System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object. at SimpleAdserver.AspNetClient.SimpleAdserverClient.GetZoneContent(Int64 zoneId, String contentTemplate, String emptyTemplate)

Keresés

Találatok száma: 13
Előző 1 / 1 Következő
 • 2017.10.13. 08:09
  Audi A6-os bontószökevénnyel indulsz a hétvégi Salakshow-n. Mi is tudhatunk róla? Nem lesz túl lomha oda? Nem félsz, hogy a palánk odavonz kocsistól? - Igen, az A6-ossal indulok. Nem baj, ha egy kicsit lomha, mert fő a szórakozás. Nem félünk tőle, szeretjük a veszélyt, a koccolást.Évek óta jársz autóversenyekre. Miért is választottad a mostani hétvégét arra, hogy induljál az Audival? Mit is szeretsz az autós körversenyben? - Imádom ezt a versenyt, mivel utcai kocsik is mehetnek. Nagyon hangulatos és családias a körverseny.Milyen eredménnyel lennél elégedett a nap végére?- A legnagyobb Beszélgetés Attilával az október 15-én debrecenben megrendezendő KZ Invest Kupa autós salakpályás körverseny előtt.

  Salakpályás körverseny

 • 2017.10.12. 16:50
  Milyen autóval indulsz a hétvégi Salakshow-n. Mit is tudhatunk róla? Nem lesz túl lomha oda? Nem félsz, hogy a popszija oda fog érni a palánkhoz? - Annyira titkos az autó kiléte, hogy még én sem tudom mivel indulok...De, ha minden igaz egy BMW E46 320i-vel szeretném kaparni a salakot... Kicsit lomha a szerkezet, de mivel felújított kuplung van benne, úgy érzem ez mindent megold. Általában a körversenyek 99%-ban egy kicsit valahogy mindig odaér a ,,popó", de szerencsére ez nem nekem fáj.Évek óta jársz autóversenyekre. Miért is választottad a mostani hétvégét arra, hogy induljál a BMW ... -vel? Mit is szeretsz az autós körversenyben? Viszel-e magaddal valakit a jobb1-ben?- Egyrészről a körverseny a debreceni autóversenyzők életében egy ,,kuriózum", közel van, jó a hangulat, sok az induló, és a helyi kaszkadőr, és nagyon jó a szervezés, egyszerűen mindenki vágyik erre a kis Rallyra... Másrészről Édesapám is indul, és szeretnénk együtt vívni egy presztízs csatát! Szóval óriási a tét! A jobb1-ben sajnos senkit sem tudok vinni, pedig szeretnék. Ez az autó egyenlőre még nem rendelkezik bukócsővel, ezért nem lehet beülni. Milyen eredménnyel lennél elégedett a nap végére?- Általában Beszélgetés a nézők kedvencével, egy igaz showman-nal Rodrigóval az október 15-én debrecenben megrendezendő KZ Invest Kupa autós salakpályás körverseny előtt.

  Salakpályás körverseny

 • 2017.03.15. 15:19
  Beszélgetés Tamással a március 19-i Autós Salakshow előtt.Évek óta része vagy a magyar autósportnak. Navigátorként ismertelek meg, egy majd tíz évvel ezelőtti salakpályás körversenyen. Rikító citromsárga tűzálló overálban voltál, ott épp a bal egyben.Milyen autóval is fogod majd róni a köröket, és mit szeretsz a salakos csapatásban? - Ahogyan 10 éve is egy piros Suzukival, úgy idén is a "mi autónkkal" vágok neki a viadalnak. Akkoriban egy Suzuki Swift GTI volt az utcai autóm, most pedig csapatunk Swift Sportjának ülök be a vezető ülésébe. Az autó nem lesz ismeretlen számomra, hiszen már ... lehető legszélesebb íven, leggyorsabban lehet kanyarodni. Mesélnél az eddig rally-s pályafutásodról, eredményeidről?- Ez az autós szenvedély pici gyerekkoromtól végig kíséri az életemet. Első rallye-s élményeimet Trabantokkal szereztem, amiket egyetemi ösztöndíjból tartottam fenn a 90-es évek végén. Néhány évig Papp Robinak navigáltam egy Ladában, majd Rádli Józsival és egy Peugeot 306-sal teljesítettem életem első 1. osztályú bajnokságát 2004-ben. Következett Szabó Bencével és a Start-Autó Suzuki Teammel a Suzuki profi csapata, akivel volt szerencsém menni a Suzuki Ignis kupában és a Super ... között kiélhesse versenyzési vágyait, elsajátítsa a versenyzés alapjait és összemérhesse tudását kategória társaival. Akik pedig nem versenyzőként, hanem nézőként érdeklődnek a salakpályás körverseny iránt, március 19. vasárnapra egész napos, izgalmakban bővelkedő, látványos és benzingőzös szezonnyitó programot kínálunk a Gázvezeték utcán! Szurkoljunk közösen Géczy Tamásnak a március 19-i Autós Salakshwo-n debrecenben!- Hajósi Miklós -

  Salakpályás körverseny

 • 2016.03.11. 19:45
  Interjú Csokival.Csaba egy VFTS Ladával fog a március 13-án indulni az Autós SalakShow-n a Debreceni Gázvezeték úti SalakArénában.

