba tekerem a kormányt!A március 13-i versenyen milyen autóval és gumikkal indulsz majd?- A március 13.-i versenyen a VFTS Ladával és murva gumikkal fogok indulni.2016-ban a KZ Invest Kupasorozat öt versenyből három helyszínen fog megrendezésre kerülni. Ezeken mindegyiken rész fogsz venni?- Előre láthatólag még nem tudom megmondani, hogy a Kupasorozat mindegyikén részt fogok-e venni, de ha időm engedi akkor igen.Szurkoljunk Csabinak és VFTS-nek március 13-án a Debreceni Salakarénában!- Hajósi Miklós Interjú Csokival.Csaba egy VFTS Ladával fog a március 13-án indulni az Autós SalakShow-n a Debreceni Gázvezeték úti SalakArénában.

  Salakpályás körverseny

 • 2016.03.10. 20:17
  Ez a verseny improvizáció felső fokon, mert minden körön más és más tapadás és kanyarbeesési sebesség a "szögről" nem is beszélve vár bennünket. Milyen paripát hozol a Slakarénába?- Egy BMW E30 M3-al indulok, ami 2000 ccm, 240 lóerő, 230Nm. "Mélyről húz mint a vízhordó lány", amit a szurkolók "ordító szörnyetegnek" hívnak. Úttörő cipőben járok még a technika építésével kapcsolatban. Kevesen versenyeznek ezzel a típussal, ezért nehéz így fejleszteni, a motort, váltót, futóművet egyaránt. Mi a célod ezzel az autóval ezen a versenyen?- Csak is a közönség kiszolgálása, kilinncsel előre a Interjú Kiss Zsolt autóversenyzővel a március 13-i SalakShow előtt.Mi vonz téged a salak pályás körversenyben?- Az, hogy végig lapjával lehet menni, és rengeteg néző is kilátogat ilyenkor. Az emberek közelsége, hisz a szervizparkban oda tudnak jönni és megsimogathatják a versenyautókat, sőt akár bele is ülhetnek.

  Salakpályás körverseny

 • 2015.05.03. 19:26
  Benne a K Z Invest kupa Autós salakshow és a Winter rally Covasna ! 

  TV

 • 2015.03.13. 11:53
  magam szórakoztatására, kiváló egy salakos ovál. Imádom, amikor bogaras a popsija a sok keresztbe csapatástól. Miért nem saját kocsival vágsz neki? Hogy áll az új paripa?- Az én autóm még sajnos nem készült el még kb. 5-6 hét múlva várható az elkészülte, ezért kölcsön autóval megyek. Lada 2101-es gombszeművel fogom szórakoztatni a kilátogató közönséget. Hol fogsz versenyezni az idei megújult versenyzési évedben?- Itthon, a közeli sprint versenyeken és Rally 2-ben szeretnék versenyezni.Szurkoljunk közösen Tápi-nak, a március 15-i Autós Salakshow-n Debrecenben a Gázvezeték úti ... Mivel szeretsz közlekedni a versenyeken?- A versenyeken inkább a hátsó kerekes autókat részesítem előnyben: Zsiguli. De nagyon vonz még a négy-kerék hajtású versenyautó: Mitsubishi, Subaru. A frontos kocsikat nem annyira szeretem a látvány és az élvezet hiánya miatt. Mentél már itt összkerekes Mitsubishivel is, de egy kissé fénysérült lett, remélhetőleg ez sikeresebb lesz!?- Igen, bízok benne, hogy nagyobb sikerrel, törés nélkül, és nagy látványossággal sikerül teljesíteni a körversenyt. Szereted  a salakpályás körversenyeket?- Igen, nagyon szeretem! A nézők örömére és a Interjú Támcsu Zoltán Autóversenyzővel a március 15-i Autós Salakshow előtt.Kedves Tápi!Mikor ültél utoljára versenyautóba?- Versenyen már elég régen, talán a Mitsubishivel. De amúgy tavaly a Vizelli Karesz VFTS-ével mentem 1-2 kört. Bitang!Támcsu Zoltán Salakpályás körverseny Autós Salakshow

