System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object. at SimpleAdserver.AspNetClient.SimpleAdserverClient.GetZoneContent(Int64 zoneId, String contentTemplate, String emptyTemplate)

Hondával az Osztrák hegyekben! - 2012.04.04.-06.

Infó: Riport Szántó Szabolcs navigátorral az Ausztriai Rally verseny előtt egy héttel. Kedves Szabi, Németország és Ausztria után hogy értékeled a két versenyt? Maguk a versenypályák nagyon jók, a versenyrendezés tökéletes, jó technikásak a pályák. Sokat lehet tanulni belőlük. Más beállításokat igényel az autó, mert sok a kanyar a magyarországi pályákhoz képest. Sok a kanyar és kevés az egyenes. A német futam az egyik legjobb volt. A pályák minősége sokkal jobb volt mint Ausztriába. Az osztrák pályák nagyon porosak így a gumiválasztás sem egyszerű. Nagyon magas emelkedők és éles visszafordító kanyarok fogadtak bennünk az Osztrák pályákon. 16% lejtő és emelkedőkkel kellet megküzdenünk a nap folyamán. A BP Ultimate Rally Lavanttal 2012 Rallye pályáiról tudsz-e valamit. Sajnos semmit nem tudok róla, mert még itt nem indultam. Az előző évi versenyek videói és fényképei alapján ismerkedünk a pálya nyomvonalakkal. A Rebenland Rallyn, kis híján teljesítettétek a kiírt gyorsokat. Mi történt, hogy mégse sikerült? Az utolsó előtti gyorsaságin letört egy fog a váltóból, ami elég nagy galibát okozott a váltóban, így a verseny idő előtti feladására kényszerültünk. Viszont a mostani Rallyra már új váltóházat kapott a Honda. Reméljük most már technikai gond nélkül célba fogunk érni. Újabb nemzetközi verseny, újabb kihívás vár rátok. Hogy készül fel egy navigátor egy ilyen versenyre? A helyszínen szoktuk az itinert pontosan felírni, illetve mint már mondtam, a korábbi versenyek videói és fényképei alapján térképezzük fel a gyorsokat. Melléksportágakat szoktam űzni, hogy a fizikai erőnlétem is megfelelő legyen. Milyen érzés volt a Rebenland Rallyn, hogy rajtatok kívül még három magyar versenyző páros is ott volt veletek a szervizparkban? Természetesen nagyon jó érzés, ha magyarokkal találkozol külföldi versenyen, és együtt képviseljük Magyarországot. Célom a pilótámmal közös, szeretnénk együtt célba érni ezen a versenyen. Sajnos eddig a technikai gondok nem kerültek el bennünket. A Rebenland Rally találkoztunk egy kint élő magyar házaspárral, akik eljönnek szurkolni a következő versenyünkre is, ami április 13-14-én lesz. Köszönet nekik és a támogatóinknak! - Hajósi Miklós – www.hajoka.hu
System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object. at SimpleAdserver.AspNetClient.SimpleAdserverClient.GetZoneContent(Int64 zoneId, String contentTemplate, String emptyTemplate)