System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object. at SimpleAdserver.AspNetClient.SimpleAdserverClient.GetZoneContent(Int64 zoneId, String contentTemplate, String emptyTemplate)

Drag-Minirally és Drag Racing - 2010.04.25.

Infó: Visszatér a Gyorsulási és Rally őrület Kiskunlacházára!!! Hol van az a hely, ahol több mint ezer ugyanazon márkáHoz Hű, fanatikus autórajongó leveri táborát egy egész napra? Hol van az a Hely, aHol több, mint ezer ember együtt érzi át a rajongás és az adrenalin nyújtotta örömöket? AHol profi körülmények között versenyezhetsz negyed mérföldön, vagy akár egy Minirally keretein belül. Mindezt a csodaszép lányok és a bitang, féltve őrzött, tükörfényes görgőkkel felcsinosított japán Harcosok társaságában? Igen idén is lesz Nemzetközi Honda Találkozó, igen közvetlenül a Drag-Racing Országos Bajnokság I. Fordulója és Drag-Minirally II. Fordulója előtt egy nappal! Igen a dátum: 2010 április. 24-25. Újra feldübörögnek a motorok Kiskunlacházán immár többszörösen átkezelt ragasztott pályán!!! Kint lesz a brutális Red Rocket Hondaként elhíresült, Európa Bajnok elsőkerekes szörny, F1 Pisti 1000 lóerős kasztnicsavaró Audi Quattroja és Óriási meglepetéssel készül a TDi Extreme csapata is!!! Az MNASZ Drag szakág keretein belül a Gyorsulási Országos bajnokság elkezdődik, Közép Európa legprofibb időmérő rendszerével és a nagy sikerrel debütált új kijelzővel, hogy mindenki szemmel tudja követni az eseményeket! Újra gyönyörű libabőrös lányokat láthatunk, amint beleborzonganak a wastegate és a kipufogó által szórt lángok és hangerő adrenalindús élményébe. Április 24 a nap, ami csak a Hondáké, hiszen idén is The Power Of Dreams, Nemzetközi Honda Találkozó!!! Több mint ezren Hondás egy helyen egész nap!!! Gyorsulhat, rallyzhat, találkozhat a márka bűvöletében! Április 25 a napja, hogy az MNASZ Drag Szakág keretein belül a Drag Racing Magyar Gyorsulási Autós és Motoros Bajnokság megkezdődjön! Az összes Profi és Amatőr autós és motoros, rengeteg amatőr rallys, EVO-k, Subaruk, Audik, brutális erőgépek fognak gyorsulni és rallyzni a kiskunlacházi aszfalton!!! Április 24-25 tehát újra Gyorsulás és Rally egy helyen! Több száz lóerős kifejezetten erre a versenysorozatra épített autókkal, Evo-k, Subaruk, Bmw-k, Audik, híres és hírhedt profi és amatőr versenyzők, külön látvány kategóriában a profi drifterek és azok akik csak kilinccsel előre haladnak… Autósok, motorosok, fanatikus versenyzők, gyorsulósok, rallysok, autóépítők, tuningőrültek tehát garantáltan jól fogják érezni magukat! Más nem is kell csak Te és a haverok! Találkozunk április 24-25-én!
System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object. at SimpleAdserver.AspNetClient.SimpleAdserverClient.GetZoneContent(Int64 zoneId, String contentTemplate, String emptyTemplate)