  Salakpályás körverseny

 • 2015.03.10. 11:25
  Március 15.-én a Honda CRX versenyautóddal rajthoz állsz az Autós Salakshow-n. Mielőtt erről kérdeznélek, mesélnél az autóversenyzői pályafutásodról?- Köszönöm kérdésed. Versenyezni még valamikor 2000-ben kezdtem, minden előzmény nélkül. Volt egy utcai Opel Mantám, és egyszer csak Béci barátom poénból mutatott egy hirdetést a Képes Autóban, egy rallycross Opel Mantát. Én meg, máig sem tudom milyen indíttatásból, elmentem Pestre és megvettem. Nem tudtam, hogy hol fogok vele indulni, hol fogom tartani, ki fogja szervizelni. Mindenesetre így alakult, hogy a harmadik autóversenyen ahova életemben ... elmentem, már rajthoz is álltam, ez egy rallycross verseny volt Máriapócson.Eleinte rallycrossban versenyeztem a szép emlékű Simararingen, majd éveken keresztül leginkább szlalomokon és Kunmadarason mentem. 2013-ban belekóstoltam a rallysprintekbe és a pályázásba, de jelenleg igazából a rallycross felé húz a szívem.Mit lehet tudni a Honda CRX versenyautódról?- A Manta után hamar BMW-re váltottam, de ez a CRX mindig is a szívem csücske volt, és valóban, amikor 2012-ben hirtelen felindulásból megvettem ezt, mint utcai autót, beleülve azt éreztem: hazaértem!A 80-as évek, amikor ezek az autók készültek ... , lassan már azt autógyártás legfrissebb hőskoráknak számítanak. Ekkor születtek ezek az autók, amelyek már modern, ma is értelmezhető és élvezhető technikával rendelkeztek (fék, futómű, motor), de még igazi mechanikus szerkezetek voltak. A pilóta és a vas közötti kapcsolatot nem tompították mindenféle elektronikák és műanyagok. Az autóbuzéria sok klasszikusa származik ebből a korból, az E30, a 190-es Merci, az AE86, és még sok más mellett a Civic és a CRX.Nekem meg, amilyen lökött vagyok, mindig olyan kell, ami lehetőleg nem áll hegyekben. Így lett az első autóm E30 helyett Manta, és így lett most a ... Civic helyett CRX.Az autót két éve RTE-re kezdtük építeni, kapott egy jó csövet, homológ üléseket, öveket, illetve egy D2 rally futóművet, minden más maradt széria. Tavaly belekerült egy teljesen széria VTI motor, amely 1600 köbcentis és 160 lóerős. Sajnos ez az átalakítás még nincs befejezve, mivel tavaly nagyon sok probléma volt a szervizeléssel, de idén már végre egy hozzáértő csapat, az M-Service műhely vette kézbe az autó építését, így remélhetőleg végre tényleg a versenyzésre tudok koncentrálni.A Salak mindenesetre izgi lesz, mivel előtte nap fűzzük össze a váltóját, nagyon drukkolok, hogy ... semmi ne üssön ki balul, és tudjak vasárnap egy jót versenyezni.Az autó egyébként rallyra épült, de 5 verseny után éreztem, hogy engem leginkább a rallycross vonz. Számomra a test-test elleni küzdelem az igazi autóverseny, így aztán idén a három RabócsiRing futam a fő prioritás.Köztudott, hogy óriási nevezői létszám szokott lenni a debreceni Gázvezeték úti Salakarénában ilyenkor. Mégis kiknek tudod ajánlani ezt a körversenyt?- A Salaknak különleges szerepe van az autóversenyek között, szinte ez az egyetlen verseny, amelynek sikerült megőrizni az autósport hagyományos show jellegét.Az értem ezalattLukács Péter Luxi Autós Salakshow Salakpályás körverseny

  Salakpályás körverseny

 • 2015.03.05. 10:54
  Interjú Barcsa Zolival a KZ Invest Kupa – Autós Salakshow előtt.Március 15.-én rajthoz állsz az Autós Salakshow-n, Debrecenben a Gázvezeték úti Salak Arénában. 

  Salakpályás körverseny

 • 2014.06.17. 21:02
  , ami június 22.-én vasárnap a debreceni Salakmotorpályán levő KZ Invest Kupa autós Salakshow lesz, és azt követően utazunk Veszprémbe a soron következő bajnoki versenyre Július elején.”

  Rally

 • 2014.06.17.
  ! Sajnáljuk a csapattársunkat Barnáékat akiknek technikai probléma miatt kellett feladni a csatát a másnapi első szakaszon de már várjuk a folytatást ami június 22.-én vasárnap a debreceni Salakmotorpályán levő KZ Invest kupa autós salakshow lesz és azt követően utazunk Veszprémbe a soron következő bajnoki versenyre Július elején.” Soós Szabolcs ORB
 • Debrecen, Salakpálya
  2014.03.20.
  Kiss Nóra küldött nekünk pár fényképet a 2014.03.16.-i K Z Invest kupa autós salakshowról.
 • 2013.10.14. 21:16
  Az idei esztendőben második alkalommal rendezi meg a Bereczki Norbert-Soós Szabolcs duó a debreceni Gázvezeték úti salakmotorpályán a K Z Invest kupa autós körversenyt. Az idei esztendőben egy kupasorozat keretein belül rendeztek amatőr autóversenyeket Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében 5 alkalommal amelynek az utolsó fordulója a Salakarénában lesz. Ezen sorozatnak a pikantériája, hogy minden alkalommal nagyon népes autós mezőny gyűlik össze a rajtvonalhoz akik kiválóan szórakoztatják a kilátogató nagyérdeműt fordulásaikkal olykor a stoppert figyelmen kívül hagyva. Ez most sem Október 27.-én kerül megrendezésre a K Z Invest kupa autós salakshow Debrecenben.

  Salak

Előző 1 / 1 Következő
System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object. at SimpleAdserver.AspNetClient.SimpleAdserverClient.GetZoneContent(Int64 zoneId, String contentTemplate, String emptyTemplate)