  Salakpályás körverseny

 • 2015.05.03. 19:26
  Benne a K Z Invest kupa Autós salakshow és a Winter rally Covasna ! 

  TV

 • 2015.03.13. 11:53
  magam szórakoztatására, kiváló egy salakos ovál. Imádom, amikor bogaras a popsija a sok keresztbe csapatástól. Miért nem saját kocsival vágsz neki? Hogy áll az új paripa?- Az én autóm még sajnos nem készült el még kb. 5-6 hét múlva várható az elkészülte, ezért kölcsön autóval megyek. Lada 2101-es gombszeművel fogom szórakoztatni a kilátogató közönséget. Hol fogsz versenyezni az idei megújult versenyzési évedben?- Itthon, a közeli sprint versenyeken és Rally 2-ben szeretnék versenyezni.Szurkoljunk közösen Tápi-nak, a március 15-i Autós Salakshow-n Debrecenben a Gázvezeték úti Interjú Támcsu Zoltán Autóversenyzővel a március 15-i Autós Salakshow előtt.Kedves Tápi!Mikor ültél utoljára versenyautóba?- Versenyen már elég régen, talán a Mitsubishivel. De amúgy tavaly a Vizelli Karesz VFTS-ével mentem 1-2 kört. Bitang!Támcsu Zoltán Salakpályás körverseny Autós Salakshow

  Salakpályás körverseny

 • 2015.03.10. 11:25
  Március 15.-én a Honda CRX versenyautóddal rajthoz állsz az Autós Salakshow-n. Mielőtt erről kérdeznélek, mesélnél az autóversenyzői pályafutásodról?- Köszönöm kérdésed. Versenyezni még valamikor 2000-ben kezdtem, minden előzmény nélkül. Volt egy utcai Opel Mantám, és egyszer csak Béci barátom poénból mutatott egy hirdetést a Képes Autóban, egy rallycross Opel Mantát. Én meg, máig sem tudom milyen indíttatásból, elmentem Pestre és megvettem. Nem tudtam, hogy hol fogok vele indulni, hol fogom tartani, ki fogja szervizelni. Mindenesetre így alakult, hogy a harmadik autóversenyen ahova életemben ... jövőre akkor azután, de azt gondolom, hogy előbb-utóbb mindenképpen rajthoz fogok állni a CRX-el a Rallycross OB-n.Szurkoljunk közösen Luxinak a március 15.-i Debreceni Salakshow előtt!Támogatók: racingbazar.hu, M-Service (mservice.hu), crx.racing.hu- Hajósi Miklós -www.hajoka.huFotó. Pánya PéterLukács Péter Luxi Autós Salakshow Salakpályás körverseny

  Salakpályás körverseny

 • 2015.03.05. 10:54
  Interjú Barcsa Zolival a KZ Invest Kupa – Autós Salakshow előtt.Március 15.-én rajthoz állsz az Autós Salakshow-n, Debrecenben a Gázvezeték úti Salak Arénában. 

  Salakpályás körverseny

 • 2014.06.17. 21:02
  , ami június 22.-én vasárnap a debreceni Salakmotorpályán levő KZ Invest Kupa autós Salakshow lesz, és azt követően utazunk Veszprémbe a soron következő bajnoki versenyre Július elején.”

  Rally

 • 2014.06.17.
  ! Sajnáljuk a csapattársunkat Barnáékat akiknek technikai probléma miatt kellett feladni a csatát a másnapi első szakaszon de már várjuk a folytatást ami június 22.-én vasárnap a debreceni Salakmotorpályán levő KZ Invest kupa autós salakshow lesz és azt követően utazunk Veszprémbe a soron következő bajnoki versenyre Július elején.” Soós Szabolcs ORB
 • Debrecen, Salakpálya
  2014.03.20.
  Kiss Nóra küldött nekünk pár fényképet a 2014.03.16.-i K Z Invest kupa autós salakshowról.
 • 2013.10.14. 21:16
  Az idei esztendőben második alkalommal rendezi meg a Bereczki Norbert-Soós Szabolcs duó a debreceni Gázvezeték úti salakmotorpályán a K Z Invest kupa autós körversenyt. Az idei esztendőben egy kupasorozat keretein belül rendeztek amatőr autóversenyeket Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében 5 alkalommal amelynek az utolsó fordulója a Salakarénában lesz. Ezen sorozatnak a pikantériája, hogy minden alkalommal nagyon népes autós mezőny gyűlik össze a rajtvonalhoz akik kiválóan szórakoztatják a kilátogató nagyérdeműt fordulásaikkal olykor a stoppert figyelmen kívül hagyva. Ez most sem Október 27.-én kerül megrendezésre a K Z Invest kupa autós salakshow Debrecenben.

  Salak

Előző 1 / 1 Következő
System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object. at SimpleAdserver.AspNetClient.SimpleAdserverClient.GetZoneContent(Int64 zoneId, String contentTemplate, String emptyTemplate)